House Of Three Gable Roof Volumes

House Of Three Gable Roof Volumes

Den ovanliga och repetitiva utformningen av denna Hollywood Hills-bostad är inspirerad av Kimbell Art Museum i Texas, som har en liknande struktur men med kupolformade och rundade volymer. Huset ligger i Los Angeles och designades av Studio Standard Architecture.

Du kan se tre enkla volymer som är parallella med varandra och förbundna med gaveltak. Huset ligger på en klippa och erbjuder en vacker 180 graders utsikt över staden. Volymerna verkar symmetriska med stora fönster fram och bak och skjutbara glasdörrar för att förbinda dem med de vackra utsidan.

Den centrala volymen rymmer det öppna vardagsrummet och matsalen och har en dubbel takhöjd, vilket skapar en mycket luftig och rymlig atmosfär. Det finns också ett kök och en hemmabio, plus en serie stora svängbara glasdörrar som förbinder interiören med en öppen terrass. Den bakre trädgården är inramad i ytterkanten av en trapesformad cantilevered infinity pool. Resten av utrymmet är fyllt med uteplatser och avslappnade loungeområden omgivna av grönska.

De andra två volymerna ramar in det centrala vardagsrummet och är uppdelade i två nivåer. De innehåller fyra sovrum på övervåningen som är anslutna till en gemensam terrass. De är lätta, luftiga och inbjudande och har en underbar utsikt och en nära anslutning till naturen.

Samtida hus av tre gaveltakvolymer - DigsDi
sono arkitekter förbinder tre gavelvolymer i sloven
Foto 1 av 1147 i exteriör gavelhusfoton från en minimalist.
sono architects ansluter tre gavelvolymer i slovenien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*