Hur man bär ärmlös jacka

Hur man bär ärmlös jacka

Det finns dagar då det inte är tillräckligt kallt för att bära en kappa och inte tillräckligt varmt för att bara bära en skjorta eller tröja. Det finns ett unikt föremål som du kan bära för att se snyggt ut. Det intressanta och något magiska föremålet är den ärmlösa jackan. Vissa av er kan kalla dem västar, men om man tittar noga har de alla detaljer i en typisk jacka, förutom bristen på ärmar. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några av de bästa ärmlösa idéerna för jackautrustning för dig.

Vit crop top med svart ärmlös kavajjacka


källa

För att starta den här spännande listan med snygga outfitidéer kommer jag att visa dig en som faktiskt ser återhållsam sexig ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit crop top med en svart ärmlös kavaj för toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta öppna läderklackar för en elegant finish.

Blå och vit randig skjorta med ärmlös kavaj i marinblå

blå och vit randig skjorta med mörkblå ärmlös kavajjacka
källa

Detta är en något unisex och snygg affärsavslappnad arbetsdräkt. En marinblå och vit vertikal randig skjorta med knappar upp och en marinblå ärmlös kavaj för att polera av den här looken perfekt. Kombinera den med blå manschettjeans och rippade jeans och rosa sneakers för att komplettera outfit i stil.

Grå tryckt t-shirt med vit ärmlös jacka

grå t-shirt med vit ärmlös jacka
källa

Här är en avslappnad och snygg street outfit att ha på sig för hangouts, eller så kan du till och med ha den som en business casual outfit om din arbetsplats inte har en strikt klädkod. För att uppnå denna outfit, använd bara en grå t-shirt med en vit ärmlös jacka till toppen. Bär svarta skinny jeans och färgglada öppna klackar för att slutföra klädseln på ett kreativt sätt.

Vit tröja klänning med ärmlös skinnjacka i svart och blått

vit tröja klänning med ärmlös skinnjacka i svart och blått
källa

Låt oss nu titta på en lite mer feminin outfit. Du kan bära en vit tröja som får dig att se mer feminin och mysig ut. Koppla ihop den med en ärmlös jacka i svart och blått för att se färgglad och glad ut. Bär knähöga svarta läderstövlar för att se både snygga och feminina ut.

Svart turtleneck med en turtleneck och vit ärmlös ulljacka

svart turtleneck med turtleneck och vit ärmlös ulljacka
källa

Här är en outfit som du vill prova för ett snyggt och lite konstnärligt affärsavslappnat utseende. Bär en svart turtleneck med en vit ärmlös lång ulljacka på toppen. Bär den med svarta skinny jeans och svarta remmar med klackar med öppen tå för att komplettera sitt låga, attraktiva utseende.

Vit miniklänning med bälte och grå ärmlös lång jacka

vit miniklänning med bälte och grå ärmlös lång jacka
källa

Här är en casual casual outfit som lutar kraftigt på företagets storlek. För att uppnå detta professionella utseende, börja med den vita miniklänningen som medföljer det svarta bältet. Koppla ihop den med en grå ärmlös lång ullrock. Använd svarta mocka lårhöga stövlar med dina skor för en feminin och elegant finish.

Grå ärmlös militärjacka med svarta skinnshorts

grå ärmlös militärjacka med svarta skinnshorts
källa

Tack vare lädershortsen är detta en väldigt cool och luftig outfit. Bär en vit t-shirt med en lång grå ärmlös militärjacka för att forma detta utseende. Kombinera dem med svarta, hög midja mini läder shorts. Bär grå ankelstövlar i mocka för att göra din outfit stilfull.

Använd den med en svart t-shirt och blå jeansshorts

svart t-shirt och blå jeansshorts
källa

Här är en relativt enkel outfit som definitivt är tillräckligt trevlig för att kunna bäras för dejting. För att uppnå detta utseende, slå en svart t-shirt med en svart ärmlös kavaj för toppen. Koppla ihop dem med blå mini-jeansshorts. Använd svarta remmar och en svart koppling för att göra din outfit på ett enkelt och snyggt sätt.

Vit, figur-kramande långärmad T-shirt med svart ärmlös jacka

vit, figur-kramande långärmad T-shirt med svart ärmlös jacka
källa

Att använda den svarta och vita kombinationen tillsammans med jeans är förmodligen det säkraste sättet att se avslappnad och snygg ut. Du kan till exempel ha på dig en vit, passformig långärmad t-shirt med en svart ärmlös jacka. Koppla ihop dem med blå ribbade och manschetterade jeans och svarta snörade ankelstövlar för att göra ditt utseende stilfullt.

Grå lång ärmlös ullrock med svart skinnjacka

grå långärmad ullrock med svart skinnjacka
källa

Detta är ett mycket intressant sätt att utforma en grå, lång ärmlös ullrock. Den bärs över en svart skinnjacka och ser överraskande inte tjock ut alls. Svarta skinny jeans och bruna remmar som är öppna mot häl är limet som kommer att föra denna outfit ihop.

Vit lång oversized t-shirt med ärmlös blå jeansjacka

vit, lång, överdimensionerad t-shirt med ärmlös blå jeansjacka
källa

För att uppnå ett mycket ungdomligt och uppfriskande utseende kan du bära en vit t-shirt med ett långt bälte och kombinera den med en ärmlös jeansjacka för toppen. Kombinera dem med svarta läderbyxor och ljusrosa spetsiga tåklackar för att komplettera klädseln i stil.

Vit miniklänning med en urringning och svart ärmlös jacka

vit miniklänning med scoop-halsringning och svart ärmlös lång jacka
källa

Här är en mycket attraktiv outfit som kan få dig att se dam- och ungdomlig ut. Använd en vit miniklänning med scoop-hals med denna outfit. Bär en svart långärmad jacka över den för en snygg touch. För skorna, använd svarta mockaskor med öppna tår för att se extra feminina ut.

Bär med t-shirt med kepsar & svarta och vita randiga shorts

T-shirt med kepsärmar, svarta och vita randiga byxor
källa

Prova denna svartvita outfit för att se snygg och lite konstnärlig ut. Bär en svart t-shirt med kepsar och en svart ärmlös jacka för toppen. Kombinera dem med vita och svarta vertikalt randiga byxor. Avsluta med svarta ballerinor för att se ut.

Kamellång kappa med vit långärmad T-shirt

Kamel lång kappa med vit långärmad t-shirt
källa

För en mysig look kan du bära en vit långärmad t-shirt med en ärmlös ullkamel lång kappa. Koppla ihop dem med svarta manschettjeans för en mer avslappnad look. Avsluta med att bära nakna sandaler för att lägga till en uppfriskande touch på din outfit.

Vit ärmlös kavajjacka med västtopp

vit ärmlös kavajjacka med väst
källa

Här är en mycket uppfriskande outfit som använder färgen vit som basfärg. Bär i detalj en vit västtopp med en vit ärmlös jacka. Koppla ihop dem med blå manschettjeans och vita sandaler med klackar för att se attraktiva och åtkomliga ut.

Här är de ärmlösa idéerna för jackaoutfit som jag vill dela med dig. För dig som letar efter unika och eleganta sätt att klä dig för ditt dagliga arbete är listan ovan ett bra ställe att börja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*