Höstmanteldekorationsidéer

Välkommen till hösten folk! Det är inte långt härifrån och det är hög tid att dekorera ditt hem lite för att hälsa och säga hej till den här söta säsongen. Idag vill jag inspirera dig med vackra höstrockar som skapar stämning medan du sitter vid eldstaden.

Faux och naturliga höstlöv

Det finns många idéer som kan appliceras på fallrockar och konstgjorda eller naturliga fallblad är nummer ett bland dem. Du kan göra kransar eller kransar av konstgjorda eller naturligt bevarade löv för att ge din mantelpiece ett mysigt höstutseende.

Pumpor

Pumpor är ett måste för höstrockar. Faux, vintage kvicksilver, små vita och stora apelsiner från marknaden eller till och med din trädgård, de kommer att dekorera din mantelpiece perfekt. Du kan till och med lägga på samma pumpor på din kamin för ett lakoniskt men rustikt och bekvämt utseende. Pumpor för små? Sätt dem på stativ och voila!

Ljus

Ljus i olika ljusstakar ska skapa lite charm och komfort. Välj ljushållare enligt din mantelpiece: vintage eller shabby chic, lyktor, modern eller andra som passar din interiör.

Kransar

Kransar är en annan cool idé att lägga till liv i din kamin utan att slösa mycket tid eller pengar. En sådan krans kan vara gjord av konstgjorda löv, bär, säckväv eller fjädrar – allt som kommer att tänka på och är relaterat till hösten är välkommet.

Flaggväv

Bunting är ett billigt och roligt sätt att krydda din mantelpiece. Gör lite papper eller kartong och använd dem för att dekorera din mantelpiece eller väggen ovan. Det är så enkelt och så coolt! Få mer kreativa idéer nedan och förvandla din mantelpiece till en inspirerad av hösten.

Fall Mantel Decor Idéer som imponerar och inspirerar
25 snygga höstmanteldekorationer - Bästa höstmanteldekorationer
God tisdag alla!  Jag hoppas att du tog lite tid att koppla av.
25 inspirerande idéer för höstmanteldekorationer.  En lycklig Ne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*