Hur man bär ärmlös tröja

Hur man bär ärmlös tröja

Den ärmlösa tröjan, som västen och koftan, kan läggas över vad du än bär och du kommer att ha en mycket snygg outfit oftast. Kanske är västen ett mer populärt alternativ i den här kategorin, men jag ser att den ärmlösa tröjan växer i popularitet med åren. Det är inte svårt att utforma alls. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista med ärmlösa idéer för tröjor. Låt oss titta på dem.

Grå turtleneck med långa ärmar över en vit skjorta


källa

Det är ingen överraskning att ett typiskt och snyggt sätt att bära en ärmlös tröja är att bära den som ett lager över en skjorta. Använd till exempel en grå ärmlös turtleneck över en vit knappad skjorta. Du kan rulla upp ärmarna på din skjorta för att skapa ett extra lager för extra djup. Bär svart leggings i läder och svarta klackar för en snygg touch på botten.

Svart ärmlös tröja med vit skjorta och smala jeans

svart ärmlös tröja vit skjorta skinny jeans
källa

Till skillnad från föregående outfit med en lång tröja är den här en kort svart ärmlös tröja med kanten och kragen på den vita skjortan som dyker ut under för ett snyggt och elegant utseende. Gör din outfit i stil med tvättade skinny jeans och rosa klackar.

Vit ärmlös tröja med vit skjorta och svarta byxor

vit ärmlös tröja vit skjorta svarta utsvängda byxor
källa

Här är en låg nyckelvridning på föregående outfit. Det är en vit-till-vit outfit som består av en vit knappad skjorta, vit ärmlös tröja, svarta utsvängda byxor och vita klackar. Den kan bäras som en affärsavslappnad outfit som är bekväm att bära.

Grå ärmlös turtleneck med jeans

grå lång ärmlös turtleneck jeans
källa

Ett helt elegant sätt att bära den ärmlösa tröjan är att bära den utan skjorta eller skjorta med knappar. Använd till exempel den grå ärmlösa tröjan med lång turtleneck med himmelblå jeans och grå mockaskor för ett fantastiskt och minimalistiskt utseende. Bär en hästsvans som passar till den minimala klädseln.

Vit ärmlös tröja med svart och randig t-shirt

vit ärmlös tröja svart och vit randig t-shirt
källa

Här är en annan bekväm affärs casual outfit. För toppen bör du ha en vit ärmlös tröja över en svartvit randig t-shirt. Bär dem med manschettjeans och bruna läderstövlar för en snygg twist.

Elfenbenfärgad ärmlös turtleneck med vita jeans

Elfenben lång ärmlös tröja med tröja och vita jeans
källa

En av nycklarna till att en helt vit outfit ser bra ut är vita bitar, som är gjorda av tyger med olika texturer. Som en bra demonstration består denna outfit av en vit ärmlös stickad tröja, rippade vita skinny jeans och en vit filthatt. Mångfalden av struktur ger utrustningen mycket djup. De bruna fotledsklackarna och den bruna plånboken hjälper också till att balansera ut de vita bitarna så att outfit ser mer enhetligt ut.

Vit ärmlös tröja med grå mockaskor

vit ärmlös tröja, grå mockaskor över knäna
källa

För en super chic look kan du bära en vit ärmlös tröja med hög hals med mörkblå skinny jeans och grå mocka stövlar. Kombinera outfit perfekt med en svart handväska. En princip vi kan härleda från denna outfit är att ett elegant utseende ofta kan vara ett minimalt utseende. Den snyggaste outfit skapas ofta med några enkla bitar som blandar den perfekt.

Grå tröja med jeans och långa grå stövlar

grå tröja jeans lårhöga grå stövlar
källa

Det här är en liten variation från den tidigare klädseln, och det är en annan av de super chic och minimala kläderna. Bär en grå ärmlös tröja till toppen och para ihop den med smala jeans och grå lårhöga stövlar. Den rosa plånboken är en magisk touch som gör att outfit ser ännu mer bedårande ut.

Ärmlös tröja med krämfärgad vattenfallshalsring och jeans med muddar

Ärmlös tröjajeans med krämfärgad halsringning
källa

En ärmlös tröja ser inte bara bra ut i form av en sköldpaddshals. Huvhalsen ser också mycket fin ut. Bär till exempel en ärmlös tröja med en krämfärgad halsringning, manschettjeans och vita klacksandaler för ett elegant och avslappnat utseende.

Vit tröja med jeans och vinrött ballerina

vit tröja jeans burgundy ballerinor
källa

Då och då gillar jag att bära en outfit som bara har lite cheetah-element i sig. Här är ytterligare en av dessa kläder. Bär bara en vit ärmlös tröja med smala jeans och vinröd balettlägenheter. Bär en gepardkoppling för att ge lite elegans och unikhet i kläderna. Förresten, om du vill se fler outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om styling av ballerina-lägenheter.

Grå ärmlös tröja med halsringning och rutig pojkvänströja

grå ärmlös tröja rutig pojkvän skjorta med halsringning
källa

För en riktigt avslappnad streetoutfit kan du bära en grå ärmlös tröja över en svartvitt rutig pojkvänskjorta. Ett par vita skinny jeans och grå mockaskor med öppen tå är ett utmärkt sätt att avsluta utseendet.

Tiffany Blue Open Chest ärmlös tröja & svart läderjacka

Tiffany Blue Open Chest Ärmlös tröja Svart läder Leggings
källa

För en elegant och reserverad sexig outfit kan du bära en tiffanyblå långärmad tröja. Denna outfit har en subtil öppen bröstdesign som gör helhetsutseendet mer attraktivt. Bär bara svarta läderjackor och vita remmar i sandalerna för din botten.

Ärmlös ärmlös tröja med halsringning och rippade jeans

vit ärmlös tröja med halsringning, rippade jeans
källa

För en uppfriskande och minimalistisk look, bära en vit ärmlös tröja med kåpan, rippade skinny jeans och ljusrosa klackar. Använd en elegant ljusrosa handväska för att avrunda outfit med lite mer elegans.

Mörkgrå ärmlös tröja över svartvitt rutig skjorta

mörkgrå ärmlös tröja svart och vit rutig skjorta
källa

För en mer unisex look kan du bära en mörkgrå ärmlös tröja och en svart och vit rutig skjorta till toppen. Använd mörkblå skinny jeans och svarta fotkängor för botten. Bär en portfölj så är du i en affärsavslappnad outfit.

Vit tröja med svart filthatt

vit tröja svart filthatt outfit
källa

För ett konstnärligt utseende kan du bära en vit ärmlös tröja med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar. Bär framför allt en svart filthatt för den konstnärliga touchen.

Jag rekommenderar starkt att du provar dessa ärmlösa idéer för tröjor. Kläderna är helt lätta att ta av. Och jag tror att du redan har många av de föremål som nämns i din garderob. Ha kul att styla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*