Hur man återskapar barnstil hemma

Rustikt, mysigt, charmigt – så kan du beskriva ett ladahus. Men om du inte har en lada hemma betyder det inte att du inte kan ha den här stilen som du normalt skulle göra. Hur skapar du en vacker inredning i stabil stil? Vi har förberett några tips för dig att prova och några exempel som visar hur dessa idéer kan tillämpas. Låt oss titta på dem.

Buffelkontroll

Klassiska tryck, mestadels buffelrutor, är en av de mest populära idéerna för rum på lantgård och lada. Detta är ett mycket rustikt tryck som du kan prova. Du kan gunga den i neutrala toner eller välja traditionell svartvitt. Buffalo Check kan integreras i din inredning med olika textilier: gardiner och dukar, överkast och sänglinne, mattor och klädsel. Detta är en mycket enkel och budgetvänlig idé att lägga till ett tryck i rummet och du kan byta textil när som helst.

Bockmöbler

Bockar – skrivbord, konsoler och matbord är perfekta för att lägga till en rustik känsla i ditt rum. De är väldigt enkla att använda och ser väldigt lada ut. Dessutom gör dessa gamla skolstycken nu en stor comeback och du kan se många moderna designers lägga till ben så här i sina skapelser. När du väl har bestämt dig för ett matbordsbock, blanda det med korg- eller vävda stolar eller till och med träbänkar för ett harmoniskt utseende.

Tegelstenar eller stenskorstenar

Inget rustikt rum är tänkbart utan en öppen spis! För att ge ditt interiör en lantlig känsla, föredra en tegel- eller sten spis, lägg till en sten eller träbeklädnad. Sätt en sådan öppen spis i vardagsrummet, matsalen eller sovrummet, och en stark, mysig känsla garanteras. Lägg till olika rustika dekorationer i mantelpiece, placera ljus och markera väggen ovanför eldstaden med återvunnet trä.

Massor av trä

Ingenting kan vara mer rustikt och barnlikt än mycket trä – någon ljus, mörk eller mättad färg är tillräcklig. Du kan använda den på golv, tak, väggar för att göra balkar och möbler. Förresten, träbjälkar är en bra idé att lägga till en mysig känsla i alla rum, och om du inte har en kan du alltid lägga till falska. Du kan välja utseende i helt trä för att göra utrymmet super bekvämt. Många lador är klädda i trä överallt och ser bra ut.

4 tips och 25 idéer för att återskapa barnstil hemma |  Franska.
4 tips och 25 idéer för att återskapa barnstil hemma - DigsDi
Återskapa Pottery Barn Style utan att köpa något från Pottery.
Återskapar keramiklådestil utan att köpa en sak från keramik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*