Hur man bär armébyxor kvinnor

Hur man bär armébyxor kvinnor

”Army Pants” är en allmän term som hänvisar till byxor som är gjorda i robust tyg och ofta kommer i form av kamouflagebyxor och solida armégröna byxor. De ser bäst ut med dina avslappnade kläder. Men i en kausal modetrend fylld med smala jeans och pojkvänjeans ser du dem inte så ofta. I det här blogginlägget ska jag sammanställa en lista över fina sätt att bära armébyxorna på. Låt oss titta på dem nu.

Svart skinnjacka med camo armébyxor


källa

För att starta listan ska jag gå med den här snygga affärs casual outfit. Byt inte ut läderjackan med smala jeans som vanligt utan med kamouflagebyxor. Använd stövlar av kalvskinn för att komplettera det här robusta och eleganta utseendet.

Använd den med en överdimensionerad t-shirt och en grå stickad tröja

grå stickad tröja Army Pants
källa

Bär en överdimensionerad t-shirt och en slim-fit grå stickad tröja för att lägga till en avslappnad touch till de seiga armébyxorna. Bär ett par svarta läderstövlar för att göra klädseln aktuell. Denna outfit är också en elegant affärsutrustning.

Bär den med en jeansskjorta och röd tröja

Denim skjorta röd tröja armébyxor
källa

Låt oss leka med fler färger genom att lägga en röd stickad tröja över en jeansskjorta. Kombinera dessa bitar med kamouflagebyxor och ljusrosa klackar.

Bär med en jeansjacka

Jeansjacka med camo-byxor
källa

För en mer avslappnad street look kan du helt enkelt ha på dig camo armébyxorna med en grå t-shirt och en ljusblå jeansjacka. Kombinera den här glada och unga looken med ballerinor. Förresten, du kanske också är intresserad av vårt andra blogginlägg om att bära ballerinor.

Svart kavaj & t-shirt med vitt tryck

svart kavaj vit tryck t-shirt armébyxor
källa

Denna outfit fungerar bäst för artister och designers. Bär bara den vita tryckta t-skjortan och den svarta kavajen så att toppen ser snygg och kreativ ut. Använd kamouflagebyxorna och de röda klackarna på golvet.

Använd den med en svart skinnjacka och en filthatt

svart läderjacka Army Pants
källa

Kombinationen av filthatt och camo-byxor är en av de outfitidéerna som låter konstigt och ändå fungerar när du sätter ihop dem. Bär bara en svart tröja med en svart skinnjacka. Använd Camo Army-byxorna med svarta fotkängor för botten. Bär den svarta filthatten för att förbättra denna unika och konstnärliga outfit.

Shortcut armébyxor & grå huvtröja

korta armébyxor grå huvtröjor vita sneakers
källa

För en avslappnad och sportig street look, särskilt lämplig för höst och vår, kan du helt enkelt ha på dig en grå hoodie och korta camo byxor. Bär vita sneakers för det ultimata avslappnade utseendet.

Korta byxor med en svart kavaj

korta kamouflage byxor svart uppvaktning
källa

Det här är en annan outfitidé som visar hur du kan se lång och smal ut genom att hålla toppen smalare och botten lösare. För toppen bör du ha en vit T-shirt med den smala svarta kavajen. Bär sedan arméshorts med fantastiska gula klackar under botten.

Bär med tvättade jeansskjortor

Pojkvän jeansskjortor armé camo byxor
källa

Som en unisex och reserverad outfit kan du helt enkelt ha på dig en jeansskjorta tvättad av vänner med armébyxor och fleece-stövlar. Eftersom pojkvänskjortor är så populära och de flesta av dem kommer i form av rutiga skjortor, kanske du undrar om du kan ersätta jeansskjortan med en rutig skjorta. Mitt svar är nej, att sätta ihop kamouflagebyxorna och plädet kommer att bli för mycket. Om du vill lära dig mer om hur du utformar pojkvänströjor, se till att kolla in vårt andra blogginlägg.

Använd den med en svart bomberjacka och öppen tå

svart bomberjacka Army Pants Open Top Heels
källa

Eftersom de flesta armébyxor har antingen ett rakt ben eller en lös passform, som nämnts tidigare, kan du para ihop dem med en smal topp som en svart t-shirt och svarta kavajer så att du ser riktigt smalare ut. För att slutföra denna minimalistiska och vackra outfit, bära ett par svarta klackar med öppna tå.

Enfärgad, kortklippt armébyxa med en halvgenomskinlig vit skjorta

halvtransparent vit skjorta, korta armébyxor
källa

Nu när vi har delat många armébyxor-outfitidéer som kommer i form av kamouflagebyxor, låt oss prata om de som har den solida armégröna färgen. För en mycket minimalistisk och vacker arbetsdräkt kan du bära byxorna med en halvgenomskinlig vit skjorta med knappar. Detta uppfriskande utseende är perfekt för våren.

Vit stickad tröja med armébyxor

vit stickad tröja armébyxor nakna klackar
källa

För ett feminint och elegant utseende kan du helt enkelt bära en vit stickad tröja och armébyxor med öppna klackar. Den bekväma tröjan kan verkligen kompensera för grovheten som följer med armébyxor och gör outfit så bekvämt.

Bär med en grå pojkvänskjorta

grå pojkvän skjorta camo byxor
källa

För en tuffare look kan du bära armébyxor med en grå jeansskjorta. Kombinera dem med bara klackar eller svarta fotkängor för perfekt balans.

Svart t-shirt med kamouflagebyxor

svart t-shirt camo shirt outfit
källa

För en sportigare look, använd bara Camo Army-byxorna med en svart t-shirt och ett par svartvita canvas-sneakers. För fler outfitidéer om liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om Outfit IDs för Canvas Shoes.

Bär med armégrön militärjacka

armégrön militärjacka kamouflagebyxor
källa

Bär en armégrön militärjacka med armégröna kamouflagebyxor för en intressant grön-på-grön look. En svart t-shirt och svarta klackar är ett utmärkt komplement till denna outfit.

Här är min lista över några av mina favorit sätt att bära armébyxor. Oavsett om du gillar den solida färgen eller camo-byxorna mer, de är alla outfitidéer som har lite mer seghet som kommer med byxans struktur och färg. Om du är en del av den stora gruppen som bär smala jeans och pojkvänjeans hela tiden, rekommenderar jag starkt att du provar på dessa armébyxor för att ge mer variation till din egen modevärld. Ju mer variation du har, desto mer kan du krydda din vanliga outfit och desto roligare kommer du att ha. Jag hoppas att du gillar mina outfitidéer. Och om du gör det är jag ganska säker på att du kommer att älska de andra outfitidéerna jag har sammanställt i andra blogginlägg om webbplatsen också. Testa dem nu och njut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*