Hur man bär axlar med jeans

Hur man bär axlar med jeans

Förra gången pratade jag om hur en kofta magiskt kan förvandla en normal outfit till en vacker och uppfriskande på en sekund. Den här gången ska jag prata om axelryckningen, något som liknar koftan. Den kan ses som en löst sittande version av koftan. Jag kommer specifikt att prata om hur man stylar en axelryckning med olika typer av jeans. För att göra saker tydligare har jag sammanställt en lista med idéer för rygg och jeanskläder för dig. Låt oss dyka in.

Elfenben rycker på axlarna med en vit västtopp och smala jeans


källa

För att starta den här spännande listan visar jag dig ett ganska typiskt sätt att bära rygg över jeans. I detalj kan du bära en vit body-kramar väst topp med en elfenben rygg på toppen. Koppla ihop dessa bitar med blå skinny jeans och bruna sandaler för att se avslappnad och uppfriskande ut.

Heather Grey Shrug med mörkblå skinny jeans

Heather Grey ryckte på axlarna mörkblå rippade skinny jeans
källa

Här är en lite mer snygg och sexig outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart beskuren västtopp med mörkblå skinny jeans. Lägg en lång grå axel över dessa bitar. För skorna kan du bara bära vita sneakers för att ge outfit en avslappnad och sportig touch.

Svartvitt tribal tryckt axelryckning med manschettpojkvän jeans

svartvita tribal tryckta pojkvän jeans med en axelryckning
källa

Detta är en mycket intressant outfit som försöker blanda en tribal stil till en snygg och avslappnad outfit och jag skulle säga att försöket är ganska framgångsrikt. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit västtopp med grå manschett med pojkvän och vita sneakers. Bär en svartvit tribal axelryckning på västen för att göra outfit mer luftigt och snyggt.

Långt, blått tryckt axelryck med svarta skinny jeans

långa blå tryckta svarta skinny jeans
källa

Här är en annan outfit som inkluderar en stamtryckningsryckning. Men den här gången är axelryckningen lång och färgstark. Du kan bära den med en vit chiffongtopp och svarta skinny jeans. Kombinera dessa bitar med svarta öppna tåklackar för att ge outfit en lite feminin touch.

Svart axelryckning med utsvängda jeans och stövlar

svarta jeansstövlar med axelryckning
källa

Vid första anblicken ser den svarta axelrycket här nästan ut som en svart kavaj. Du kan bygga en elegant, avslappnad outfit runt den svarta axelryckningen genom att para ihop den med en svart chiffongtopp och lätt utsvängda blå jeans. Du kan para ihop flared jeans med ett par svarta fotkängor för att se längre ut.

Grå axelryckning med en helt svart outfit

grå rycka på axlarna helt svart
källa

För ett balanserat och vackert utseende från nästa dörr, här är en fantastisk outfit som är särskilt lämplig för små kvinnor. För toppen bör du ha en svart t-shirt med en lång svart infinity-halsduk. Topp dessa bitar med en grå lång axelryckning för några mycket fina och snygga lager. Bär svarta muddade jeans och svarta stridsstövlar för att göra din outfit stilfull.

Vertikalt randigt svartvitt maxi axlar

svartvita vertikala randiga maxi axlar
källa

För en luftig och cool look kan du bära en vit t-shirt med svarta flared jeans. För skorna kan du bära antingen vita sneakers för en avslappnad look eller svarta balettlägenheter för ett mer feminint utseende. Slutligen ha på dig en lång svartvitt vertikalt randig axelryckning för en magisk luftig touch.

Vit stickad fransryggen med kungsblå topp

vit stickad franskant axlar på axlarna kungsblå topp
källa

Bli inte avskräckt om du inte har den bästa kroppstypen just nu. För det första kan du alltid lägga in lite arbete för att få dig i form. För det andra handlar mode både om skönhet och kul. Så se till att du fortfarande stylar och har kul oavsett din nuvarande status. Hur som helst, axlarna ser bra ut oavsett om du är överviktig eller för smal. Som ett exempel kan du para ihop en vit axelryckning med en kungsblå västtopp, svarta skinny jeans och ljusrosa klackar med öppen tå.

Bär den med en grå knappskjorta och svarta skinny jeans

grå skjorta med knappar svarta skinny jeans
källa

För en elegant och uppfriskande look kan du bära en grå skjorta med knappar och svarta skinny jeans. Bär en ljunggrå lång axelryckning för att belägga delarna. För skorna kan du bära stövlar i brunt läder för att ge karaktär till kläderna. Du kan till och med bära en grå filthatt för att ge utseendet en konstnärlig touch.

Crepe axelryckning med vit västtopp och jeans

Crepe shrug white vest jeans
källa

Om du vill se mer feminin ut kan du välja en damliknande färg. Använd till exempel en crepe axelryckning med en vit väst. Kombinera dem med mörkblå tvättade skinny jeans och nakna sandaler för att se både feminina och snygga ut.

Använd den med en ljusgrå v-ringad t-shirt och rippade pojkvänjeans

ljusgrå V-ringad t-shirt, rippade pojkvän jeans
källa

På papper är detta bara en mycket enkel och vanlig grå och blå outfit. Men i verkligheten fungerar alla dessa enkla delar av denna outfit felfritt tillsammans för att skapa detta fantastiska utseende. För att uppnå detta kan du bära en ljusgrå V-ringad t-shirt med ljusblå rippade och manschettejeans. Bär en lång mörkgrå axelryckning över bitarna. Komplettera din outfit med crepe mocka ankelstövlar.

Lång svart axelryckning med en ljusrosa topp och vita skinny jeans

lång svart axelryckning ljusrosa topp vita skinny jeans
källa

Här är en snygg outfit som använder en kontrasterande färgkombination. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusrosa chiffongtopp med vita skinny jeans. Kombinera dessa ljusa delar med en lång svart axel. Använd svarta klackar med öppna tå för skorna för en feminin touch.

Elfenben axlar med neonrosa topp och mamma jeans

Ivory Shrug Neon Pink Top Mom Jeans
källa

För en avslappnad men damliknande outfit kanske du vill använda lite rosa i din outfit. Som ett exempel kan du bära en elfenbensryck med en neonrosa västtopp. Koppla ihop dem med mamma-jeans och vita sneakers för ett enkelt och rent sätt att slutföra kläderna.

Grå chiffong axlar med rippade pojkvän jeans

grå chiffong rygg av rippade pojkvän jeans
källa

För att få en avslappnad och snygg streetoutfit kan du bära en svart tryckt t-shirt med knutna och rippade pojkvänjeans. Bär dem med en grå lång chiffongryckning och ett par vita spetsiga tåklackar för en luftig look.

Här är några trevliga sätt att bära en axelryckning med jeans. Jag hoppas att du tycker att det här blogginlägget är användbart för att inspirera dig att komma med dina egna outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*