Hur man bär avskurna Jean-shorts

Hur man bär avskurna Jean-shorts

För dig som bär shorts för att se extra snygg och ungdomlig ut, kanske du vill ha de beskurna jeansshortsen när du behöver se semi-formell eller formell ut. De liknar mycket dina typiska jeansshorts. Det är bara att de vanligtvis ser mer trasiga och pojkaktiga ut. Som namnet antyder ser de bara ut som om de är ett par jeans som har klippts av med en sax. Att utforma dem är extremt enkelt. Det kan vara så enkelt att para ihop med vita sneakers och en skjorta. För att visa dig fler alternativ har jag sammanställt några av de bästa avskurna jeansshortsidéerna för dig. Låt oss nu dyka in.

Mörkblå och vit randig långärmad T-shirt med ljusblå jeansshorts


källa

Som du kanske hade förväntat dig, är detta en lista med outfitidéer som hjälper dig att se snygg, ungdomlig och visa upp dina ben naturligt. För att starta listan ska jag visa dig ett mycket avslappnat och lite konstnärligt utseende. För toppen är det bara att bära en mörkblå och vit randig långärmad t-shirt som är en mycket ikonisk fritidsartikel. Kombinera den med denimshorts med blå snitt och bruna sandaler. Slutligen ha på dig en stråhatt för att slutföra kläderna på ett uppfriskande sätt.

Vit t-shirt med svart kavaj och blå avskurna jeansshorts

vit t-shirt med svart kavaj och blå avskurna jeansshorts
källa

För att uppnå det snygga och snygga utseendet finns här en blazer-outfit som använder jeansshorts istället för jeans. För att uppnå denna outfit kan du bära en vit t-shirt med en svart kavaj. Vanligtvis skulle du avsluta denna outfit med smala jeans. Men den här gången bär du kraftigt sönderrivna jeans. Bär ett par svartvita canvas sneakers för en avslappnad look.

Vit blus med avskurna jeansshorts

vit blus med högklippta jeansshorts
källa

För att forma det uppfriskande, ungdomliga och eleganta utseendet kan du bära en vit blus med knappar på toppen. Kombinera den med en ljusblå denimshorts. För skorna kan du bära ett par ljusrosa läderhöga klackar. Slutligen bär en himmelsblå snygg quiltad läderhandväska för att slutföra denna outfit på ett vackert och damligt sätt.

Grå t-shirt med blå jeansshorts

grå, monterad t-shirt med avskurna blå jeansshorts
källa

Som nämnts i början är de avskurna jeansshortsna enkla och ändå en iögonfallande, med vilken du enkelt kan kombinera dem på skjortan och klädseln blir bra. I det här fallet väljs en gråskuren T-shirt för att kombinera med ljusblå, broderad jeansshorts med blommig broderi. Bär ett par bruna sandaler för att hålla denna outfit fräsch och avslappnad.

Vit pojkvänskjorta med denimshorts i blått snitt

vit pojkvänskjorta med blåskurna jeansshorts
källa

Här är ett väldigt klassiskt utseende. Det är den typiska och tidlösa outfit för vita skjortor och jeansshorts. I det här fallet väljs en vit, lite överdimensionerad pojkvänskjorta med ljusblå, avskurna jeansshorts. För skorna skulle antingen vita sneakers eller nakna sandaler passa perfekt med resten av kläderna.

Svart spetsvästtopp med kavaj och mini-jeansshorts

svart spetsvästtopp med kavaj och mini-jeansshorts
källa

Med en svart kavaj kan du inte bara skapa en elegant och tunn affärsavslappnad outfit utan också en återhållsam sexig och unisex outfit. För detta ändamål kan du bära den med en svart spetsformad väst för toppen. Koppla ihop dem med ett par mini-shorts med blå beskärning. För skorna kan du bära ett par ljusrosa klippta sandaler för att komplettera utseendet med en feminin touch.

Svart pojkvänskjorta med mini-jeansshorts och vit filthatt

svart pojkvänskjorta med mini-jeansshorts och vit filt
källa

För att forma det här coola och uppfriskande utseendet kan du bära en svart knäppt skjorta till toppen. Koppla ihop den med blå jeansshorts och svarta platta sandaler. Lägg till en svart läder axelväska till mixen för ett mer elegant utseende. Slutligen ha på dig en vit stråhatt för att slutföra kläderna på ett mycket uppfriskande sätt.

Vit chiffongpeplumblus med ljusblå jeansshorts

vit chiffongpeplumblus med ljusblå jeansshorts
källa

För att uppnå det luftiga och vackra utseendet som får dig att se extra smal ut, är tricket att bära en vit långärmad chiffongpeplumblus. Kombinera det med ett par ljusblå jeansshorts. Bär ett par vita sandaler med dina skor för att göra din outfit komplett.

Vit t-shirt med rund hals och himmelsblå jeansshorts

vit t-shirt med rund halsringning och himmelblå jeansshorts
källa

För dig som inte riktigt har en strikt klädkod kan du ha mini-jeansshorts på fredagar. För att skapa det kantiga affärsavslappnade utseendet kan du bära en vit t-shirt med himmelblå jeansshorts. Koppla ihop dem med ett par bruna stövlar i läder. Du kan till och med ha en rosa skinnjacka för att se mer elegant ut.

Blå chambray button up skjorta med avskurna jeansshorts

blå chambray-skjorta med knappar och avskurna jeansshorts
källa

För att slutföra den här snygga affärsutrustningen kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar och blå jeansshorts. Bär en svart läderhandväska för att se mer elegant och mogen ut. För skorna skulle det bara vara bra att ha på sig ljusrosa klackar.

Vit linne med en urringning och avskurna jeansshorts

vit linne med scoop-urringning och avskurna jeansshorts
källa

Här är en sexig och attraktiv street outfit. För att uppnå detta kan du bära en vit linne med rund hals och para ihop den med blå beskärda mini-jeansshorts. Bär ett läderbälte i vitt guld för att se ännu mer märkbart ut. Ett par vita sneakers är ett trevligt alternativ för att komplettera denna outfit.

Ljusblå knäppt skjorta med avskurna jeansshorts och gladiator sandaler

Ljusblå skjorta med knappar, jeansshorts och gladiator sandaler
källa

Här är en enkel och elegant gränsöverskridande casual look. För att uppnå detta utseende, använd helt enkelt en ljusblå skjorta med blåskurna jeansshorts. För skorna, ha ett par nakna gladiator sandaler som kommer ner till knäna för att se super chic ut.

Hoppas att du gillade de avskurna idéerna i denimshorts outfit jag bara pratade om. Försök bara med dessa kläder så kommer du sannolikt att se mer ungdomlig och snygg ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*