Hur man bär balettlägenheter

Hur man bär balettlägenheter

Det här blogginlägget handlar om hur man bär ballerinorna med dina kläder. Innan jag går längre måste jag erkänna att jag är en av de människor som bara bär de vita sneakersna mestadels när jag klär mig avslappnad eftersom du bara inte kan ha fel i det. Ändå bedömer jag ballerinor som de näst viktigaste skorna som kan se bra ut med nästan vilken casual outfit som helst. Jag har sammanställt en lista med härliga idéer om ballerina-lägenheter i olika stilar. Låt oss titta på dem nu.

Bär med jeansskjorta och marinblå leggings

ljusrosa ballerinas denimskjorta marinblå leggings
källa

De ljusrosa eller nakna ballerinorna är den färg som passar mycket bra med kläder i nästan vilken färg som helst. Till exempel kan du bara ha på dig en jeansskjorta och mörkblå leggings med de ljusrosa ballerinorna. Bär en ljusgrön halsduk för att ge glädje åt din outfit.

Använd den med en blå knälång klänning och en jeansjacka

Balettskor blå knälång klänning
källa

Som en annan skarpt, avslappnad klänning kan du bära en knälång kungsblå klänning med en jeansjacka. Kombinera bitarna med nakna ballerinor. För information om outfitidéer för liknande färganvändning, kolla in vårt andra blogginlägg om att ha på sig kungsblå.

Blå ballerinor med svart ärmlös maxiklänning

ärmlös maxiklänning med blå ballerinor
källa

Denna outfit är ett utmärkt exempel på hur man kopplar ihop en svart klänning med skor eller accessoarer i en mer unik färg för att kompensera för mörkret. För en elegant och minimalistisk outfit, använd bara en svart ärmlös maxiklänning med ett par blåa ballerinor.

Bär med en rosa klänning & gräshatt

rosa klänning filthatt
källa

Ballerinorna ser inte bara bra ut med avslappnade streetkläder som de som nämns, utan också med de uppfriskande vårkläderna som du brukar ha på dig när du reser. Bär bara en rosa miniklänning med gräshatt för att komplettera denna uppfriskande turistdräkt.

Vit tröjajacka och jeans

svarta balettskor vita tröjajacka jeans
källa

Här är en bra outfitidé som hjälper dig att föreställa dig hur man bär de vita sneakersna och balettplattorna kan se väldigt annorlunda ut medan resten av outfit förblir densamma. Till exempel, om du föreställer dig denna outfit med jeans och en vit tröjajacka som bärs med vita sneakers, kan du föreställa dig hur avslappnad, lågmäld och snygg du kan se ut. Å andra sidan ser du mer elegant och mogen ut när kläderna är ihop med ballerinorna.

Vit kall axelblus med blyerts kjol

vit penna kjol med kall axelblus
källa

Faktum är att ballerinor passar mycket bra med enkla och eleganta kläder. I denna outfit som ett exempel kombineras de svarta ballerinorna med en vit blus med kalla ärmar och en minikjol i svart och grått mönster. Dessa tre enkla bitar utgör verkligen en vacker outfit som är perfekt för en minimalist.

Vit stickad tröja med manschettjeans

vita stickade tröjor manschetter jeans rosa ballerinor
källa

För en ultraavslappnad outfit som du kanske vill ha på dig för matbutiker och avslappnade hangouts, överväga att bära en vit stickad tröja med manschettjeans och bleka balettlägenheter. Det här är en av de kläderna som ser väldigt naturliga ut med en ryggsäck.

Vit ärmlös prickig blus & smala jeans

vita ärmlösa ballerinor med prickig blus
källa

För en smal passform som passar bäst för dig med en smal midja, överväga att bära en vit ärmlös polka-top blus med smala jeans. Kombinera bara bitarna med en svart ballerina för att komplettera detta eleganta och vackra utseende.

Vit chiffongtopp, svart skinnjacka och jeans

svart ballerinas svart läderjacka
källa

Bär en vit chiffongtopp med en svart skinnjacka och smala jeans för en mer elegant outfit. Matcha din läderjacka perfekt genom att bära de svarta ballerinorna.

Bär en plädad kjol och stickad tröja

plädad rock långärmad tröja
källa

Ett intressant knep för att använda färg är att matcha färgen på skorna och kjolen. Till exempel kan du bära en blek midikjol med ballerinor i exakt färg. Till toppen kan du bära en grå eller grön stickad tröja. Denna tvåfärgade kombination gör outfit verkligen så varmt och bekvämt.

Longline brun läderjacka

Longline brun läderjacka svarta ballerinor
källa

Bär en lång brun läderjacka över en grå kofta för en kantig look. Använd svarta läderbyxor och svarta balettlägenheter på golvet. I några andra blogginlägg har jag pratat om hur man klär sig formellt för jobbet. Å andra sidan är just denna outfit ett bra exempel på hur man klär sig med en casual outfit.

Använd den med en vit kavaj och manschettjeans

vita ballerinor med kavajer
källa

Detta är en bra idé för kausal outfit som inkluderar den vita kavaj och manschettjeans. Det som skiljer kläderna är de chockerande rosa ballerinorna.

Randig västtopp och prickad minikjol

randig väst topp polka dot kjol ballerinor
källa

För en sommarlook med en touch av konstnärlig känsla, bär en svart och vit randig västtopp med en svart prickig minikjol. Istället för att para ihop med vita sneakers och se sportigare ut, bär svarta ballerinor för ett elegant och konstnärligt utseende.

Röd överdimensionerad skjorta med svart skiftklänning

röd oversized skjorta svart skift klänning balettskor
källa

Jag skulle vilja presentera en outfitidé som innehåller färgen röd. Jag håller med om att inte alla ser bra ut i rött av någon anledning, men för de av er som gör det finns det ingen anledning att inte försöka se vacker ut med den ljusa färgen. Som en röd outfitidé kan du helt enkelt ha på dig en svart skiftklänning och lägga en röd överdimensionerad skjortjacka över den. Koppla ihop dem med röda balettlägenheter för att slutföra kläderna.

Vit blus med genomskinliga ärmar och svart miniklänning


källa

Svarta ballerinor ser väldigt bra ut i kombination med svarta och vita kläder. Du kan till exempel kombinera dem med en vit blus med genomskinliga ärmar och en svart miniklänning.

För er som jag som bara parar ihop varje casual outfit med vita sneakers, förhoppningsvis skulle outfitidéerna få dig att prova något annorlunda, särskilt ballettlägenheterna. Om du är intresserad av det här blogginlägget, kolla in vårt andra blogginlägg om alla möjliga outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*