Hur man bär badbyxor

Hur man bär badbyxor

Vissa människor bär bara inte en bikini när de kopplar av på stranden. Det finns faktiskt tillfällen när du vill se mer avslappnad ut på stranden. Till exempel vill du se avslappnad och naturlig ut när du bara vill spela beachvolleyboll. Det är också en bra idé att bära badbyxor. Du kan para ihop den med en bikinitopp, en mer konservativ baddräktstopp eller en vattentät t-shirt som surfare älskar att bära. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för badbyxor för dig. Låt oss titta på dem nu.

Gul bikiniöverdel med en axel och blommiga badbyxor


källa

För att starta den här listan över avslappnade och vackra strandutrustningsidéer, låt mig först visa dig en mycket glad utseende som du enkelt kan ta av. För att forma det här utseendet kan du bära en citrongul bikiniöverdel med en axel. Kombinera den med vita blommiga badbyxor. Använd svarta flip flops för att göra din outfit stilfull.

Blå och röd baddräkt med matchande badstrumpor

blå och röd baddräkt med matchande mini-strumpor
källa

Här är vad du behöver göra för att forma detta attraktiva och färgstarka utseende. Bär bara en blå och röd baddräkt i hawaiisk stil bestående av en konservativ topp och ett par matchande mini-baddräkter. Du kan bära ett par nakna platta flip-flops på stranden för att se naturligt och uppfriskande ut.

Svarta mini-sportiga badbyxor med matchande topp

svarta sportiga minibaddshorts med matchande topp
källa

Ett av de bästa sätten att se naturligt ut och inte alltför sexigt på stranden är att bära enkla svarta minibaddräkter som är sportiga att röra vid och inte för kroppskrama. Det är nästan som en mini-version av en kortslutning. Du kan kombinera den med en matchande badtopp. Koppla ihop dem med svarta flip-flops för att göra utseendet komplett.

Grå badbyxa med vit stamtröja med smal passform

grå badbyxa med vit stamtröja, slim fit linne
källa

För att se mer naturlig och ungdomlig ut på stranden måste man ha en flytande linne. Till exempel är den här vattentäta linnen med ett vitt stamtryck och smal passform ett fantastiskt plagg. Koppla ihop den med en grå minisim kort för att se naturlig och uppfriskande ut. Bär ett par vita flip-flops för att göra utseendet komplett.

Svart bikinitopp med randiga badbyxor

svart bikinitopp med randiga badbyxor
källa

För dig som är väldigt bekväm att ha på dig en bikini kan du fortfarande ha badbyxor. Till exempel kan du bära en typisk och sexig svart bikinitopp. Men istället för att ha en matchande bikinibotten kan du bära svarta och vita randiga shorts i stället. Du kan krydda kläderna med ett par svarta flip flops.

Rosa och vittryckt vattentät långärmad t-shirt med rodnad badbyxor

vattentät långärmad t-shirt med gult och vitt tryck och rodnad badbyxor
källa

Under åren har surfkläder utvecklats mycket och ser mer och mer attraktiva ut. Du kan definitivt låna outfitidéerna till dina avslappnade strandhäng. För att uppnå detta utseende kan du bära en rosa och vit tryckt vattentät långärmad t-shirt med en smal passform. Koppla ihop den med rodnande rosa badbyxor.

Svart och röd tryckt topp med matchande badbyxor

svart och röd tryckt topp med matchande badbyxor
källa

För dig som vill se sexig ut men inte vill ha en bikini. En enkel tvådelad baddräkt som den här borde fungera ganska bra för dig. Baddräkten består av en svart och röd grafisk sport-bh-topp som badtopp och matchande badbyxor. Du kan bära ett par svarta flip-flops vid behov.

Knälånga badbyxor i kungsblå med matchande bikinitopp och basebollkeps

knälång badbyxa i kungsblå med matchande bikinitopp och basebollkeps
källa

Att se snygg och iögonfallande är att använda den kungsblå färgen en utmärkt idé. Till exempel kan du bära en blå bikinitopp som kärnan i kläderna. Istället för minishorts, bära knälånga badbyxor i kungsblå. För skorna kan du bära ett par blå flip flops som passar perfekt till resten av kläderna. Glöm inte den kungsblå basebollkeps som kan få dig att se så sportig ut.

Svart och rodnad rosa baddräkt topp med matchande randiga badbyxor

svart och rodnad rosa baddräkt topp med matchande randiga badbyxor
källa

Att forma denna sexiga stranddräkt här är vad du vill göra. Bär en svart och rodnadrosa baddräkt som består av en djup randig V-ringad baddräkt och matchande svarta och rosa minibaddräkter. För skorna kan du bära ett par chockerande rosa flip flops för att göra din outfit mer prickig.

Kungsblå långärmad kort surf-t-shirt med gula badbyxor

Kungsblå Långärmad Short-cut surf-T-shirt med gula badbyxor
källa

Kombinationen av citrongul och kungsblå är en mycket bra idé att få dig att se skarp, iögonfallande men ändå naturlig. Du kan till exempel ha en kungsblå grafisk beskuren surf-t-shirt på toppen. Koppla ihop den med citrongula badbyxor. Om du måste bära skor, bära ett par vita flip-flops eller sandaler för att se väldigt uppfriskande ut.

Svart vattentät crop top med mini badbyxor

svart vattentät crop topp med mini badbyxor
källa

Detta är en mycket naturlig stranddräkt som är perfekt för dig som vill se bäst ut men inte vill ha en baddräkt. Bär en svart vattentät crop top för toppen. Koppla ihop den med ett par avslappnade, svarta mini-shorts. Bär ett par svarta glidande sandaler för att göra ditt utseende komplett.

Randig vattentät linne med halterringning och svarta badbyxor

randig vattentät halterneck linne med svarta badbyxor
källa

För att uppnå den naturliga snygga sexiga baddräkten, kan du börja med den vattentäta, v-ringade linnen i svart och v-ringad hals. Kombinera det med ett par svarta baddräkter. Bär ett par vita sandaler för att se mer uppfriskande ut.

Hoppas att du gillade idéerna för badbyxor som jag just delade med dig. Du behöver inte alltid ha en bikini på stranden för att se bra ut. Det finns så många alternativ som är lätta att ta fram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*