Hur man bär ärmlös turtleneck

Som vi alla vet är turtleneck långärmade tröjor som är designade för att hålla oss varma. Trenden mot ärmlösa turtleneck kom tillbaka för några år sedan. Det är från 90-talet. Om du inte kommer ihåg, titta bara på filmen Clueless för att uppdatera ditt minne.
Vid första anblicken kan ärmlösa sköldpaddor vara fula och inte lätta att bära och kombinera. Men ge inte efter för dina första intryck eftersom det här plagget ser modernt och smickrande ut. Tro det eller inte, det kan gå riktigt bra med andra delar!

Jag kommer att visa dig 10 sätt du kan blanda och matcha ärmlösa sköldpaddor med de andra sakerna du förmodligen har i din garderob. Låt oss ta en titt.

Bär den med en vit skjorta

ärmlös vit turtleneck
källa
Om du är osäker på hur du bär en ärmlös turtleneck, para ihop den med en vit skjorta. Det är enkelt, elegant och att sätta ihop denna outfit tar inte mer än 5 minuter. Denna outfit visar upp din kroppslinje, särskilt när den är parad med smala jeans. Denna outfit hjälper dig definitivt att se snygg ut trots att du investerar så lite tid på att förbereda dig för tillfället.

Bär den stickad

ärmlös turtleneck stickad
källa
Denna bit är den mest populära i sin ursprungliga form – stickad. Koppla ihop den med supermager jeans och klackar eller byxor med hög midja så är du alltid redo att rocka. Bär denna outfit för dag- eller nattevenemang. Mitt förslag är en ärmlös turtleneck i neutrala färger som vitt, grått eller svart. På så sätt kan du alltid kombinera det med andra färger i din garderob.

Använd den med lårhöga stövlar

lårhöga stövlar
källa
Jag har redan skrivit om outfitidéerna som du kan bära med de lårhöga stövlarna. Om du är intresserad kan du kolla in vårt blogginlägg om de bästa idéerna för knästövlar. Att ha en ärmlös turtleneck som klänning är en mycket populär outfit i bloggareområdet. Du kan se många olika gatustilar inklusive denna kombination. Jag tycker att det här är väldigt praktiskt och får dig att känna dig bekväm i dina kläder. Du kan bära den till middag, dricka eller till och med shoppa.

Bär den elegant

bär den elegant
källa
Antag att du ska på ett affärsmöte eller ett kvällsbröllop med dina vänner. Och du vill se hisnande elegant ut. För dessa tillfällen rekommenderar jag att du väljer en helt svart outfit. Det finns inget mer elegant än en lyxig sidenblus, svart vidbyxa och en hög läderjacka.

Använd den med skinny jeans

Använd den med skinny jeans
källa
Jag älskar skinny jeans. Efter att de dök upp på modebilden började jag bära dem exklusivt. De är lätta att mixa och matcha, du kan bära dem till jobbet, skolan eller college. Deras syfte är att bäras hela dagen och varje dag. Du bör definitivt försöka bära dem med en ärmlös turtleneck. Denna outfit ser väldigt modern ut och hjälper dig att lyfta fram din kroppsfigur. Kombinera den med bra högklackade sandaler för höst eller avslappnade anklar eller långa stövlar för vintersäsongen.
Om du vill lära dig mer om hur du bär skinny jeans, läs det här inlägget.

Jeans mini kjol

Använd den med en minikjol i denim
källa
Om du gillar skinny jeans outfit, kommer du förmodligen vill prova den här också. Denim minikjolen passar perfekt med en tröja med tröja. Dold eller kvar över din kjol, hur som helst kommer du att se fantastisk ut. Lägg till en fedora och en fin väska över axeln så kan du vara säker på att din outfit är komplett!
Kolla in den här artikeln för fler idéer.

Bär den länge

bära den länge
källa
Jag visade hur man bär en lång sköldpaddshals med över knästövlarna. Nu lär du dig hur du parar ihop den med byxor. Du kan bära en turtleneck över de beige byxorna med breda ben och få den monokroma outfit med rena linjer och mycket komfort. Kombinerat med högklackade sandaler kan du bära den från morgon till sent på kvällen. En svart väska och stora solglasögon passar riktigt bra med denna outfit.

Använd bältet

bär den med ett bälte
källa
För de som gillade detta tidigare utseende har jag en annan outfit med en längre ärmlös sköldpaddshals. Detta är fastspänt runt midjan. Detta kommer att lyfta fram din lilla midja! Som en detalj kan ett bälte ha samma färg om du vill hålla det svartvitt och minimalt (som på bilden). Eller så kan du välja ett annat bälte med mer detaljer för att lägga till en excentrisk touch i ditt utseende. Skor av samma färg kan vara en fin touch.

Använd den med en ärmlös kappa

bär den med en kappa
källa
De ärmlösa rockarna blev nästan lika populära som sköldpaddan. Många modebloggare hade på sig denna trendiga outfit. Du kommer att kunna se många kvinnor i denna outfit genom att titta på några bilder på gatan som tagits under de något kallare månaderna.
Outfiten består av två ärmlösa kläder. Jag vet inte om dig men jag älskar det Speciellt den på bilden ovan. Jag rekommenderar att du bär beige och grå tillsammans. Det ser väldigt cool ut. Kombinera den med en svart läder kjol och fotkängor så kommer du att överraska dina vänner med denna street style outfit.

Bär den avskuren

bära den avskuren
källa
Beskurna toppar kan vara något du är skeptisk till, men jag försäkrar dig att det inte är nödvändigt. Om du bär den med en kjol eller byxor med hög midja, kommer bara lite hud att dyka upp. Så oroa dig inte, du kommer inte att se billigt eller provocerande ut.
Beskurna turtlenecks kan verka som en vår eller sommar, men du kan bära dem helt på vintern om du kombinerar dem med dina varmare kläder. De har också 90-talets grunge-känsla för dem så att du kan bära dem med läder. Om du vill uppnå utseendet på bilden ovan, blanda den tryckta midiklänningen med hög midja och den svarta ärmlösa turtlenecken och sätt på dig ett par par sandaler.

Jag hoppas att du gillar dessa kläder. Nyckeln är att fokusera på två eller tre kläder och para ihop dem med sköldpaddan. Detta ger dig ett friskt och modernt utseende. Oroa dig inte för att biten är ärmlös. Att para ihop den med en bra jacka eller kappa ger dig rätt mysighet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*