Hur man bär 1950-talsstilsklänning

Om du snart ska på en cocktailparty och vill ha något väldigt kreativt kan du överraska dina vänner med en vintage look genom att bära en 1950-talsklänning. Det betyder vanligtvis en gungklänning som har en vintage-design. Medan jag inte har någon aning om vad som hände på 50-talet verkar dessa vackra och klassiska gungklänningar vara de hetaste under den här tiden. Kom ihåg att forma ditt hår på det vintage sättet att para ihop det med din vintage klänning. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för 1950-talstil för dig. Låt oss dyka in.

1950-tals stil kricka och vit spetsklänning


källa

Låt mig börja listan med ett väldigt intressant vintage-skolflickalook som blir din nästa cocktailparty-outfit. Denna 1950-talsklänning är en kricka och vit gungklänning med en vit spetskrage. Koppla ihop den med vita klackar och en liten grön handväska för att komplettera denna vintage look.

1950-tals stil mörkblå och vit prickig halterneck gungklänning

1950-tals marinblå och vit prickig halterneck gungklänning
källa

Den här klänningen här kan vara något du redan har i din garderob, men för att låsa upp det vintageutseendet måste du också utforma ditt hår på 1950-talet. Bär i detalj den här marinblå och vita halterneck-svängklänningen med rosa rundade tåklackar för ett damliknande utseende.

Vit och rodnad rosa blommig gungklänning i 1950-talsstil

1950-talet blommig stil vit och rodnande rosa gungklänning
källa

En blommig tryckklänning kan också ge dig den vintage-känslan, särskilt om klänningen finns i vitt och rosa. I detalj är det en rodnande rosa och vit midi-swingklänning med blommönster. Koppla ihop det med ett par rosa klackar med banddetaljer. Resultatet är en väldigt vintage och lekfull look.

Mörkgrön gungklänning med djup V-ringning i stil med 1950-talet

mörkgrön gungklänning med djup V-ringning i stil med 1950-talet
källa

Ibland är det färgen som ger dig den vintage känslan. Till exempel, här är en mörkgrön midi-swingklänning med en djup V-ringning som har det vintage-utseendet. För att klä klänningen kan du helt enkelt bära ett par glänsande svarta läderklackar för att komplettera utseendet.

Vit och rodnande rosa blommig gungklänning

vit och rodnande rosa blommig gungklänning
källa

Om du inte är säker på varför den här härliga klänningen har den vintage känslan, ta en titt på toppen av klänningen. Den har en knäppning som gör att klänningen ser så vacker och elegant ut. I detalj är det en vit och rodnadrosa vintage gungklänning med blommönster. Använd rosa klackar med öppen tå för en feminin finish.

Rosa halterneck blommig slingklänning

rosa halterneck blommor rör gungklänning
källa

Det här är den typ av klänning du kan föreställa dig hur damer skulle picknick tillbaka i tiden, åtminstone verkar det som om jag lärde mig från filmerna. För att uppnå det här utseendet kan du helt enkelt bära en rosa svängklänning med grimma hals som är fylld med blommönster med överdriven topp. Bär bruna sandaler med klack för att göra det här fantastiska utseendet.

Vit 1950-tals stil V-ringad maxi gungklänning

1950-tals vit maxiklänning med V-ringning
källa

Denna vackra vita klänning kan betraktas som en vintage bröllopsklänning. Det kan vara väldigt intressant att ha det som en av dina bröllopsklänningar i din bröllopsfotografering. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära den här vita V-ringade maxiklänningsklänningen med vita spetsiga klackar för att komplettera detta helt vita utseende.

Blå och vit vertikal randig midi gungklänning

blå och vit vertikalt randig midi swing klänning
källa

Detta är en väldigt unikt designad klänning som är fylld med så många sofistikerade och vintage detaljer. I allmänhet är det en himmelsblå och vit vertikal randig midi-svängklänning, men klänningen har ännu mer att erbjuda. Det har också några fina knappade detaljer i den övre delen av klänningen. Kombinera den med ljusrosa klackar för att komplettera utseendet.

1950-talet vit spetsärmad kardborrad svängklänning

vit spetsklänning med kantad kant och gungklänning i stil med 1950-talet
källa

Denna outfit känns väldigt feminin tack vare de utsmyckade detaljerna i fållen. Det är en vit mini-gungklänning med spetsärmar och en kammad halsringning och fåll. För att skapa en vintage look runt den här härliga klänningen, använd bara ljusrosa spetsiga tåklackar och ett par vintage pärlörhängen.

Svart gungklänning med djup V-ringning och halva ärmar

svart gungklänning med djup V-ringning och halva ärmar
källa

För dig som vill prova en 1950-talsklänning utan att använda en vintage-frisyr kan du fortfarande se bäst ut, men 50-talets känsla är svår att se. Till exempel, här är en svart gungklänning med en djup V-ringning och halva ärmar som kan ge dig det vintageutseendet. Bär bara klänningen med svarta klackar och en modern frisyr ger dig istället ett trendigt och damliknande utseende.

Blush Pink Flowers Broderad Chiffong Tube Maxi Swing Dress

rodna rosa blommor broderad chiffongrör maxi swing klänning
källa

För att uppnå ett mycket damliknande utseende har du en stor chans att göra just det när du bär rodnadrosa. Till exempel, här är en rodnande rosa blommabroderad maxi-svängklänning i chiffong och tyll. Kombinera den med svarta mockaklackar för att göra en mycket elegant och vacker outfit.

Vit ärmlös, dubbelskiktad maxiklänning

vit ärmlös, två lager maxi gungklänning
källa

Denna vita vintage klänning kan också bäras som en bröllopsklänning. Om du vill ha mer variation för ditt bröllopsfotografering kan du bära den här vita ärmlösa maxi-svängklänningen i två lager. Koppla ihop den med rodna klackar med öppna tå för att komplettera det här vintage-utseendet.

Svart och vit prickig svängklänning med en vit filthatt

Svart och vit prickig svängklänning med en vit filthatt
källa

Ibland kan du använda tillbehör för att få fram 1950-talets stil i din outfit. Du kan till exempel ha en svart och vit prickig midi-svängklänning med svarta klackar med ankelband. För att göra detta till ett vintageutseende, använd bara en vit filthatt för att lägga till den magiska touchen.

Svart gungklänning med utskuren halsringning i stil med 1950-talet

svart gungklänning med utskuren halsringning i stil med 1950-talet
källa

Det här är en väldigt intressant klänning. Vanligtvis uppträder den skulpterade detaljen på klänningens fåll, men på den här klänningen syns den på halsen. I detalj är det en svart midi-svängklänning med en tandad kant. Koppla ihop den med svarta mockaballerinor med ankelband och en svartvitt randig vintagehandväska.

Här är några riktigt intressanta och vackra 1950-talstil-idéer som jag just delade med dig. Nästa gång du går på en cocktail, var inte rädd att överraska dina vänner genom att bära något som liknar outfitidéerna ovan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*