Hur man bär balettomslagströja

Baletttröjan är inspirerad av balettkläder. Det är i grunden en omslagströja som sitter avslappnad och ibland kommer med ett öglesnöre. Det är något som du enkelt kan bygga en enkel men vacker outfit runt. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för outfit för balletttröja. Vad du kommer att se är listan med idéer och förhoppningsvis finns det en eller flera kläder som passar dig.

Vit baletttröja med svarta tunna bomullsbyxor


källa

För att starta listan visar jag dig denna enkla och avslappnade svartvita outfit. För toppen är det bara att bära en vit baletttröja. Som du kan se i denna outfit och i alla kläder är en baletttröja avslappnad men sällan överdimensionerad. Det är väldigt bekvämt att ha på sig medan det inte ser tjockt ut alls. Kombinera den här vita tröjan med svarta smala bomullsbyxor och nakna sandaler för att se avslappnad och snygg ut.

Ljusrosa baletttröja med bälte och svart spetskjol

Ljusrosa baletttröja med bälte, svart spetskjol
källa

För ett mer feminint utseende kan du definitivt bära omslagströjan med en kjol. Som ett exempel är här en outfit som består av en ljusrosa baletttröja med bälte och en figurkramande midikjol gjord av svart spets. Koppla ihop dem med svarta ballerinor för att hålla din outfit lätt och vacker.

Vit baletttröja med grå A-linjekjol

vit baletttröja grå en linjekjol
källa

Här är en mycket mysig och vacker, enkel outfit som är lämplig för arbete, åtminstone för avslappnade fredagar. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit baletttröja med en grå midikjol. Använd en svart ankelrem med öppen tå för att hålla skorna uppfriskande.

Grå tröja över matchande väst

grå tröja över matchande västtopp
källa

Du kan enkelt skapa en avslappnad streetoutfit runt en baletttröja. Som ett exempel kan du bära den här gråa baletttröjan över en grå västtopp för att skapa några snygga lager. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och en svart och vit lågkonversation för att se avslappnad och snygg ut.

Vit halvtransparent bältetröja över linne

vit halvtransparent bältetröja över linne
källa

Detta är en vit bomullsbaletttröja som är halvtransparent. Du kan bära den över en vit linne för en feminin känsla. Kombinera dessa bitar med vita vidbyxor och vita sandaler för att skapa en unik och vacker helvit outfit.

Grön slim fit omslagstopp med blå smala jeans

grön slim fit wrap top blå skinny jeans
källa

Den här gröna balettöverdragstoppen har en smal passform som gör att du ser ännu smalare och längre ut. Koppla ihop tröjan med blåtvättade skinny jeans och vita träningsskor för att komplettera denna avslappnade och attraktiva outfit.

Svart baletttröja med bälte och smala jeans

Mager jeans med svart bälte och en baletttröja
källa

För en mörkare look som får dig att se cool och extra smal ut, kan du bära en svart baletttröja. Koppla ihop den med grå skinny jeans och svarta ballerinor för att se smal och elegant ut.

Omslagströja med grått bälte och svarta läderbyxor

grå omslagströja med bälte, svarta läderbyxor
källa

Om du vill bygga en outfit runt en baletttröja som är lite blankare och mer iögonfallande, överväga en snygg outfit. För toppen, använd bara en grå baletttröja. Kombinera den med svarta läder leggings och svarta mocka stövlar för att göra din outfit stilfull.

Svart baletttröja med rosa bandbälte

svart balett tröja rosa band rosett bälte
källa

Vanligtvis kommer en baletttröja med ett bandband som har exakt samma färg. Detta är dock annorlunda och gör outfit mycket mer attraktivt. I detalj är detta en svart baletttröja som kommer med ett neonrosa bandband och vars färgkombination skapar en mycket slående kontrast. Du kan kombinera tröjan med en vit västtopp och grå skinny jeans för att skapa en avslappnad och snygg outfit. Lägg till ett par svarta ballerinaskor i ekvationen.

Ljusrosa tröja med svart skaterkjol

blekrosa tröja, svart skater kjol
källa

För ett flickaktigt utseende kan du bära en ljusrosa varptröja med en svart skater minikjol. Kombinera outfit med ljusrosa spetsiga tåklackar för att ge utseendet en feminin touch.

Svart topp med smala jeans och tofflor

svart skinny jeans toffel
källa

Det här är en cool och elegant outfit att ha på sig på fredagar. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart omslagströja och para ihop den med blå skinny jeans. Vad som gör denna outfit så snygg och enkel är de svarta tofflorna och den svarta kopplingen, några snygga svarta bitar som tar outfit till nästa nivå.

Ljusrosa baletttröja med vita jeans

ljusrosa baletttröja vita jeans
källa

Den här ljusrosa baletttröjan har ett japanskt mönster på halsen. Du kan bara para ihop den med vita skinny jeans och ljusrosa sandaler för att se feminin och avslappnad ut.

Semi-Sheer White Draped Wrap Sweater

halvtransparent vit draperad omslagströja
källa

Detta är en väldigt kreativt designad och vacker vit halvhalsad draperad baletttröja. Kombinera den med rosa skinniga byxor och nakna sandaler för en luftig och snygg look.

Använd den med en vit skjorta och jeans med rund krage

vita jeans med en rund krage
källa

För en damliknande look kan du bära en rosa baletttröja över en vit eller blekgul skjorta med en rund krage och knappar. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och nakna sandaler för att uppnå detta fantastiska och vackra utseende.

Mörkgrön baletttröja med svart midi-skiftklänning

mörkgrön baletttröja, svart midi shift-klänning
källa

Du kan också skapa en fin lagerlagring genom att bära en omslagströja över en klänning. Till exempel kan du bära en mörkgrön baletttröja över en svart midiklänning. Kombinera dem med svarta ballerina-lägenheter för en elegant outfit.

Vit omslagströja med veckad midikjol

vit omslagströja veckad midikjol
källa

För ett helt vitt oskyldigt utseende kan du helt enkelt bära en vit omslagströja med en vit sidenviken midikjol. Koppla ihop dem med vita eller ljusrosa sandaler för att se uppfriskande och vackra ut.

Här är idéerna för ballett wrap sweater outfit som jag vill dela med dig. För några av er som inte visste vad omslagströjan är innan de läser detta blogginlägg har jag goda nyheter för dig. Du vet nu något vackert och enkelt och kan utöka ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*