Hur man bär armégröna byxor

För att se snygg och unik ut på jobbet är det en bra idé att ha på sig armégröna byxor. För dig som bär svarta chinos och mörkblå skinny jeans hela tiden är det här din chans att bära något annat och uppfriskande. Styling och avdragning av dem är inte riktigt så utmanande som du kanske tror. För att göra det enklare för dig har jag sammanfattat några av de bästa armégröna byxdräktidéerna för din referens. Låt oss dyka in.

Vit tröja med svart läderhatt och armégröna byxor


källa

För att visa dig hur du utformar de snygga armégröna byxoutfitidéerna, ska jag starta listan över outfitidéer genom att visa dig en super unik outfit. För att forma detta utseende, ha på dig en vit tröja med armégröna skinniga byxor. Koppla ihop dem med ankelstövlar i kamelmocka. Bär en svart läpphatt för att avsluta din outfit i stil.

Vit knappblus med armégröna ankelbyxor

vit blus med knappar och armégröna fotledsbyxor
källa

För att forma denna luftiga och eleganta business-casual outfit kan du bära en vit chiffongblus med knappar på toppen. Koppla ihop den med armégröna löst sittande ankelbyxor. För resten av kläderna kan du bära ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå och en ljusrosa läderhandväska för att komplettera det damliknande utseendet.

Vit linne med armégröna byxor och kilsandaler

vit linne med armégröna byxor med manschetter och kilsandaler
källa

För att skapa denna enkla och uppfriskande outfit som du kan ha på dig som en affärsavslappnad look liksom ett streetlook, kan du bära en vit linne med armégröna byxor med en lös passform. Bär ett par gröna kilsandaler för skorna så att du ser mer uppfriskande och smalare ut.

Svart t-shirt med volangärmar och smal byxa med armégrön fram

svart t-shirt med volangärmar och armégrön slim fit byxa fram
källa

För att uppnå det söta och eleganta affärsavslappnade utseendet kan du börja med figuren som kramar svart t-shirt med volangärmar på toppen. Koppla ihop det med ett par gröna, smala byxor med beskärning. För skorna, ha ett par nakna sandaler med öppen tå för en uppfriskande twist på kläderna.

Vit chiffongblus med knappar, gröna byxor med bälte och Chelsea-stövlar

vit chiffongblus med knappstängning, byxor med grönt bälte och Chelsea-stövlar
källa

För att uppnå denna snygga och lite mörka outfit kan du bära en avslappnad vit chiffongblus på toppen. Koppla ihop den med gröna raka byxor och ett svart bälte. För skorna kan du bära ett par svarta läderstövlar för att se mörka och svala ut.

Ljusblå jeansjacka med vit linneblus och gröna slim fit-byxor

Ljusblå jeansjacka med vit linneblus och gröna slim fit-byxor
källa

För att skapa det luftiga och avslappnade streetlooket kan du bära en vit linneskjorta i avslappnad passform och en ljusblå jeansjacka över den. Kombinera dem med armégröna smala byxor. För skorna kan du bära ett par svarta mockaskor för att komplettera outfit med elegans.

Svart slim fit-kavaj med vit t-shirt och gröna byxor

svart slim fit-kavaj med vit t-shirt och gröna byxor
källa

För att forma denna stiliga business casual outfit kan du bära en svart blazer med en vit t-shirt på toppen för några eleganta lager. Kombinera dessa delar med armégröna khaki-byxor i slim fit. För skorna, bär ett par vita högklassiga klassiker för att komplettera outfit med en vintage twist.

Svart långärmad T-shirt med gröna avloppsbyxor och fotkängor

svart långärmad T-shirt med gröna byxor och ankelstövlar
källa

Detta är ett mycket enkelt och rent svart och grönt utseende. För att uppnå detta kan du börja med den svarta långärmade t-skjortan med en avslappnad passform för toppen. Kombinera den med armégröna smala byxor och ett matchande grönt brett bälte. Använd ett par svarta mockasko stövlar med dina skor för att göra utseendet komplett.

Rutig svartvit skjorta med manschettchinos och balettklackar

svartvit rutig skjorta med bundna chinos och ballerinor
källa

För att se snygg och relativt avslappnad ut på jobbet, ha på dig en svart och vit rutig, smal skjorta med knappar på toppen. Kombinera den med smala chinos med armégröna manschetter. För skorna kan du bara ha ett par svarta balettlägenheter för att se elegant och smal ut.

Vit t-shirt med jeansjacka och ljusrosa rem

vit t-shirt med denimjacka och ljusrosa klackar
källa

För att forma det snygga och ungdomliga utseendet kan du bära en avslappnad vit t-shirt och armégröna smala lastbyxor. Knyt en blå pojkvänjacka runt midjan så att midjan ser tydligare ut, vilket ger ett smalare utseende. För skorna kan du bära ett par ljusrosa remmar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Vit t-shirt med grön slips framtill, manschettbyxor och klackar

vit t-shirt med grön slips fram med muddar och klackar
källa

För att uppnå detta uppfriskande och vackra utseende kan du ha på dig en vit avslappnad t-shirt och armégröna byxor med en lös passform och avsmalnande benmanschett. För skorna kan du bära ett par ormmönster höga klackar för att se mogna och unika ut. Du kan lägga till en guldlång uttalandekedja i mixen för att hålla dig mer iögonfallande.

Blå chambrayskjorta med svart kavaj och armégröna chinos

blå chambray-skjorta med svart kavaj och armégröna chinos
källa

Detta är en väldigt elegant och snygg business casual outfit som du kanske vill prova. Bär en ljusblå chambrayskjorta med knappar och en svart kavaj till toppen. Kombinera dem med armégröna smala byxor. Bär ett par ljusrosa spetsiga klackar för skorna för att lägga en damliknande touch på kläderna.

Vit chiffongblus med armégröna dräneringsrörbyxor och klackar med leopardtryck

vit chiffongblus och armégröna dräneringsrörbyxor och klackar med leopardtryck
källa

För att se luftig och uppfriskande kan du bära en vit chiffongknappsblus med armégröna, smala byxor. För resten av kläderna kan du bära ett par mockaskor med leopardtryck och en elegant svart läderväska för att göra kläderna kompletta.

Hoppas du gillade de armégröna byxdräktidéerna jag just pratade med ovan. Testa dem och se hur bra det uppfriskande utseendet ser ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*