Hörnmöbler

Hörnmöbler

Hörn anses vanligtvis vara dött utrymme eftersom du inte kan placera en soffa eller stol där, och traditionella förvaringsartiklar kan inte heller placeras där. Men det finns ett sätt att använda det döda utrymmet, och det finns några möbler du kan trycka in där – hörnmöbler! Vi har förberett några idéer för sådana möbler för att maximera funktionerna i dina hörn. Ta en titt på exemplen.

Hörnhyllor

Hörnhyllor är här för att spara små utrymmen! De ger dig mer förvaringsutrymme, även i en liten entré (lägg dina skor på hyllor som denna), badrum eller kök där det är mycket viktigt. Du kan variera designen, göra hyllorna triangulära, böjda eller vanliga och försöka använda hyllor för att hålla alla saker i hyllorna säkra. Öppna lådor med hyllor inuti – kaotiskt placerade eller inte – är en fräsch och djärv samtida idé. Ta en titt på hyllorna med en enda bas och några hyllor. Förutom att de är väggmonterade kan de också placeras på golvet, vilket är mycket lättare och snabbare. Du kan bara tippa några hörnhyllor själv för att matcha ditt utrymme och inredning – det finns massor av handledning där ute på internet.

Hörnskåp

Ett hörnskåp är en bra idé för många rum: matsal och vardagsrum, kök och sovrum och naturligtvis badrum. Om vi ​​tar mat- och vardagsrum är det vanligtvis stora skåp med lite glas, öppna och stängda hyllor, utformade i rustik och vintage stil. Du kan ta en gammal enhet och renovera den för ditt hem eller få den i behov. Det ger rummet en sofistikerad touch. Det finns också mindre hörnskåp som kan användas i badrum för förvaring eller i vardagsrum för att göra en hemmabar. Ett litet hörnskåp kan också hjälpa dig i en entré. Håll bara dina skor där och lägg på några små saker på dem. Maximalt pressa din plats!

25 snygga hörn dekorationsidéer - Hur man dekorerar en majs
Corner Furniture Protector Cat Scratcher - CatsPlay Superstore.
Amazon.com: Kaffeskåp Lunchrumsskåp Modell 4982.
Benchcraft vardagsrum Graftin vänster arm mot soffa med hörn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*