Hur man bär ankeljeans

Hur man bär ankeljeans

Jag är ett stort fan av jeans som många av er. Jag gillar alltid att titta på alla de olika typerna av jeans som har alla de små snygga detaljerna, oavsett om det är broderade jeans, dubbade jeans eller något annat. Idag ska jag prata om något som kommer att ge den lilla snygga touchen till din outfit, det vill säga jeans med fotled. De är faktiskt väldigt lätta att utforma och ta bort. Du kan bara behandla dem som jeansshorts eller skinny jeans. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa outfitidéerna för jeans med ankel blixtlås åt dig. Låt oss hoppa direkt in.

Vit västtopp med blå skinny jeans med ankel blixtlås

vit väst topp blå skinny jeans med ankel blixtlås
källa

Låt oss först titta på det här minimala utseendet som får dig att se kausal och luftig ut. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en lite överdimensionerad vit västtopp och para ihop den med blå ribbade skinny jeans med dragkedja. Mycket intressant, bära ett par cheetah lägenheter för att lägga till en feminin touch till outfit.

Svarta jeans med blixtlås och grå kofta

svartgrå kofta med ankeljeans
källa

Låt oss nu titta på en mer sofistikerad och mjuk outfit som du kan bära på kontoret. Bär en svart stickad tröja med en hög hals och en grå stor kofta för toppen. Kombinera dem med svarta jeans med raka ben och dragkedja. Använd svarta balettlägenheter för att skorna ska se eleganta och professionella ut.

Mörkblå skinny jeans med ankel blixtlås och en brun skinnjacka

mörkblå skinny jeans med fotlås, brun läderjacka
källa

För att få en mycket snygg outfit, särskilt lämplig för hösten, kan du bära en svartvit randig t-shirt, en brun skinnjacka och en grå stickad halsduk för toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och leopardmönster för att se snygga och feminina ut.

Vit från axelblusen med ljusgrå jeans med dragkedja

vit off-the-shoulder blus ljusgrå jeans med ankel blixtlås
källa

För att se uppfriskande och sexig ut, bära en axelbandslös topp för att avslöja dina axlar och krageben. I det här fallet väljs en axelbandslös vit blus för att kombinera med ljusgrå skinny jeans med en fotlås. Bär ett par röda sandaler för att ge lite ljusstyrka till den ljusa kläderna.

Rippade jeans med blixtlås och svart skinnjacka

rippade jeans med fotlås, svart skinnjacka
källa

Här är en outfit som ser helt elegant och sexig ut samtidigt. För att uppnå detta kontrasterande utseende kan du bära en vit knuten skjorta med knappar och en svart skinnjacka till toppen. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans med dragkedja. Använd vita sneakers för skorna för att ge en avslappnad touch på kläderna.

Använd med kragefri svart knapp upp skjorta

Bär den med en kragefri skjorta med knappar
källa

Om du kan bära jeans på jobbet är detta en elegant casual outfit som är väldigt lätt att ta av. Bär en svart kragefri skjorta med knappar på toppen. Kombinera det med ett par blå skinny jeans med dragkedjedetaljer. Bär ett par leopardtryckslägenheter och en brun läderhandväska för en elegant touch.

Grå en axel stickad tröja med vita skinny jeans

grå stickad tröja med en axel, vita skinny jeans
källa

Här är en elegant och lågmäld sexig outfit som du och du kan ha på företagsevenemang när det inte är din sak att bära klänningar. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en grå stickad tröja med en axel och vita skinny jeans med en fotlås. Använd ljusrosa spetsiga klackar för att komplettera denna feminina och vackra outfit.

Svartvitt tryckt skjorta med jeans i ankel

grå marl stickad tröja, svarta jeans med ankel blixtlås
källa

Ett av de enklaste sätten att se vardagligt ut är att helt enkelt bära en mönstrad skjorta med smala jeans och klackar. I det här fallet väljs en svartvit mönstrad skjorta med knappar. Koppla ihop den med svarta skinny jeans med fotlås och svarta spetsiga klackar för att se enkelt, elegant och professionellt ut.

Grå beskurna jeans med svart överdimensionerad t-shirt

grå beskuren jeans svart överdimensionerad t-shirt
källa

Att bära t-shirts med jeans är ett vanligt sätt att klä sig på som att det känns nästan automatiskt. Om du kan vara uppmärksam på sticklingar och färger kan den här enkla och vanliga kombinationen få dig att se riktigt bra ut. Till exempel kan du bära en svart överdimensionerad t-shirt och delvis stoppa den i grå skinny jeans med en fotlås för att se smal och avslappnad ut. Du kan också bära ett par vita klackar med öppen tå för att göra outfit mer feminint och elegant.

Vit blommig chiffongblus med blå smala jeans

vit blommig chiffongblus blå skinny jeans
källa

För ett uppfriskande och damliknande utseende försöker vi kasta ett blommigt element i mixen. Du kan till exempel ha på dig en vit blommig chiffongblus med blå skinny jeans med en fotlås. Bär ett par rodnande rosa plattformssandaler för att göra outfit mer uppfriskande och vackert.

Vit ärmlös knäppningskjorta med ljusrosa jeans med ankel blixtlås

vit ärmlös skjorta med knappar och ljusrosa jeans med fotlås
källa

För dig som älskar minimalt utseende är denna outfit speciellt för dig. Bär bara en vit ärmlös skjorta med knappar till toppen och para ihop den med ljusrosa jeans med blixtlås. För att slutföra denna outfit för en super enkel tvåtonad outfit, rocka ljusrosa klackar för dina skor.

Grå och vit linne med kammad fåll

grå och vit linne med kammad fåll
källa

Inte bara små detaljer som ankel dragkedja detalj kan göra dina jeans ser snyggare, en liten detalj i din topp kan göra en stor skillnad också. I det här fallet har den grå och vita randiga linne här den vackra designen med korsad fåll som gör att outfit ser så mycket mer iögonfallande ut. Ett par skinny jeans med blå dragkedja och vita sneakers är ett utmärkt val för att komplettera utseendet.

Vit topp med ljusblå, tvättade, beskurna jeans

vit topp ljusblå tvättade korta jeans
källa

Dessa jeans tvättas så unikt att de nästan ser ut som jeansblå och vitmönstrade jeans. Du kan bära den med en vit t-shirt och svarta klackar med öppna tå med ankelband för ett uppfriskande och elegant utseende. För dig som vill se fler outfitidéer för liknande klackar, kolla in vårt blogginlägg om How to Wear Black Ankle Strap Heels.

Mörkgrå jeans med fotlås och svart kofta

mörkgrå svart kofta med jeans i ankel
källa

För ett snyggt streetlook kan du bära en ljusrosa ärmlös blus med en svart kofta på toppen. Kombinera dem med grå skinny jeans med ankel-blixtlås och svarta spetsiga klackar för att ge en feminin touch till det övergripande utseendet.

Här är jeans med ankel blixtlås som kan krydda dina kläder på ett diskret sätt. Jag hoppas att du tycker att listan ovan är till hjälp. Bara börja imitera och ge dessa kläder några justeringar här och där för att göra idéerna till dina egna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*