Hur man bär 3-delad kostym

När det gäller att ha på sig en fin dräkt i tre delar tycker folk sällan att det är något som en kvinna sällan skulle göra. I själva verket finns det två scenarier där det är mycket vettigt att bära en tredelad kostym för en kvinna. För det första, om du vill klä dig på jobbet för att du är chef eller chef, kan en fin kostym ge dig den unika styrka och aggressivitet som du behöver. För det andra, om du vill se unikt och unisex ut på en cocktailparty eller formellt evenemang, är en kostym perfekt att ha på sig också. Vad du håller på att se är några av de bästa idéerna i tre stycken kostymkläder jag har samlat åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Mörkblå randig 3-delad kostym med vit skjorta med knappar


källa

För att starta den här listan över snygga och unisex-outfitidéer för kvinnor, börjar jag med att visa dig en fin och djup outfit. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en mörkblå randig tredelad kostym som kärnan i outfit. Koppla ihop den med en vit skjorta. Lägg till ett par svarta oxfordskor i din outfit för att se snygg och snygg ut.

Grå 3-delad kostym utan skjorta

grå 3-delad kostym utan skjorta
källa

För de av er som planerar att ha på sig en kostym till nästa cocktailparty eller formella evenemang, är detta ett enkelt sätt att göra det på ett lågmäldt sexigt sätt. Du kan bara bära en grå dräkt utan att ha på dig en skjorta under. Det skulle få din väst att se ut som en halsringning. Om du inte är säker på hur du ska avsluta, para ihop den här dräkten med svarta öppna läderstövlar.

Grå kjol 3-delad slim fit kostym med svart rosett

grå kjol 3-delad slim fit kostym med svart rosett
källa

För dig som vill klä dig väldigt formellt för jobbet men inte vill klä dig över kan du ha på dig en kjoldräkt istället. Du kan till exempel ha en vit knapp med svart fluga, grå väst och grå kostymjacka på toppen. Koppla ihop dem med en grå mini boydcon kjol. Bär ett par svarta klackar för skorna för att göra utseendet elegant.

Grå kjoldräkt i tre delar med vit skjorta och svart slips

grå 3-delad kjolsvit med vit skjorta och svart slips
källa

För att forma denna vackra och eleganta affärsdräkt kan du bära en ljusgrå väst med en matchande kostymjacka och pennkjol. Koppla ihop dem med en vit knäppt skjorta och svart slips för att se professionella ut. För skorna kan du bära ett par spetsiga tåklackar i svart mocka för att komplettera klädseln.

Grå rutig kostym med vida ben och brunt läderkopplingsficka

grå rutig kostym med vidbyxor och handväska i brunt läder
källa

Med denna outfit ser du sexig, snygg och luftig ut samtidigt. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå väst utan att ha på dig en skjorta med knappar under. Kombinera den med en matchande grå rutig kostymjacka och matchande grå rutiga vidbenbyxor. För skorna kan du bära ett par grå läderhöga klackar för att komplettera utseendet.

Svart kavaj med blyerts kjol och V-ringad väst

svart kavaj med blyerts kjol och väst med V-ringning
källa

Detta är ett unikt outfit tack vare den svarta västen som levereras med en unik mini-v-ringning. Du kan para ihop västen med en vit knäppt skjorta och svart kavaj för att skapa några snygga lager. Bär den med en svart penskjol och svarta ballerina-lägenheter för ett rent och elegant utseende.

Marinblå randig Slim Fit 3-delad kostym med vit skjorta och slips

Marinblå randig slim fit 3-delad kostym med vit skjorta och slips
källa

För att uppnå denna unisex och snygga outfit kan du bära en mörkblå randig kostym som fokus för din outfit. Bär en vit skjorta med en tryckt slips på toppen, en marinväst och en marin kostymjacka på toppen. Kombinera dem med mörkblå byxor med vida ben. Använd en svart ankelrem med öppen tå för att se extra tunn ut.

Svart slim fit-kavaj med matchande vidbyxor och tryckt skjorta

svart slim fit-kavaj med matchande vidbyxor och tryckt skjorta
källa

För att se extra smal och smal ut finns det inget som skulle kunna göra ett bättre jobb än den svarta smala passformen. I det här fallet väljs en svart, smal passform i tre delar. Kombinera den med en blommig skjorta med smal passform. För skorna, ha ett par bruna spetsiga tåklackar och en brun läderhandväska för att komplettera utseendet.

Grå rutig kostym med matchande väst och vit fluga

grå rutig kostym med matchande väst och vit fluga
källa

För att uppnå detta snygga och kraftfulla utseende kanske du vill ha en vit fluga istället för en slips för att se extra unik ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit nedskjortad skjorta med en vit rosett, en grå väst och en grå kostymjacka på toppen. Koppla ihop dem med grå breda byxor. För skorna, ha ett par svarta loafers för att se unisex ut.

Grå rutig kavaj med en matchande knälång kjol med rak snitt

grå rutig kavaj med matchande knälång kjol med rak snitt
källa

För de av er som inte gillar en slim fit kostym, här är en härlig avslappnad kjol kostym som kan hålla dig ser bra ut också. Bär en vit nedskjortad skjorta, grå rutig väst och matchande kavaj för denna outfit. Team dem med en grå, rutig, knälång, rak kjol. Bär ett par svarta balettskor med rundade tår för skorna.

Vit knapp-up skjorta med grå slim fit väst & bodycon mini kjol

vit skjorta med knappar, grå, smalväst och figurkramande minikjol
källa

För att se lite mindre formell ut kan du också bära en tredelad kostym med kostymjackan. Till exempel kan du bära en vit smal skjorta med en svart fluga och en grå smal väst på toppen. Bär den med en grå bodycon-minikjol och svarta ballerinaskor för att komplettera utseendet.

Ljusgrå 3-delad kostym med vit skjorta och randig fluga

ljusgrå 3-delad svit med vit skjorta och randig fluga
källa

För att uppnå detta snygga och kraftfulla utseende kan du bära en grå dräktdräkt med en vit skjorta. Bär en svartvit randig fluga för att se mer unik ut. Avsluta med en svart koppling och ett par svarta klackar med öppen tå för att komplettera klädseln i stil.

Hoppas att du gillade de tre stycken kostymdräktidéerna som jag just nämnde för dig i listan ovan. Det är riktigt kul att ha på sig dessa typer av unisex-outfits då och då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*