Hur man bär ärmlös tunika

Hur man bär ärmlös tunika

Jag har tillbringat några blogginlägg som talar om alla typer av tunikor som är enkla eftersom de båda ser bra ut och är väldigt lätta att ta fram. Idag ska jag prata om en annan mycket speciell typ av tunika, som är den ärmlösa tunika. Det är något som naturligtvis får dig att se väldigt uppfriskande och attraktiv ut. Som med andra typer av tunikor kan du välja mellan leggings och miniklänning. För att visa dig mer coola sätt att utforma har jag sammanställt några riktigt fina ärmlösa tunika-outfitidéer för dig. Låt oss komma in direkt.

Grå och vit tryckt nyckelhåls tunikaklänning

grå och vit tryckt nyckelhål tunika klänning
källa

För att starta den här listan med fantastiska outfitidéer med en lite överraskning, ska jag först visa dig en sexig och flickaktig outfit med låg vikt. För att uppnå detta attraktiva utseende kan du bära en ärmlös tunika klänning med en grå och vit tryckt nyckelhål. För skorna kan du bära ett par vita sandaler för att hålla dig uppdaterad och smal. Detta är en perfekt outfit för dejting.

Himmelblå och vit ärmlös tunika-klänning med V-ringning


källa

För att forma det uppfriskande och kreativa utseendet kan du bära en himmelsblå och vit ärmlös V-ringad miniklänning med tunika som kärnan i din outfit. För skorna kan du bära ett par ljusrosa läderklackar för att se dammiga ut, eller så kan du bara ha ett par vita sneakers för att se väldigt rena och enkla ut.

Ärmlös mini-tunikaklänning med högt lågt lager i grå chiffong

grå ärmlös hög-låg mini tunikaklänning i chiffong
källa

För att se ännu mer damlik ut bör du välja en tunikaklänning i chiffong. Här är till exempel en vacker ärmlös asymmetrisk miniklänning gjord av grön chiffong. Bara para ihop det med ett par ljusrosa lägenheter med öppna tån eller ett par vita sandaler för att komplettera kläderna med en damliknande och uppfriskande touch.

Brun ärmlös tunika med bälte och svarta, förkortade byxor

brun ärmlös tunika med bälte och svarta, beskurna byxor
källa

Denna tunikatopp har en mycket speciell och kreativ design. Du kan faktiskt tänka på det som en ärmlös militärjacka med ett brunt bälte. Använd den med svarta byxor för ett enkelt och rent utseende. För skorna kan du bära ett par bruna oxfordläderskor för en extra snygg touch.

Ärmlös tunika-topp i chiffong med svart knapp och balettklack

Ärmlös tunika-topp i chiffong med svart knapp och ballerinor
källa

För att se minimalistisk och konstnärlig ut är detta svartvita utseende ett vackert alternativ. Till toppen kan du bära en ärmlös tunikatopp i svart chiffong med knappar. Kombinera den med vita slim fit-jeans och svarta balettlägenheter för ett mycket enkelt och konstnärligt sätt att komplettera outfit.

Grå tunika med V-ringning och vita skinny jeans

grå tunika med V-ringning och vita skinny jeans
källa

Detta är en super kreativt designad outfit som är kul då och då. För att forma denna outfit kan du bära en grå tunikväst med V-ringning. Koppla ihop den med svarta, kraftigt rippade jeans. För skorna kan du bära ett par bruna tryckta stövlar i läder för att se väldigt unika och coola ut. Slutligen lägg till en grå floppy hatt för att göra den till en konstnärlig outfit.

Brun mini tunikaklänning med blommönster och svarta fotkängor

brun mini tunikaklänning med blommönster och svarta fotkängor
källa

Här är en mycket glad utseende som gör att du kan sticka ut från mängden på ett mycket naturligt sätt. För att forma denna outfit kan du bära en brun miniklänning i tunika som kommer med ett långärmad, brett tryck med blommönster. Koppla ihop klänningen med svarta läderstövlar för ett elegant utseende.

Mörkblå och vit tunikaklänning med mock halsringning

mörkblå och vit tunikaklänning med stand-up krage
källa

Detta är en ganska unik och stilren outfit som är perfekt för arbete, särskilt på avslappnade fredagar. Använd den här marinblå tunika-klänningen i marinblått och vitt för att forma utseendet. Kombinera klänningen med ett par mörkblå ballerinor för att se snygga och djupa ut.

Rosa färgad ärmlös tunikaklänning med bruna sandaler

Rosa ärmlös tunika klänning med bruna sandaler
källa

Denna outfit är en perfekt demonstration av ordspråket ”less is more”. För att forma denna superminimala men ändå fantastiska outfit, behöver du bara två enkla bitar. Bär en rosa ärmlös miniklänning med ett par bruna sandaler. Det är allt. Resultatet är bara så attraktivt och tillgängligt.

Ärmlös tunika klänning med blått och vitt stamtryck och glidande sandaler

Ärmlös tunika klänning med tribal tryck i blått och vitt med glidande sandaler
källa

Detta är en mycket unik outfit som verkligen kan lägga till ditt outfit-spel. Om du inte har provat att bära en tribal tryckt klänning, här är en med en ganska låg inträdesbarriär som du kanske vill ha på dig. I detalj är klänningen här en blå och vit stamtryckt ärmlös tunika miniklänning. Du kan bära den med ett par röda rosa lädersandaler för att se snygga, luftiga och ladylike ut.

Ärmlös tunikaklänning i vitt och rodnadrosa

vit och rodnande rosa ärmlös tunika klänning
källa

När vi talar om det damliknande utseendet, är ett väldigt enkelt sätt att göra det att lägga till ett rosa element i din klänning. Du kan till exempel ha på dig en röd, rosa och vit tryckt mini tunikaklänning för att se ladylike och uppfriskande. Som du kanske redan har märkt är dessa tunikaklänningar väldigt lätta att ta av sig oavsett din kroppstyp på grund av deras avslappnade snitt. Du kan para ihop den här klänningen med vita sandaler för ett uppfriskande och luftigt utseende. Om du vill se sportigare ut kommer ett par vita sneakers att göra.

Ärmlös peplum-tunika i orange och marinblå med vita skinny jeans

ärmlös peplum tunika i orange och marinblå med vita skinny jeans
källa

Detta är en väldigt färgstark och glad outfit som är perfekt att bära på våren och sommaren. För att uppnå detta utseende kan du bära en ärmlös tunika-topp i peplum med marinblå och orange. Det kan få dig att se riktigt smal och lång ut. Kombinera toppen med ett par vita skinny jeans. Bär ljusrosa lägenheter för att slutföra detta fantastiska utseende.

Här är de ärmlösa idéerna för tunika-outfit som jag vill dela. Prova och du kommer inte bli besviken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*