Hur man bär ärmlös golfskjorta

För dig som gillar att spela golf då och då är detta ett blogginlägg som är speciellt för dig. Jag kommer att prata om hur man utformar den ärmlösa golftröjan. För de av er som bara inte spelar golf alls, lämna inte än. Där kan sportiga kläder som jag ska prata om definitivt också bäras som avslappnade och attraktiva gatukläder. Det är något som är mycket lätt att dra av överraskning. För att göra styling enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa ärmlösa idéerna för golfskjortoutfit för dig. Låt oss komma in direkt.

Grå ärmlös golfskjorta med minikjol i camo


källa

Det här är en lista med outfitidéer som kan hjälpa dig att se uppfriskande och sportig ut. För att starta listan, låt mig visa dig en unik outfit. För att forma detta utseende kan du bära en grå ärmlös golfskjorta på toppen. Kombinera den med en camo minikjol med en avslappnad passform. För skorna, använd bara ett par vita golfskor eller vita låga sneakers för att slutföra kläderna.

Himmelblå ärmlös golfskjorta med ljusrosa chinos

himmelblå ärmlös golfskjorta med ljusrosa chinos
källa

För att se helt uppfriskande och glad ut, är det en bra idé att lägga till ett himmelblått element i din outfit. Till exempel kan du ha en himmelblå ärmlös golfskjorta på toppen. Kombinera den med ljusrosa eller elfenben slim fit chinos. Använd ett par vita låga sneakers för att skorna ska avsluta utseendet snyggt.

Ärmlös golfskjorta i vitt och grått med svarta skinny jeans

vit och grå ärmlös golfskjorta med svarta skinny jeans
källa

Det här är en helt unik och kreativt designad topp. I detalj är det en ljusgrå och vit bred randig ärmlös golfskjorta. Du kan enkelt kombinera den med svarta smala jeans eller svarta smala golfbyxor. Bär bara ett par vita sneakers för skorna så ser du ren och tillgänglig ut.

Ärmlös golfskjorta med mörkblå dragkedja och vita skinny jeans

Ärmlös golfskjorta med mörkblå dragkedja och vita skinny jeans
källa

För att forma denna enkla och iögonfallande outfit kan du börja med en marinblå, ärmlös polotröja på toppen. Kombinera den med ett par vita skinny jeans. För skorna, ha ett par vita sneakers för att komplettera utseendet. Om du vill bli mer elegant kan du bära ett par ljusrosa balettlägenheter istället.

Ljusorange ärmlös polotröja med grå randiga byxor

ljus orange ärmlös polotröja med grå randiga byxor
källa

Detta är en mycket intressant och glad outfit. För att få dig att se glad ut är det viktigt att du bär den ljusa orange ärmlösa golfskjortan. Du kan para ihop den med grå randiga byxor med en avslappnad passform för att se snygg och unik ut. Kombinera dem helt enkelt med vita låga sneakers för att komplettera det speciella utseendet.

Mörkblå slim fit ärmlös polotröja med vita byxor

Mörkblå, ärmlös polotröja med smal passform och vita byxor
källa

För att få den snygga street outfit kan du bära en marinärmlös polotröja som fokus för din outfit. För att se mer uppfriskande ut är det en mycket bra idé att bära vita skinny jeans. När det gäller skorna, låt oss hålla sakerna enkla och rena genom att bära ett par vita sneakers.

Svart ärmlös smal passform golfskjorta med vita byxor

svart ärmlös slim fit golfskjorta med vita byxor
källa

För att uppnå det snygga och minimala svartvita utseendet kan du börja med den smala, svarta ärmlösa polotröjan på toppen. Kombinera den med vita chinos med en avslappnad passform för ett mer luftigt och uppfriskande utseende. Vita smala jeans skulle också fungera ganska bra. Använd vita sneakers för att komplettera detta enkla och rena utseende.

Kricka ärmlös topp med vit minigolfkjol

blågrön ärmlös topp med vit minigolfkjol
källa

Krickans färg är en mycket speciell färg som vanligtvis kan förbättra hela ditt utseende. I det här fallet väljs en krickad ärmlös golfskjorta. Koppla ihop den med en vit minikjol för att se vacker och attraktiv ut. Under resten av kläderna kan du bära vita strumpor med vita sneakers med låg topp för att komplettera kläderna.

Ärmlös polotröja med vit och svart grafik och minikjol

ärmlös polotröja med vit och svart grafik och minikjol
källa

Låt oss bli lite mer kreativa här. Istället för en heltäckande topp, bära istället en ärmlös svartvitt grafisk golfskjorta. Du kan para ihop toppen med en svart minikjol och ett vitt smalt läderbälte för att se skarpt och snyggt ut. Koppla ihop dem med vita skor för en uppfriskande touch för att slutföra kläderna.

Himmelblå ärmlös topp med vita smala jeans

himmelblå ärmlös topp med vita skinny jeans
källa

Att se uppfriskande och glad ut är att använda den himmelsblå färgen ett mycket bra alternativ. I det här fallet väljs en himmelblå ärmlös polotröja med svart krage. Koppla ihop den med vita skinny jeans för ett mer uppfriskande utseende. Koppla ihop dem med vita sneakers för att se enkla och rena ut.

Ärmlös polotröja från Heather Grey med vita byxor

Ljusgrå ärmlös polotröja med vita byxor
källa

För dig som vill se extra iögonfallande ut är det en bra idé att använda färgkombinationen grå och vit. Bär en grå, ärmlös, grå ljungpolotröja med en smal passform för toppen. Kombinera toppen med vita smala byxor. För skorna, ha ett par vita skor för att slutföra kläderna.

Ärmlös polotröja med zebra-tryck i svarta och vita och himmelsblå jeans

Ärmlös polotröja med zebra-tryck i svarta och vita och himmelsblå jeans
källa

För att se unik och sofistikerad ut, här är en outfit som du vill prova. Bär en ärmlös golfskjorta med svartvitt zebra-tryck på toppen. Kombinera den med himmelsblå slim fit-jeans för att se mer iögonfallande och unik. För skorna, använd bara vita sneakers för att snyggt linda upp utseendet.

Svartvit randig polotröja med blommig minikjol

svartvitt randig polotröja med blommönstrad minikjol
källa

För att uppnå denna golfdräkt kan du bära en svartvit randig ärmlös golfskjorta. Kombinera den med en svart blommig minikjol och en matchande golfkeps. Använd ett par vita sneakers eller ett par vita golfskor för att komplettera det coola golfutseendet.

Här är de ärmlösa idéerna om golfkläder som jag vill dela med dig. Kolla in dem om du faktiskt spelar golf eller inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*