Hur man bär ankelbyxor

Om du måste klä dig mycket halvformellt eller formellt bör du redan känna till fotledsbyxor. De är riktigt bra på att få dig att se både elegant och smal ut. De är i grund och botten bara byxor som är något beskurna så att de passar perfekt med klackar eller till och med balettlägenheter. Att utforma dem är ganska enkelt, men det här blogginlägget försöker få dig att se ännu bättre ut än du redan har. Med det i åtanke har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för fotledsbyxor för dig. Låt oss komma in direkt.

Blushrosa tröja med vit kavaj och grå ankelbyxa


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en damliknande och elegant business casual outfit. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en rodnande rosa tröja med en vit kavaj för toppen. Bär den med grå, smal fotbyxa, nakna klackar med öppen tå och en grå läderhandväska för ett snyggt och rent utseende.

Vit chiffong-T-shirt med rutiga smala ankelbyxor

vit chiffong-T-shirt med rutiga, smala fotledsbyxor
källa

Detta är en affärsavslappnad outfit som lutar till den avslappnade sidan. För att uppnå detta uppfriskande och minimalistiska utseende kan du bära en vit chiffong-t-shirt med svarta och vita rutiga smala ankelbyxor. Använd vita spetsiga klackar och en svart läderkorsväska för att komplettera denna härliga och enkla outfit.

Vit spetsblus med mörkblå ankelbyxor och matchande kavaj

vit spetsblus med mörkblå ankelbyxor och matchande kavaj
källa

Mycket ofta är klädsel synonymt med att se för seriöst och formellt ut, men inte den här gången. För att krydda din kostymdräkt lite bör du ha en damlik blus som den här vita spetsblusen. Koppla ihop den med en mörkblå kavaj och mörkblå ankelbyxor. Bär svarta ballerinor för att ge utseendet en elegant touch.

Svart ruffle-t-shirt med gröna midjebyxor med raka ben

svart ruffle-t-shirt med gröna midjebyxor med raka ben
källa

Detta är en väldigt enkel och flickaktig affärsavslappnad outfit som är ett sött sätt att sticka ut från mängden. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en svart t-shirt med volangärmar till toppen. Koppla ihop den med gröna ankelbyxor med raka ben. Använd ljusrosa sandaler för att avsluta din outfit.

Grå sidenbandskjorta med blågröna fotledsbyxor

grå sidenband rosettskjorta med blågröna fotledsbyxor
källa

Inte bara snygga kläder kan göra att du sticker ut från mängden, en mysig och attraktiv outfit som denna kan också göra att du sticker ut på ett mer naturligt sätt. För att forma denna outfit kan du bära en grå sidenskjorta med rosett. Koppla ihop den med kricka ankelbyxor och ljusrosa spetsiga tåklackar för att komplettera denna damliknande outfit.

Använd den med en svartvit randig tröja och kavaj

svart och vit randig tröja och kavaj
källa

Här är en snygg business casual outfit som också kan få dig att se smal och lång ut. Bär en svartvit randig t-shirt med en vit kavaj för toppen. Kombinera dem med svarta, smala fotledsbyxor och ett par svarta broderade ballerinor. Använd en brun läderhandväska för att avsluta din outfit.

Ljusrosa ankelbyxor med vit skjorta och mörkblå kavaj

Ljusrosa fotbyxor med vit skjorta och mörkblå kavaj
källa

Detta är en snygg och något unisex casual casual outfit som kan få dig att se elegant och smal ut. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit skjorta med knappar och en marinblå kavaj till toppen. Kombinera dem med ljusrosa fotledsbyxor och ett par elfenbenfärgade tåklackar för att komplettera utseendet.

Citrongul stickad tröja med svarta och vita rutiga ankelbyxor

Citrongul stickad tröja med svarta och vita rutiga ankelbyxor
källa

För att se mer glad och attraktiv ut kan det ofta hjälpa dig att lägga till något gult i din outfit. Till exempel kan du bära den här ljusgula stickade tröjan till toppen. Kombinera den med svarta och vita rutiga fotledsbyxor. Använd svarta spetsiga klackar och en svart läderhandväska för att se snygg och elegant ut.

Svart kavaj med blus med V-ringning och leggings i läder

svart kavaj med blus med v-ringning och läderjackor
källa

Här är ett coolt och mörkt helt svart utseende som också har en sexig touch med låg nyckel tack vare spetsöverdelen. För att forma denna outfit kan du bära en svart spets v-ringad blus och en svart kavaj för toppen. Bär den med svarta läderbyxor och svarta mockaskor för att avsluta ditt utseende.

Svarta chinos med vit skjorta och blå jeansjacka

svarta chinos med vit skjorta och blå jeansjacka
källa

Detta är en snygg och avslappnad streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit t-shirt med en blå jeansjacka till toppen. Koppla ihop dem med svarta fotledsbyxor och ett brunt läderbälte. Gör klädseln kreativt med leopardmönstrade klackar och en röd läderhandväska.

Grå t-shirt med V-ringning och mörkblå, smala fotbyxor

grå V-ringad T-shirt och mörkblå, smala fotbyxor
källa

För de av er som har lagt mycket ansträngningar för att komma i form kan en mycket enkel outfit redan få dig att se bra ut. Till exempel kan du helt enkelt ha på dig den här grå V-ringade toppen med mörkblå smala ankelbyxor. Ett par svarta ballerinaskor är ett utmärkt alternativ för ett avslappnat och luftigt utseende.

Grå, figurkramande långärmad T-shirt med svarta, smala byxor

grå, figurkramande långärmad T-shirt med svarta avloppsbyxor
källa

Här är en annan mycket enkel outfit som kan få dig att se smal och avslappnad ut. Bär i detalj en grå långärmad t-shirt till toppen. Kombinera den med ett par svarta, smala fotbyxor och ett smalt brunt läderbälte. Ett par bruna läderklackar är ett elegant tillskott till denna enkla outfit.

Svart ärmlös topp med grå DIY ankelbyxor

svart ärmlös topp med grå DIY ankelbyxor
källa

Om du inte har ankelbyxor kan du enkelt skapa ditt eget par genom att helt enkelt knyta ihop chinos eller snygga byxor. Du kan till exempel ha på dig en svart ärmlös topp med grå chinos med raka ben. Använd bruna sandaler för att se minimal och vacker ut.

Mörkblå jeansjacka med orange rörbyxa

Mörkblå jeansjacka med orange, smala fotledsbyxor
källa

För att uppnå ett ungdomligt och iögonfallande utseende kan du bära en grå t-shirt med en blå jeansjacka till toppen. Kombinera dem med ljusorange smala fotledsbyxor. Gör kläderna avslappnad och snyggt med ett par svarta och vita Converse med låg topp.

Hoppas att du gillar dessa ankelbyxor outfit idéer som jag just delade med dig. För de av er som måste bära många klackar för att arbeta, bör den bästa listan kunna ge dig några fina outfitidéer för att lägga lite till i ditt workfittspel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*