How To Style High Waisted Skater Kjol

How To Style High Waisted Skater Kjol

Ett väldigt vackert och vackert sätt att göra dig smal och attraktiv är att ha på sig en midjekjol med hög midja. Det gör inte bara att dina ben ser särskilt långa och smala ut. Den något utsvängda klippningen av en sådan kjol kan också få dig att se väldigt mysig och tillgänglig ut. Oavsett om du gillar att bära dem med leggings eller bara som de är, får båda dig naturligtvis mycket märkbar. Det är faktiskt ganska lätt att utforma. En passande blus eller en passande t-shirt passar bra till den. För att visa dig fler alternativ för styling har jag sammanställt några riktigt trevliga outfitidéer för höga midjekjolskjolar till dig. Låt oss hoppa direkt in.

Svart och vit prickig t-shirt med blå denimskater kjol


källa

Låt mig börja den här listan över coola och attraktiva outfitidéer med en mycket ungdomlig streetoutfit. För att forma denna outfit kan du bära en svartvitt t-shirt med prickar för att ge den en vintage känsla. Koppla ihop den med en ljusblå minikjol med hög midja i denim för att se uppfriskad och ungdomlig ut. Använd ett par klassiska svarta och vita lågtoppade Converse för att komplettera utseendet i stil.

Långärmad linne med vit spets med hög midja och minirock för skater

Dye slips tank top med vit spets hög midja skater mini kjol
källa

Här är ett mer unikt sätt att klä på sig. För toppen, bära en regnbågsfärgad matchande linne för att visa upp några kurvor. För resten av kläderna, ha en ljusrosa eller vit spets hög kjol för att se tunn och lång ut. För skorna avrundar svarta klackar outfit med en elegant touch.

Grå kort ulljacka med en burgundy skateboardkjol med hög midja

grå kort ulljacka med vinröd, hög midjekläder
källa

För att bilda denna mysiga och attraktiva business-casual outfit kan du bära en svart t-shirt med en grå kort ulljacka över. Koppla ihop dem med en mörkröd höghöjdsskridsko minikjol. Bär svarta strumpor och ett par svarta oxfordläderskor för att komplettera outfit i stil och femininitet.

Ljusgrå långfärgad kofta med svartvitt tryckt minikjol

ljusgrå långfärgad kofta med svartvitt tryckt minirater kjol
källa

För att se luftigare och snyggare ut kan du lägga några lager runt skaterkjolen. Du kan till exempel ha på dig en vit, figurkramande linne med en scoop-halsringning och en grafisk svartvitt minikjol som outfitens kärna. Lägg till ett extra lager genom att bära en ljusgrå kofta med en lång tröja. Koppla ihop dem med rosa klackar eller vita sneakers, beroende på hur avslappnad du vill se ut.

Svartvit randig, långärmad, kortvarig T-shirt med hög midja minirater kjol

svart och vit randig långärmad kort t-shirt med minirater kjol med hög midja
källa

Detta är en mycket minimalistisk men ändå lågmäld sexig outfit som är ett naturligt sätt att sticka ut från mängden på en cocktailparty. För att forma detta utseende kan du bära en vit och svart randig, långärmad, figurkramande, beskuren t-shirt. Koppla ihop den med en minikjol för svart skater. Använd svarta balettskor eller svarta klackar med öppna tår för att se smala och eleganta ut.

Svart knapp-up skjorta med en ljus orange minirater kjol

svart skjorta med knappar och ljus orange minirater kjol
källa

För att uppnå detta enkla och unika affärsavslappnade utseende använder vi en relativt sällsynt färgkombination av svart och orange. För att applicera det på din outfit kan du bära en svart skjorta med knappar och en superlätt orange skaterkjol. Koppla ihop dem med ett par svarta klackar för att komplettera utseendet.

Ljusblå chambray-knapp med skjorta med svart minikjol

ljusblå chambrayskjorta med knappar och svart minikjol
källa

För att uppnå detta ungdomliga och uppfriskande utseende, använd en ljusblå skjorta med chambray-knappar istället för den typiska vita knappade skjortan. Kombinera den med en svart miniraterad kjol med hög midja. För skorna, ha ett par svarta ankelband för öppen tå för en elegant finish.

Vit off-the-shoulder, matchande tröja med en rodnad, rosa prickiga skater kjol

vit axelbandslös, figur-kramad tröja med rodnande rosa prickiga höghöjdsklänningskjol
källa

Här är en väldigt attraktiv sexig outfit med låg vikt som kan få dig att se riktigt bra ut på en cocktailparty. För att forma det här utseendet, använd en vit form som sitter över axeltoppen med en rodnande rosa och svart prickig höghöjdskaterkjol. Koppla ihop dem med svarta öppna tåklackar för detta fantastiska utseende.

Svart kort t-shirt med grå och mörkblå rutig kjol med hög midja

svart kort t-shirt med grå och mörkblå rutig kjol med hög midja
källa

Denna outfit kan tyckas väldigt enkel till en början, men om du tittar närmare är detta den typ av outfit som subtilt kan få dig att se väldigt attraktiv ut. För att forma det här utseendet, använd en svart lätt beskuren t-shirt med en marinblå och grå rutig miniskridskor. Koppla ihop dem med svarta strumpor och svarta oxfordskor för att komplettera utseendet med precis rätt detalj.

Blå och vit tryckt skjorta med veckad kjol

blå och vit tryckt skjorta med veckad kjol
källa

För att uppnå detta flickaktiga utseende kan du bära en blå och vit skjorta med stora prickar och knappar på toppen. Koppla ihop den med en vit plisserad miniskridskjol. Bär vita besättningsstrumpor för skorna och ett par vita och rödrosa tryckta lågtåliga sneakers för att komplettera outfit på ett vackert sätt.

Grå tröja med avslappnad passform med halsduk och svart minikjol

grå, löst sittande tröja med halsduk och svart minirater kjol
källa

För att forma det mysiga och lättillgängliga utseendet kan du bära en grå stickad tröja med en avslappnad passform och en kolstickad halsduk för toppen. Koppla ihop dem med en svart skaterkjol för att se smal och söt ut. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för extra stil.

Marinblå rutig skjorta med grå höghöjd veckad kjol

Marinblå rutig skjorta med grå veckad kjol
källa

En marinblå och grå rutig skjorta med knäppning och en grå höjdlånga skaterkjol är det perfekta komplementet till den här snygga affärsavslappningsdräkten. Koppla ihop dem med svarta strumpor och ett par guldspetsiga tår för att se glänsande och attraktiva ut.

Blushrosa prickig skjorta med svart minikjol med hög midja

Blushrosa prickiga skjorta med svart piratkjol med hög midja
källa

För att forma denna damliknande outfit kan du helt enkelt ha på dig en rodnadskjorta med rosa och svarta prickar och en svart miniraterad kjol med hög midja. Koppla ihop dessa bitar med ett par svarta läderstövlar för att komplettera din outfit i stil.

Här är idéerna med hög midja för skateboardrock som kan få dig att se riktigt vacker och smal ut. Prova bara så får du se några trevliga överraskningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*