How To Wear Scalloped Shirt

How To Wear Scalloped Shirt

Mycket ofta är det de små detaljerna i din outfit som gör den anmärkningsvärd och skiljer dig från resten av publiken. Om du gillar dessa små detaljer bör du redan vara bekant med föremål som den kammade fållklänningen. Jag har redan pratat om det på den här bloggen. Idag ska jag prata om något liknande, men lite mer avslappnat och uppfriskande, det är den kammade tröjan. Det är inte svårt att utforma det alls. Det är ännu enklare när du kan lära dig av bilder. Det är därför jag har sammanställt några av de bästa skulpterade skjortidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Blågrön kammad skjorta med vita smala jeans med muddar


källa

För att starta den här spännande listan med outfitidéer, låt mig visa dig en outfit som använder en mycket fin färg som är krickblå. För att uppnå det här utseendet kan du bära en kricklös knapplös kammad skjorta med vita skinny jeans med manschetter för att se extremt uppfriskande ut. Bär bleka klackar för att ge en feminin touch till denna enkla men fantastiska outfit.

Blå kammad ärmlös skjorta med vita smala jeans

blå ärmlös skjorta med skal och vita smala jeans
källa

Låt oss nu titta på en riktigt prickig outfit. För att uppnå detta kan du bära en kungsblå ärmlös skjorta med en kammad fåll till toppen. Koppla ihop den med vita skinny jeans. Lägg till ett par ljusrosa klackar och en rosa läderhandväska i ekvationen för ett glamoröst utseende.

Ärmlös skjorta med knäppning i ärmslut med blå knapp

blå knapp ovanför ärmlös skjorta med kantad fåll
källa

Här är en outfit som liknar den tidigare. Den här gången är dock det blå lite mörkare än det kungsblå som visas i föregående outfit. Inte bara det, den blå skjortan har en mycket kreativ knapp-up-design på baksidan. Du kan kombinera skjortan med vita skinny jeans och bruna bandiga sandaler för att se minimalistisk och uppfriskande ut.

Vit kortärmad skjorta med spetsar i fåll och svarta skinny jeans

Kortärmad skjorta med vit spets och kantad fåll och svarta skinny jeans
källa

Den skulpterade fålldesignen ger din outfit en damliknande känsla. För att fördubbla den här effekten kan du kombinera den kappade fållkonstruktionen med ett spetselement. Här är till exempel en vit spetsskjorta som ser uppfriskande och attraktiv ut. Bara para ihop den med svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter för att göra utseendet komplett.

Vit och svart chiffongskalskjorta med mörkblå skinny jeans

vit och svart skulpterad chiffongskjorta med mörkblå skinny jeans
källa

Den skulpterade designen behöver inte alltid visas på skjortans fåll. Det kan också visas i mitten av skjortan och se vackert och unikt ut. Denna svartvita chiffongskjorta är ett bra exempel på detta. Använd den med marina skinny jeans och ballerinor med leopardmönster för att se feminin och mogen ut.

Vit kammad halsringning med rosa smala jeans

vit kammad halsringning med rosa smala jeans
källa

Den här gången visas den kammade designen på skjortans baksida. I detalj är det en vit långärmad skjorta med en reserverad sexig halsringning på baksidan. Kombinera skjortan med rosa skinny jeans och gröna plattformsklackar för att komplettera det damiga och attraktiva utseendet.

Himmelblå kammad skjorta med svart diskett hatt

himmelblå kammad skjorta med svart diskett hatt
källa

Låt oss nu titta på ett lite lekfullt och konstnärligt utseende. För att forma denna outfit kan du bära en vit kortärmad topp med en kammad fåll och mörkblå skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta ballerinor och en svart floppy hatt för att lägga till en konstnärlig touch till kläderna.

Ljusblå skjortklänning med korsade ärmar och fåll

ljusblå skjortklänning med korsade ärmar och fåll
källa

Fram till den här tiden har jag visat dig några snygga utsmyckade skjortkläder. Låt oss nu titta på en liten variation. Här är en väldigt fin ljusblå midikjolklänning med kantad fåll och ärmar som är något utsvängda. Kombinera skjortan med orange bandiga sandaler för att se extra glad ut.

Vit kammad skjorta med matchande himmelblå minishorts

vit kammad skjorta med matchande himmelblå minishorts
källa

Detta är ett mycket intressant och framgångsrikt försök att bära en kammad topp med korsade shorts. Kombinera en vit skulpterad kortärmad skjorta med himmelsblå mini-shorts med skulpterad fåll för att se superuppfriskande och vacker ut. Använd bruna klackar för att kläderna ska vara så fulla som möjligt.

Röd kammad kortärmad skjorta med blå skinny jeans

röd kammad kortärmad skjorta med blå skinny jeans
källa

Utseendet är mer iögonfallande, ett mycket enkelt sätt att bära skarpa färger som ljusrött och kungsblått. Bär i det här fallet en ljusröd kammad skjorta och kombinera den med blåttvättade skinny jeans. Använd svarta klackar och ett himmelsblått halsband för att komplettera klädseln på ett kreativt sätt.

Ärmlös kricka skjorta med vita skinny jeans

ärmlös kricka skjorta med vita, smala jeansshorts
källa

För att se ladylike och elegant, är kombinationen av kricka och vitt ett bra alternativ. Till exempel kan du bära en krickad ärmlös skjorta med en vit skinny jeansshorts med manschetter. Använd vita sandaler för att skorna ska se ännu mer uppfriskande ut.

Grå blus med öppen rygg och vita skinny jeans

grå, kammad blus med öppen rygg och vita skinny jeans
källa

Den här skjortan har ett antal kammade fållar överallt, inklusive skjortans fram- och baksida. Inte bara det, den har en halvrygglös design som får dig att se reserverad sexig ut. Koppla ihop den med vita skinny jeans och vita klackar med öppna tå för att se uppfriskande och elegant ut.

Vit kortärmad topp med röd och vit prickig minikjol

vit kortärmad topp med röd och vit prickig minikjol
källa

Här är en tjej bredvid som får dig att se väldigt ungdomlig och lättillgänglig ut. För att forma denna outfit kan du bära en vit skjorta med en kammad fåll och en röd och vit minipater kjol med prickar. Använd bruna remmar och en brun läderkorsväska för att ge en mer uppfriskande atmosfär till denna outfit.

Grå matt läderjacka med vit kammad blus

grå matt läderjacka med vit skalblus
källa

Bär en grå matt läderjacka över en vit kammad skjorta för att lägga lite seghet i din outfit. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med manschetter och ljusgrå mockaskor. Bär en rosa läderhandväska och ett silverhalsband för att komplettera din outfit med en elegant touch.

Här är outfitidéerna för kammade skjortor som kan hjälpa dig att se uppfriskande och feminin ut. Det bästa med dem är att de är väldigt lätta att dra av sig. Testa så blir du som hon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*