Hur man bär av axelstickad tröja

Hur man bär av axelstickad tröja

Bland alla typer av off shoulder-toppar måste min favorit vara den stickade off shoulder-tröjan. Jag tror att det måste finnas en magisk kemi mellan hud och rep som gör att axlarna och nyckelbenen ser särskilt sexiga ut. En annan sak måste vara att axelbandslösa tröjor ofta bärs på hösten och vintern när inte många visar mycket hud, vilket gör det sexiga utseendet särskilt sällsynt och attraktivt. Låt mig nu dela några av mina favoritoutfitidéer och förhoppningsvis kommer du att prova några av dem.

Grå av axelstickad tröja med vit skort

grå off shoulder stickad tröja vit skort outfit
källa

Jag ska börja med en outfitidé som du inte ser ofta, men som ser väldigt snygg och attraktiv ut. Det är bra för våren och hösten. Kombinera en grå stickad tröja med en vit skort. Jag är säker på att denna outfit kan göra att du sticker ut från mängden, särskilt om du har fina långa ben.

Grå tröja med vita skinny jeans

grå av axeln stickad tröja vita skinny jeans
källa

För en mer lågmäld klädsel, använd bara vita skinny jeans istället för att bära en vit kort. Gör det här avslappnade utseendet med fotkängor.

Krämfärgad tröja med minikjol

krämfärgad stickad tröja minikjol
källa

För ett rent och oskyldigt utseende kan du prova att ha på dig en benvit tröja med matchande kjol. Jag skulle säga att det här är en vacker outfit att ha på jobbet såvida inte klädkoden på din arbetsplats inte tillåter dig att klä dig sexigt. Om du vill ha en jacka kan du para ihop outfit med en svart skinnjacka.

Grå av axelstickad tröja klänning

grå axelbandslös stickad tröja klänning
källa

Den off shoulder stickade tröja klänningen är en så vacker bit att det kommer att få dig att se fantastisk och ömtålig ut på ett bra sätt. Kombinera den grå tröjklänningen med fotkängor eller knähöga stövlar. Detta är en vacker minimal outfit som får dig att se ut som flickan bredvid som alla vill ha en chans att chatta med.

Grå stickad tröja klänning med knähöga stövlar

grå stickad tröja klänning knä höga stövlar
källa

Istället för den bekväma trösklänningen som presenterades i den tidigare outfitidén, här är en med en smal, grå tröja klänning. Även om båda tröjorna har samma färg och struktur, ser de väldigt olika ut på grund av skillnaden i skärning. Istället för att se snyggt och tillgängligt ut i den bekväma klänningen, ser den smala tröjan ut mer feminin och mogen. Koppla ihop klänningen med knähöga fleece stövlar för att slutföra denna outfit.

Axelfri tröja över en tubtopp

vit axelbandslös tröja över tubtoppen
källa

Detta är ett utmärkt exempel på övertröjan från axeln. Bär bara en vit tröja och en tubtopp. Visa en axel för det asymmetriska, snygga utseendet. Kombinera outfit perfekt med jeans. Denna outfit ser också bra ut när du vill visa mindre hud genom att ersätta tubtoppen med en svart västtopp.

Blå batwingärmar från axeltröjan med svart kjol

blå axelbandslös stickad tröja med batwing ärmar
källa

Vitt och grått är de mest populära färgerna för stickade tröjor, men det betyder inte att de andra inte är lika bra. Att välja en mindre vanlig men snygg färg kommer ofta att locka många ögonbollar och den här tröjan är ett bra exempel på attraktiv färg. Denna vackra outfit består av en tiffanyblå tröja med batwingärmar och en svart minikjol med knappar. Det här är lätt min favorit outfitidé på listan.

Grön av axeltröjan med rippade jeans

grön av axel stickad tröja jeans
källa

Här är en annan outfitidé som använder en fantastisk kontrasterande färgkombination. Använd axelgrön tröja i armégrön med ljusblå jeans med manschetter. Öppna tåklackar eller sandaler är ett bra val av skor för denna outfit. Prova denna glada utseende när våren kommer.

Vit axeltröja över svarta leggings

vit axelbandslös tröja över svarta leggings
källa

Den vita färgen och strukturen på stickmönstret fungerar på något sätt perfekt för att skapa den ängliska känslan. Du kan hålla denna outfit enkel genom att para ihop den vita stickade tröjan med svarta leggings eller smala jeans.

Grön tröja med shorts och knähöga snörstövlar

Snörade knästövlar i grön stickad tröja utan axel
källa

Denna outfitidé är en fantastisk demonstration av hur man bär knähöga stövlar. Du vill ha en bekväm grön tröja med svarta shorts. Välj ett par knähöga snörstövlar och visa lite hud i låren så att dina ben ser längre ut. Detta är en snygg och sexig outfit som är perfekt för vår och höst.

Röd av axelstickad tröja


källa

Sticka är ett material som ger en behaglig känsla. Så stickade tröjor ses inte ofta i skarpa färger. Men om du letar efter den motstridiga och lekfulla känslan för din outfit kan du forma en röd stickad tröja så att den ser bra ut. Bär bara den röda tröjan med ljusblå broderade jeans för ett unikt utseende.

Citrongul tröja med svart spets kjol

Citrongul från axelstickad tröja spets kjol
källa

Här är en annan outfitidé som innehåller en ljus färg. Den citrongula axeltröjan ser fantastiskt ut med en svart spetskjol. Gul är den glada färgen du vill ha på dig när du behöver lite extra glädje och positivitet.

Svart smal passform från axeltröjan med blommig kjol

svart, smal snittblommig kjol med axelbandslös tröja
källa

Att veta att det finns många fans av den svarta färgen där ute, kommer jag inte att avsluta listan utan att nämna den svarta stickade tröjan. Använd en smal svart tröja med en blommig penna kjol och klackar med öppen tå.

Grå tröja med vit spetsklänning

grå av axel stickad tröja vit spets klänning
källa

För en feminin look kan du bära den grå axellösa tröjan med en vit knälång spetsklänning.

Vit tröja med sidenkjol

vit off shoulder tröja siden kjol
källa

Ett unikt sätt att utforma den vita tröjan är att para ihop den med en rosaguld midiski kjol. Koppla ihop den med solida vita eller ljusrosa klackar för att komplettera denna stiliga outfit.

Jag har precis delat med dig mina favorit sätt att bära en stickad axelbandslös tröja. Om du gillar off the shoulder mode kan du också kolla in vårt andra blogginlägg på off the shoulder dress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*