Höstlöv för heminredning

Höstlöv för heminredning

Hösten är här och om du gillar att samla färgglada lövverk kan du använda den som heminredning. Även om du inte vill samla någonting, köp bara några färgglada konstgjorda löv och använd dem för att dekorera och tillverka. Här är några gungande idéer och några dekorationer för enkel utformning – inga instruktioner krävs. Låt oss börja!

Show

Gör svala skärmar med färgglada löv: lägg grenar som du gillar i vaser och omge dem med pumpor och nötter. Lägg till skyltar och neonljus, ljus och äpplen. Bladen kan vara naturliga eller falska, de senare är mer hållbara. Placera stora pumpor på vardera sidan om din ytterdörr och lägg blad i dem – ju högre grenarna är, desto mer ser de ut som träd.

Konstverk

Det finns gott om DIY-handledning där ute för att skapa ett konstverk för höstblad för ditt hem. Dessa kan vara applikationer, inramade akrylark, pappersark som tar upp en hel vägg. Läs självstudierna och välj vad du vill lägga till höstkonst i ditt utrymme.

Kransar och kransar

Höstlöv är perfekta för att göra kransar eller kransar – lägg bara i snöre eller tråd och dekorera ditt hem. Om du tar konstgjorda löv kan du använda dessa dekorationer år efter år. Lägg till LED-lampor under bladen och du har en sval och ljus krans. Gör en krans med form eller lägg bara löv på tråd, dekorera kransen med rutiga band, pumpor, äpplen och bär.

Andra idéer

Det finns några andra idéer för att använda falska och riktiga höstlöv för heminredning. Gör skålar med höstlöv, täck över dina glasstearinljus med snöre med blad, gör decoupagepumpor med höstlöv, häng några bladkransar på dina ljuskronor och lampor, låt dem hänga som om de lövade ner.

30 vackra höstlöv heminredningsidéer |  ComfyDwelling.c
DIY flytande höstlövgirland för heminredning - Shelterne
Gör det själv -Välkommen hösten med höstlöv i heminredningen.
Gör det själv -Välkommen hösten med höstlöv i heminredningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*