How To Wear Button Front Denim Kjol

How To Wear Button Front Denim Kjol

Det finns en stor chans att många av er redan har minst en denim kjol i din garderob. För dig som verkligen älskar att ha på dig kjolar i jeans är det här platsen för dig. Idag ska jag prata om en lite mer ladylike version, nämligen den knäppta denimkjolen. Du kan enkelt bygga en snygg och ungdomlig outfit runt den. Och viktigast av allt, du behöver inte riktigt vara i bästa form för att se bra ut med det. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanställt några riktigt fina idéer för denimkjoldräkt som är vänd mot dig. Låt oss dyka in.

Vit västtopp med blå knapp framför denimkjolen


källa

Låt mig börja den här coola listan med outfitidéer med en superuppfriskande outfit. Den perfekta kombinationen av en vit väst och en blå minikjol med knappar fram för att komplettera denna outfit. Använd silverbandade, öppna sandaler för att skorna ska se lite mer märkbara ut. Slutligen bär en himmelblå axelväska i läder för att se extra uppfriskande och attraktiv ut.

Svart off-shoulder axelblus med minikjol i denim med knappknapp

svart off-the-shoulder blus med minikjol i denim med knappfäste
källa

Här är en lite konstnärlig och lågmäld sexig outfit som du kanske vill prova, speciellt om du har fina axlar och krageben. För att uppnå detta utseende, samla en svart av axelblusen med en blå minikjol fram på denimknappen. Kombinera dessa bitar med svarta ballerinor och en svart filthatt för en feminin och konstnärlig touch.

Svartvit randig långärmad T-shirt med blå denimknapp på kjolens framsida

svartvit randig långärmad T-shirt med blå denim-knapp på framsidan av kjolen
källa

Den svartvita randiga långärmade T-shirten är en ikon i det avslappnade modevärlden. Låt oss försöka bygga en avslappnad och fin outfit runt den. Du kan också bära den med en blå jeansknapp på framsidan och en minikjol på framsidan. Bär svarta remmar för att komplettera outfit på ett snyggt och unikt sätt.

Vit t-shirt med mini-skater denim knapp fram kjol

vit t-shirt med mini-skater denim knapp fram kjol
källa

För en mycket enkel men elegant look kan du bära en vit bodycon-t-shirt av hög kvalitet till toppen. Koppla ihop den med en blå bakåtriktad mini baksmyckkjol för att se mer ungdomlig och glad ut. Koppla ihop dessa bitar med svarta och nakna sandaler och en elegant svart axelväska i läder för att komplettera detta minimala utseende.

Blå och vit skjorta med blommönster och en mörkblå minikjol i denim

blå och vit skjorta med blommönster och mörkblå minikjol i denim
källa

För er som gillar att klä sig kreativt, här är en outfit som är just för dig. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en blå och vit blommig skjorta och en mörkblå denimkjol med miniknapp fram. Koppla ihop dem med gråa klackar för att slutföra kläderna. Du kan till och med bära en citrongul skinnjacka för att allvarligt krydda saker.

Använd den med en vit V-ringad t-shirt och en lång elfenbenströja

vit V-ringad t-shirt och lång elfenben kofta
källa

Detta är ett mycket attraktivt och tillgängligt utseende som får dig att se ut som flickan bredvid. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit V-ringad t-shirt och en himmelblå denimkjol med hög midja och en knapp vänd. Bär en vit longline kofta över dessa bitar. Slutligen ha på dig ett par vita sneakers för en avslappnad och uppfriskande finish.

Svart crop topp med halva ärmar och en blå flared denim kjol

svart crop topp med halva ärmar och en blå, utsvängd denim kjol
källa

Här är en ungdomlig och lågmäld sexig look som allt du behöver göra är att visa lite hud på midjan. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart figur-kramar beskuren stickad tröja för toppen. Kombinera den med en utsvängd blå denimkjol med knappläge. Bär ett par svarta mocka höga klackar för skorna för att komplettera det härliga utseendet.

