Hur man bär aviatorjacka

Det finns tillfällen när du bara vill ha på dig något väldigt snyggt istället för ladylike. Detta gäller särskilt om du behöver bära en formell kostym och pennkjol för att kunna arbeta hela tiden. Idag ska jag utforska med dig hur man utformar flygjackan så att den ser mörk, cool och attraktiv ut. Det är i grunden en snygg, mjuk läderjacka med konstläder i fuskpäls som vanligtvis finns i svart. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt trevliga idéer för flygjackans outfit. Låt oss titta på dem nu.

Svart flygjacka med rodnad maxiklänningsklänning och läderjackor


källa

Ett mycket typiskt sätt att utforma flygjackan är att para ihop den med en t-shirt och skinny jeans. Men för att starta listan med lite överraskning, låt mig presentera dig för en outfit som innehåller en klänning. För att forma denna outfit kan du bära en svart flygjacka över en rodnande rosa maxiklänningsklänning med hög slits. Kombinera dem med svarta läder leggings och läderstövlar för att göra utseendet komplett.

Aviatorjacka med svartvita prickiga mini-skiftklänning

Aviatorjacka med svart och vit prickig miniklänning
källa

Detta är en annan outfit som inkluderar en klänning. Den här gången är resultatet ett mycket attraktivt vintageutseende. För att slutföra denna outfit kan du bära en svartvit miniklänning med rak snitt och en svart flygjacka. Kombinera dessa bitar med svarta leggings och svarta läderstövlar.

Svart flygjacka i läder med lång stickad halsduk

svart läderflygjacka med lång stickad halsduk
källa

Detta är en supercool och mörk helt svart outfit som gör att du sticker ut från mängden på ett naturligt och snyggt sätt. Till toppen kan du bära en svart tröja med en svart långstickad halsduk och en svart flygjacka. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar för en särskilt snygg touch.

Svart flygjacka med grön topp och läderbyxor med V-ringning

svart flygjacka med grön topp med V-ringning och läderbyxor
källa

Det här är en sexig och chic outfit med låg vikt som använder några smarta lagringstekniker. Till toppen kan du bära en grön kortärmad V-ringad blus och en svart överdimensionerad flygjacka. Koppla ihop dem med läderjackor så att de ser långa och smala ut. Bär ett par grå och svarta snörade mockaskor för skorna. Glöm inte den svarta choker som gör att outfit ser elegant ut.

Läderjacka med fuskpälskrage och grön ribbad tröja

Läderjacka med fuskpälskrage och grön ribbad tröja
källa

Detta är ett mycket trevligt sätt att utforma en tjock tröja som kan få dig att se tunn ut istället för tjock. Du kan också bära en grön ribbad, tjock stickad tröja med en svart flygjacka. Koppla ihop dem med en svart minikjol och ett par svarta mockaskor med hög lår för att se snygga och eleganta ut.

Svart jacka med smala jeans och stövlar med fotled

svart jacka med smala jeans och stövlar med fotled
källa

Här är en bokstavligen helt svart outfit som kan få dig att se snygg och snygg ut. Till toppen kan du bära en svart stickad tröja med en svart flygjacka. Team dem med svarta supermager jeans. För skorna kan du bära ett par svarta mockaskor för att komplettera det attraktiva och coola utseendet.

Svart flygjacka med vit fuskpälskrage och smala jeans

svart flygjacka med vit pälskrage och smala jeans
källa

För att se lite mindre mörk och mer lättillgänglig ut, kan du välja en svart flygjacka med vit fuskpälskrage. Du kan enkelt kombinera den med en vit t-shirt och svarta skinny jeans. Bär ett par svarta balettlägenheter för skorna för att hålla utseendet enkelt och rent.

Grön tunikaknapptröja med svart läderjacka

grön tunikatröja med knappar och svart svart skinnjacka
källa

Detta är en super attraktiv och uppfriskande business casual outfit som verkligen kan skilja dig från dem som bär mycket typiska affärsdräkter. Till toppen kan du bära en grön stickad tröja med knappar och en svart läderflygjacka. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta stridsklackar för att komplettera outfit i stil.

Svart flygjacka med grå stickad tröja och smala jeans

svart flygjacka med grå stickad tröja och smala jeans
källa

Detta är en mycket enkel och snygg svart och grå outfit som är perfekt för att träffa vänner. Till toppen kan du bära en grå, tjock stickad tröja med en svart, lite överdriven flygjacka. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta mockasko stövlar för att se smala och coola ut.

Ljusrosa maxi-omslags kjol med svart casual jacka

Ljusrosa maxi-omslags kjol med svart casual jacka
källa

Detta är en mycket attraktiv outfit som kan få dig att se dam- och snygg ut samtidigt. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart flygjacka med en ljusrosa tröja till toppen. Kombinera dessa bitar med en ljusrosa maxi wrap kjol. Bär ett par högklackade svarta läderstövlar för skorna för att komplettera det superchika utseendet.

Blush Pink Aviator Jacka med svart tröja och stickad halsduk

rodnande rosa flygjacka med svart tröja och stickad halsduk
källa

Inte bara kan du bära en svart flygjacka för att se bäst ut, en rodnande rosa jacka kan också få dig att se riktigt fantastisk ut. Koppla ihop den med en svart stickad tröja och en svart halsduk. För resten av kläderna, använd svarta skinny jeans och ett par svarta mittkalvstövlar för att komplettera detta attraktiva utseende.

Grå turtleneck med turtleneck och svart flygjacka

grå turtleneck med turtleneck och svart flygjacka
källa

Normalt ser en grå och svart outfit lite seriös ut, men inte den här gången eftersom den kolstickade tröjahalströjan gör att hela outfit ser trevligare ut. Du kan kombinera den med en svart flygjacka och svarta skinny jeans. Använd svarta mockasko stövlar för att göra utseendet i stil.

Elfenben rund hals tröja, svart jacka och smala jeans

Elfenben rund hals tröja, svart jacka och smala jeans
källa

För att se ljusare och mer uppfriskande ut kan du ha en tröja i elfenbenfärgad rund hals och en svart flygjacka. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar för att komplettera detta enkla och snygga utseende.

Hoppas att du gillade idéerna om flygjackans outfit som jag just delade med dig. För dig som letar efter något coolt och mörkt då och då, bör listan ovan vara en mycket trevlig referens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*