Hur man bär Aloha-tröja

Hur man bär Aloha-tröja

För att se superglada och speciella ut är det en mycket bra idé att bära en aloha-skjorta. Om du inte vet vad en Aloha-skjorta är, är det i grunden en skjorta fylld med blommiga detaljer. Blomman som visas på skjortan är vanligtvis den vita hawaiianska blomman. Det är här ordet ”aloha” kommer ifrån. När kan du bära en sådan färgstark och tvivelaktig skjorta? Svaret är att det finns många situationer där du vill se kul och glad ut. Du kanske till exempel vill ha på dig en aloha-skjorta när du har en avslappnad strand-hangout. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt bra aloha-skjortoutfitidéer för dig. Låt oss dyka in.

Röd Aloha-skjorta med svarta jeans i smal passform


källa

För att starta den här listan med superglada och passionerade outfitidéer börjar jag med ett helt nytt casual look. För att uppnå denna outfit kan du använda en röd och gul blommig aloha-skjorta som är lite överdimensionerad. Kombinera den med svarta smala jeans och ett par vita sneakers med låg topp. En korsväska i svart läder är ett elegant tillskott till din outfit.

Orange och vit Aloha-skjorta med blommönster och ljusblå jeansshorts

Aloha-skjorta med blommönster i orange och vitt med ljusblå jeansshorts
källa

Inte bara gör den röda färgen att du ser superljus ut, den orange färgen kan också göra detsamma. För att uppnå detta utseende kan du bära en orange blommig aloha-kortärmad skjorta. Kombinera den med en gråblå jeansshorts. Använd ett par svarta läderstövlar till skorna. Lägg till en liten svart filthatt för en konstnärlig touch.

Marinblå Aloha Cropped Shirt med blå High Rise Denim Shorts

Mörkblå Aloha kort skjorta med blå jeansshorts
källa

Detta är en mycket fin bantningsdräkt som kräver att du visar upp lite hud på din midja. För att komplettera denna outfit, lag en marinblå aloha crop-skjorta med blå mini-jeansshorts. För skorna, använd bara ett par svarta och vita höga Converse för att slutföra kläderna.

Svart aloha-skjorta med blommönster och uppdragna smala jeans

svart aloha-skjorta med blommönster och högklippta skinny jeans
källa

Det här är en ganska cool och något mörk outfit som du inte nödvändigtvis förväntar dig av en aloha-outfit. Bär en svart aloha-skjorta till toppen. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta och vita höga klackar med leopardtryck för att se mer feminin ut.

Kungsblå aloha-skjorta med stråhatt och gula byxor

Kungsblå aloha-skjorta med stråhatt och gula byxor
källa

För att forma det färgglada och lite vintage-utseendet, här är de färger du kanske vill använda. Bär en kungsblå aloha-skjorta till toppen. Koppla ihop den med ljusgula slim fit-jeans. Använd bruna, remma platta sandaler till dina skor. Lägg till en stråhatt i mixen för att komplettera den coola och färgglada outfit.

Överdimensionerad aloha-skjorta med grått och blått blommönster och ljusrosa kopplingsficka

grå och blå överdimensionerad blommig aloha-skjorta och ljusrosa koppling
källa

För att se vacker och avslappnad ut på samma gång, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär en grå och blå överdimensionerad blommig aloha-skjorta för toppen. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans för att balansera den överdimensionerade toppen. Ett par vita sneakers med låg topp är ett utmärkt komplement till ditt utseende.

Elfenbensskuren Aloha-linne med vita skinny jeans

Ivory beskuren Aloha linne med vita skinny jeans
källa

För er som gillar att föredra aloha-stil men vill ha på sig något annat än en aloha-skjorta, vad sägs om en aloha-linne som ger dig en liknande känsla i en lite annan form. För att forma denna uppfriskande outfit, använd bara en elfenbensfärgad aloha-linne med vita skinny jeans. Bär vita platta sandaler för att slutföra utseendet.

Svart och gul blommig overprint hawaiisk skjorta och stråhatt

blommig och blommig överdimensionerad hawaiisk skjorta och stråhatt
källa

För att uppnå denna attraktiva outfit, här är vad du vill göra. Bär en överdimensionerad svart och gul överdimensionerad aloha-skjorta. Kombinera den med en svart linne och ljusblå jeansshorts så att dina ben ser extra långa och smala ut. Koppla ihop dessa bitar med vita sneakers och en stor stråhatt för att se extra uppfriskande ut.

Röd Aloha linne med vita skinny jeans

röd aloha linne med vita skinny jeans
källa

Här är en annan trevlig och luftig outfit med en aloha linne. Den här gången är det en röd och gul Aloha linne med blommönster. Du kan para ihop den med vita skinny jeans för att se snygg och uppfriskande ut. För skorna är det ganska bra att ha vita platta sandaler.

Kungsblå ärmlös hawaiiansk miniklänning med passform och flare

ärmlös hawaiiansk miniklänning med kungsblå passform och flare
källa

För att uppnå det luftiga och uppfriskande utomhusutseendet, här är vad du vill göra. Du kan bära en ärmlös Aloha miniklänning i kungsblå och vit fylld med vita hawaiiska blommor. Koppla ihop den uppfriskande klänningen med vita platta sandaler för att se ren och attraktiv ut.

Grå aloha-skjorta med midikjol med hög midja och rak snitt

grå aloha-skjorta med midi-rak midja i hög midja, men en kjol
källa

Det här är en sexig outfit med låg vikt som du kanske vill prova. Bär bara en grå knappad aloha-skjorta och visa upp din svarta bralette på ett subtilt sätt. Kombinera den med en gråblå, högklippt midirim denim kjol. Bär vita klackar för att komplettera den unika klädseln.

Off White Hawaiian linne med magra jeans

krämfärgad hawaiian linne med smala jeans
källa

För att se uppfriskande och ren ut kan du bära en grädde och röd blommig Aloha-linne och vita skinny jeans. För skorna, ha ett par vita platta sandaler för att uppnå utseendet.

Svart aloha skjortklänning med blommönster och fotkängor

svart aloha skjortklänning med blommönster och fotkängor
källa

För att forma denna coola outfit kan du bära en seriöst överdimensionerad svart aloha-skjorta som en skjortklänning. Använd svarta jeansshorts under. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att komplettera det snygga utseendet.

Hoppas att du gillade aloha-skjortoutfitidéerna som jag just delade med dig. Testa det och uttryck den glada och lekfulla sidan i dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*