Hur man bär avskurna jeansshorts

Hur man bär avskurna jeansshorts

Idag ska jag prata om några som kan få dig att se snygg, lågmäld, sexig och lite nervös samtidigt. Det coola föremålet jag pratar om är avskurna jeanshorts. För er som är osäkra på vad det betyder. Det betyder helt enkelt att dessa mini-jeansshorts har en grov eller muddad fåll som om de klippts med en sax. Biverkningen av att bära shorts som denna är att det kan få dina ben att se extra långa ut. Ibland är det bästa sättet att klä sig på att se naturligt reserverat sexigt ut. Det är som en nivå ovanför att ha på sig något mycket fantasifullt och till och med överdrivet. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanfattat några av de bästa beskurna korta jeansidéidéerna för dig. Låt oss dyka in.

Grå kavaj med ljusblå avskurna jeansshorts

grå kavaj med ljusblå denimshorts
källa

För att starta den här listan över snygga outfitidéer kommer jag att visa dig det här affärsavslappnade utseendet först. Du skulle bli förvånad över att du faktiskt kan sätta ihop en affärsavslappnad outfit som du kan bära för att kringgå de beskurna jeansshortsen, och så gör det. Bär en vit skjorta med knäppning och en grå kavaj på toppen. Kombinera dem med en ljusblå denimshorts. För skorna, använd ett par tribal camel mocka ankelstövlar för att se extra snygg och smal ut. Avsluta med en brun mocka axelväska för en elegant finish.

Svart långärmad skjorta med mörkblå avskurna jeansshorts


källa

För att forma denna vackra och enkla outfit att bära tillbaka till kontoret på fredagar, här är vad du vill göra. Bär en svart långärmad skjorta med en avslappnad passform för toppen. Kombinera den med en mörkblå denimshorts. Bär ett par svarta ballerinor eller lägenheter för skorna för att slutföra kläderna.

Vit topp med mockad halsringning, jeansjacka med pojkvän och höga stövlar

vit mock-neck crop top med pojkvän jeansjacka och overknee stövlar
källa

För att skapa det super chic och lågmälda sexiga utseendet kan du bära en vit bodycon mock neck crop top och en blå oversized denim pojkvän jacka på toppen. Kombinera dem med en ljusblå jeansshorts. För skorna, ha ett par unika lårhöga mockaskor med blå och svarta leopardtryck för att komplettera outfit.

Vit t-shirt med svart kavaj och korta shorts

vit t-shirt med svart kavaj och korta shorts
källa

För att uppnå denna snygga och minimalistiska casual casual outfit kan du bära en vit t-shirt med en svart kavaj som topp. Team dem med ett par ljusblå rippade jeansshorts. För skorna, ha ett par svarta och vita canvas sneakers för att se avslappnad och snygg ut. Lägg till en svart läderkorsväska i mixen för att göra utseendet komplett.

Svart och vit randig långärmad t-shirt med snörning och mini-shorts

svartvitt randig långärmad T-shirt med snörning och mini-shorts
källa

För att uppnå denna lågmälda sexiga outfit här är vad du behöver göra. Bär en svartvit horisontell randig långärmad bodycon-t-shirt med snörning. Kombinera den med ett par blå avskurna jeansshorts. För skorna kan du bära ett par vita låga sneakers för att komplettera klädseln i stil.

Vit tunikaknappskjorta med blå jeansshorts

vit tunikatröja med knappar och blå jeansshorts
källa

Ibland är det valet av skor som får dig att se speciell ut, och här är ett mycket bra exempel. För att uppnå detta eleganta och luftiga utseende kan du bära en vit tunikaskjorta och ljusblå jeansshorts. Kombinera dem med ett par gladiator-sandaler i mitten av kalven för en elegant och uppfriskande finish.

Vit och svart randig långärmad T-shirt med avskurna jeansshorts

vit och svart randig långärmad T-shirt med avskurna jeansshorts
källa

För att forma det här vackra och konstnärliga utseendet kan du börja med den vita och svarta långärmade randiga tee ovan. Kombinera den med en blå denimshorts och ett svart läderbälte. Bär ett par grå flip flops för dina skor. Avsluta med en stråhatt för att se artig och avslappnad ut.

Grå och vit stjärntröja med shorts och sneakers

grå och vit stjärntröja, shorts och sneakers
källa

Här är vad du vill göra för att forma det lekfulla och mysiga utseendet. Bär en grå och vit, stjärnformad stickad tröja med en rund halsringning. Kombinera den med ett par ljusblå avskurna jeansshorts. Bär ett par vita sneakers med låg topp för skorna så att du ser extra avslappnad och ungdomlig ut. Avsluta med en svart läder crossbody väska för att komplettera din outfit med en elegant touch.

Svart kavaj med matchande spetslinne

svart kavaj med matchande spetslinne
källa

Här är vad du behöver göra för att forma denna outfit som får dig att se snygg och lågmäld sexig på samma gång. Bär en svart blazerjacka med en svart spetsvästtopp med spagettiband för toppen. Koppla ihop dem med blå jeansshorts. För skorna kan du bära ett par ljusrosa sandaler för att se damer och uppfriskande.

Vit chiffong spagettiband väst topp med avskurna jeansshorts

vit chiffongtopp med spagettiband och avskurna jeansshorts
källa

Detta är en mycket minimal outfit att bära för en avslappnad strand hangout. För att uppnå detta utseende kan du bära en lite utsvängd vit chiffonglinne med avslappnad passform. Kombinera det med ett par ljusblå jeansshorts. För skorna kan du bara bära ett par nakna sandaler för att göra det coola utseendet.

Vit crop top med ljusblå jeansshorts

vit crop top med ljusblå jeansshorts
källa

Detta är en annan minimalistisk och lågmäld sexig outfit att bära på sommaren. Bär bara en vit beskuren, figurkramande linne med ljusblå jeansshorts. Använd ljusrosa sandaler för att komplettera utseendet.

Hoppas att du gillade de beskurna jean shorts outfit idéerna som jag just visade dig i listan ovan. Du kommer att bli förvånad över hur smal och lång dessa små föremål kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*