House av Frank Lloyd Wright

House av Frank Lloyd Wright

Frank Lloyd Wright-fans, här har du chansen att beundra hans hus i usonisk stil byggt 1939. Sondern Adler House i Roanoke-området i Kansas City, Missouri, är ett hus i us-stil i L-form. en av två som Frank Lloyd Wright byggde i Kansas City.

År 1939 designade Wright ett 1000 kvadratmeter stort hus för Clarence But i Roanoke-området i Kansas City, Missouri. Tre rutor förbinder de två vingarna i det L-formade huset med ett arbetsområde, ett tvätt- / pannrum och ett badrum. Det fanns två sovrum, båda med glasdörrar och öppningar till terrassen. Nio år senare bad Arnold Adler, den andra ägaren av huset, Wright igen att utforma tillbyggnaden till huset, som skulle vara över 2000 kvadratmeter och inkluderade ytterligare ett sovrum, ytterligare badrum, ytterligare bostadsyta och en carport.

En exteriör gjord av cypresser och tegel smälter praktiskt taget med det omgivande skogslandskapet. Njut av sömlös användning inomhus och utomhus med flera uteplatser och fönster från golv till tak. Beundrare av Wright kommer att uppskatta prästernas fönster som bjuder in eldstäder och intima utrymmen som skapats i och runt hemmet med lokalt material.

Huset förbinder besökare med naturen genom ett enda självbärande tak och glasväggar. Ett nedsänkt vardagsrum är förankrat av en massiv tegel spis och är rymlig och mysig samtidigt. Tidvatten cypress tak och fixturer av huset omfamnar praktiskt taget besökare genom kontrasterande rymliga rum och privata hörn. Wrights unika fönsterhölje kan öppnas helt och möjliggör naturlig kylning och vidsträckt utsikt på sommaren.

Frank Lloyd Wrights vackra hus, strukturer och byggnader.
Frank Lloyd Wright Houses: 10 Must-See Mid-Century Marve
Topp 16 Frank Lloyd Wright-hus du kan turnera |  Incolle
Frank Lloyd Wright's Neils House i Minneapolis till salu för 2,7 USD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*