Bär med White Off The Shoulder-blus med choker-halsduk

vit axelbandslös blus med choker halsduk
källa

För att uppnå ett uppfriskande och unikt utseende, här är en outfit som kan hjälpa dig med det. För att forma denna outfit kan du bära en off shoulder-vitblus med en denim-minikjol med en blå knapp på framsidan. Använd vita sneakers för skorna för att hålla det uppfriskande temat konsekvent. Lägg till en snygg och magisk touch i din klänning genom att bära en blå choker-halsduk.

Bär den med en långärmad svartvit randig t-shirt och läderjacka

långärmad svartvit randig t-shirt läderjacka
källa

Om du vill se snyggare och mörkare ut är det en bra idé att lägga till en svart skinnjacka i din outfit. Till exempel kan du bära en svartvit randig långärmad T-shirt med en svart skinnjacka för toppen. Bär dem med en blå denim-minikjol framtill och svarta remmar med ballett för en helt snygg outfit.

Vit blus med ljusblå minikjol och gladiator sandaler

vit blus med ljusblå minikjol och gladiator sandaler
källa

Här är ett väldigt avslappnat och feminint utseende. För att uppnå detta kan du bära en vit långärmad blus med några snygga spetsdetaljer i halsområdet. Kombinera den med en ljusblå minikjol i denim med knappfäste. Bär ett par ljusrosa gladiator sandaler med remmar precis under knäna för att se super chic ut.

Sky Blue Off The Shoulder-blus med broderad denim kjol med knappfickor

Himmelblå blus utan axel med broderad denimkjol med knappfickor
källa

För dig som vill se mer bedårande ut är allt du behöver göra att vara uppmärksam på de små detaljerna i din outfit. Gå till exempel till en blå minikjol i denim med några söta broderade detaljer. Koppla ihop den med en himmelblå axelblus och vita sneakers. Bär en diskret svart choker för att slutföra denna fantastiska outfit.

Vit bandskjorta med kjol i denim fram

vit band bow skjorta med knapp framför denim kjol
källa

För att se flickaktigt och ungdomligt ut, bär en vit knappskjorta med en snygg svart rosettdetalj. Bär en minikjol med en blå denimknapp fram för att utforma en fin skjorta som denna. Använd svarta fransade mockafotstövlar till skorna. Slutligen bär en svartvitt läderhandväska med diamantmönster för att ge outfit en lite feminin touch.

Ljusblå minikjol med vit linneskjorta med snören

Ljusblå minikjol med vit linneskjorta med snören
källa

För ett uppfriskande och reserverat sexigt utseende kan du bära en vit linnespetsskjorta framtill. Kombinera den med en ljusblå mini rimskirt med en knappfäste. Koppla ihop dessa bitar med en blushrosa axelväska i läder och ett par ljusrosa sandaler med öppen tå och rem för att se mer elegant och damlik ut.

Svart, ribbstickad tröja med en mörkblå minikjol i denim med knäppning

svart ribbstickad tröja med mörkblå denim minikjol med knapplås
källa

För ett mycket minimalt svart och blått utseende, lag en svart ribbstickad bodycon-tröja med en blå minikjol framtill. Kombinera dessa bitar med svarta läderlägenheter och en elegant och liten svart ryggsäck för att komplettera outfit på ett svalt och mörkt sätt.

Blå, otvättad denimkjol med midiknappfickor och svart ullkavaj

blå otvättad denim kjol med midiknapp fram och svart ullkavaj
källa

Detta är en väldigt snygg business casual outfit att bära på kontoret så länge din arbetsplats inte har en mycket strikt klädkod. Bär en vit blus med en svart ullkavaj för toppen för det här snygga utseendet. Kombinera den med en blå midikjol med knappar fram. Ett brunt läderbälte och svarta läderlägenheter är limet som kommer att föra samman denna outfit.

Här är några riktigt snygga och uppfriskande idéer för knappar i denim kjoldräkt som jag vill dela med dig. Som med andra vanliga denimkjolar är ovanstående kläder väldigt lätta att ta av. Testa det och du kommer att ha mycket roligt att utforma det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*