Hur man använder apoteksskåp

Hur man använder apoteksskåp

Det finns en het inredningstrend som dyker upp i heminredningen och det gungar en antik möbel för att göra ett uttalande och lägga till en sofistikerad touch. Och det är inte bara lämpligt för vintage eller sofistikerade interiörer, i moderna rum ser vintagemöbler ännu mer iögonfallande och cool ut. Vi har redan visat några idéer för att bygga i vintagekistor och skåp, och idag skulle jag vilja visa dig hur du kan rocka en annan populär sak: ett apotekskåp. Om du har en, har du tur, kasta inte bort den, låt oss se hur du kan använda den för att lägga till en snygg touch till ditt interiör.

Ingångskonsolbord

De flesta ingångar har tillräckligt med utrymme för ett konsolbord – stort eller litet. Ta ditt apoteksskåp och hacka det efter behov – lägg till lite struktur för att slipa det eller måla det i önskad färg. Ett apoteksskåp är ett utmärkt tillskott till en entré eftersom det har gott om lagringsutrymme både inne och ovan. Om du inte har ett apoteksskåp kan du ta IKEA Rast och bara göra det till ett – det blir en söt och enkel konsol.

Vardagsrumsbord

De flesta vardagsrum har utrymme, och vissa kräver till och med ett konsolbord som en rumsdelare, och ett apoteksskåp är ett idealiskt objekt att använda som sådant. Ta reda på vilket utseende du vill ha: en industriell årgång, en rustik årgång eller en shabby chic, och hacka ditt apoteksskåp därefter. Om du vill ha ett shabby chic apotekskåp, vagga pastellfärger och slipa upp det lite. Lägg till metallramar och matchande handtag för en industriell touch. För att uppnå ett rustikt utseende kan du välja olika nyanser.

Köksöar och diskar

Apoteksskåp kan förvandlas till vackra köksöar och bara förvaringsartiklar – de ser väldigt strukturerade och iögonfallande ut. Du kan måla eller färga det som du vill och en sådan garderob garanterar att du har gott om lagringsutrymme. Du kan också hugga din bit och bygga några öppna hyllor i den – för sängkläder, tallrikar och tallrikar och andra saker. Bli inspirerad och rocka den här coola delen i ditt hem!

27 coola sätt att använda ett apoteksskåp i din interiör - DigsDi
Dekorativa bokstäver Woon apotekskåp metallhandtag.
Amazon.com: Primo Supply traditionellt massivt trä liten kinesisk.
apoteksskåp - FineWoodworki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*