Hotel Vibe In Your Home

Att åka på semester är ett utmärkt sätt att koppla av och uppdatera sig själv. Och när du bor på ett lyxhotell, ett gästgiveri vid sjön eller ett spa, njuter du också av en lyxig badrumsupplevelse och en god sömn i en mycket bekväm säng. Du kan dock skapa denna hotellatmosfär i ditt eget hem och njuta av ett lyxigt liv varje dag. Så här uppnår du dessa utseende.

Välj lugnande färger

Lugnande färger gör att du sover bättre och slappnar av snabbare. Detta är ett oslagbart alternativ för ett sovrum. Ingenting slår vita väggar, och lyckligtvis finns det nya lackprodukter som kan hålla dina sovrumsväggar felfria. Du kan också leka med texturerad vit tapet eller lägga till geometriska accenter – tapetväggar är en het inredningstrend. Håll accentfärgerna svala och neutrala med lugnande gråtoner och grafiska svarta för att lägga till en touch av design i rummet. Djupblå är också lugnande och alltid snygg. Glöm inte färgglansen. Högre glansfärger på rätt platser, som möbler och paneler, kan verkligen ge glamour till ett rum, vilket innebär att ditt sovrum kommer att se mer hotelllikt ut.

Gör din säng oemotståndlig

Alla gillar en sak med lyxhotell: de lyxiga sängarna. Och du kan återställa det humöret genom att investera i nya sängar! Skarpa, rena och nyligen tvättade lakan som säger ”Jag är på semester!” Har något speciellt. Leta efter trådantal över 500. Prova en mysig duntäcke och fjädermadrass, lägg till massor av fluffiga kuddar, desto fluffigare desto bättre, kasta i slutet av sängen för en hemtrevlig känsla och kanske en färgsticka. Från bekväma kuddar till fluffiga, absorberande vita handdukar i badrummet, vem vill inte känna att du har kommit hem för att njuta av en lyxig natts sömn i en säng som ser ut som ett 5-stjärnigt hotell?

Gör ditt badrum spa-liknande

Medan alla säger att lyx handlar om badkar, är det inte och när du duschar är det också bra! Fräscha upp din dusch: vatten, ljus och ljud, harmoniskt samordnat, säkerställ en djupare känsla av välbefinnande. Låt stressen försvinna med ett vattenfall på bänkskivan och ge ditt spa en känsla av lugn. Installera dimmerbrytare för att ställa in en lugn, solnedgångsliknande stämning och fånga essensen av den lugna atmosfären i ett professionellt spa. Använd eleganta metallfinisher som rosaguld och guld eller matt svart för att ditt badrum ska se modernt ut i slutändan. Lägg till tillbehör som lyxiga badprodukter och eleganta möbler direkt i badrummet för att göra det fantastiskt.

Lägg till tilltalande dofter

Glöm inte din luktsinne när du skapar en miljö som tilltalar dina sinnen. Strand, blommor, eller ren och fräsch, lukt är ett utmärkt sätt att förvandla ditt utrymme och omedelbart ta dig någon annanstans utan att lämna hemmet. Använd ljus och plug-in-alternativ som får ditt hem att lukta fantastiskt – fruktig, strandig, blommig eller vad du vill
Detta gäller inte bara sovrum, utan även badrum: din badupplevelse kommer att förändras i grunden med aromatiska ljus. Det som är bra med ljus är att du kan göra dem själv genom att ge dem dofter och göra dem helt kemikaliefria.

8 hotelldesignhemligheter som hjälper dig att sälja ditt hem |  fastighetsmäklare.
Kan inte åka på semester?  Återskapa en hotellvibe i ditt hem 2020.
Pin på Tiburon ho
26 sätt att återskapa en hotellstämning i ditt hem |  Hotell tvål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*