Hooded Poncho Outfit Idéer

Hooded Poncho Outfit Idéer

Hooded poncho är en av festivalens pelare för öppna musikfestivaler. Och eftersom Coachella och många andra festivaler finns, kommer vi att se hur du kan utforma det här objektet utan att se ut som din mormor.
Även om det ser ut som ett vintagekläder kan ponchos vara riktigt eleganta. Du kan bära den tidigt på hösten eller våren när temperaturen blir för hög för en kappa. Poängen är att para ihop den med snygga kläder så att själva ponchon får det humöret.
Du kan välja en stickad eller vanlig poncho. Oavsett vad du föredrar, jag har samlat allt. Låt oss tillsammans se hur man utformar poncho med huva och hur man ser fantastiskt och funky ut.

Chiara i en röd poncho med huva

Hooded poncho Chiara röd
källa
Om det finns en trend kan du också hitta Chiara Ferragni där. En ny mamma bär alla trendiga saker i kombination med något som är lätt att återskapa.
Denna röda poncho har ett svart tryck. Den har också en logotyp eftersom den är märkesvaror. Hon bestämde sig för att lämna resten av klädseln avslappnad. Ett par svarta byxor, en liten tygväska och svarta fotkängor är det perfekta komplementet till ditt utseende.

Neutrala jordskärmar

Poncho-neutrala toner med huva
källa
Jag älskar neutrala färger. De passar perfekt med allt och du ser alltid elegant och fräsch ut. I flera år var jag kär i beige, kamel och bruna toner.
Den här tjejen valde en färgglad poncho, som hon parade ihop med svarta byxor och beige blockklackade stövlar.
En look är perfekt för en daglig promenad. Du kan också använda dem som ny inspiration för dina arbetskläder.

Svartvitt Aztec-tryck

Svartvitt poncho med huva
källa
Om du är ett fan av utskrifter men inte gillar att överdriva det med färger är det här en poncho för dig. Det ser vackert ut men framför allt verkar det som ett riktigt mysigt och varmt föremål.
Modebloggaren stylade den med en svart tröja. Hon lade till svarta byxor och en olivgrön axelväska för en fashionabel och mycket elegant atmosfär.

Sportigt färgglatt aztec-tryck

färgglada poncho färgglada aztec
källa
Är du en sportig typ? Om du vill bära dina sportkläder som en del av din dagliga träning kan den här ponchan med huva passa dig bra.
Det är färgglatt med Aztec-tryck. Det här trycket ger en bra balans mellan traditionell och modern. Det är inte ovanligt att se detta tryck på klänningar, skjortor och till och med pyjamas. Denna look är sportig, avslappnad och perfekt för varje dag.

Stick mormors poncho

Stickad poncho med huva
källa
Jag älskar stickade kläder. Min mormor gjorde mig till alla typer av färgglada tröjor, handskar, hattar och halsdukar. Det gjorde mig unik och från den tiden älskar jag stickade och handgjorda ponchos.
Denna poncho är grå med huvtröja och fransar. Fållen har en annan färg och är dekorerad med ett delikat rosa stickat mönster. Det som är bra är att du kan utforma det med vad som helst. Den här kvinnan valde jeans och knähöga stövlar.

Beige icke-klassisk poncho med huva

Spetsponcho med huva
källa
Detta är definitivt inte en klassisk poncho. Det är ett slags sportigt plagg som du kan para ihop med grå leggings eller shorts. Den är perfekt för vardag eller för att gå på gym.
Snörningen är en perfekt detalj som gör ditt utseende mer avslappnat än sportigt. Du kan också kombinera denna poncho med huva med jeans och sneakers om du vill.

Snörning poncho

Vandringsponcho med huva
källa
Och så kan du utforma denna poncho för en vandring! Ja, du hörde mig bra. Detta kan vara en fantastisk stil för en del sportaktiviteter.
I kombination med shorts och spetsade vandringsstövlar erbjuder denna look mycket komfort. Det finns inget bättre sätt att vandra på sommaren än i denna outfitkombination.

Vintage och nytt

Ponchotappning med huva
källa
Detta är en fin kombination av vintage och moderna kläder. Aztec-tryckt poncho ser vintage ut med en huvtröja, medan resten av outfit är ganska modernt.
Frayed hem jeans är en ny trend så att du kan ta reda på hur du stylar dem. Den fluffiga hatten gör dig varm medan ponchon ser imponerande ut. Du måste prova detta vackra tryck. Det är en kombination av boho och mexikansk tradition.

Snygg i rött

Poncho med huva röd
källa
Rött eller vinrött har varit mina favoritfärger ett tag. Jag insåg att de verkar svåra att kombinera, men de är faktiskt mångsidiga.
Du kan köpa en poncho i rött och para ihop den med en vanlig vit t-shirt. Svarta jeans med bälte gör denna kombination elegant och sofistikerad. Lägg till ett intressant halsband för att få fram en liten boho-atmosfär.

Svart är ädelt

Svart poncho med huva
källa
Vi måste alla erkänna en sak. Svart är definitivt drottningen av färger. Den är mångsidig, glamorös och passar perfekt med andra färger.
Denna svarta poncho med huva är elegant och avslappnad. Du kan utforma den för varje dag eller välja den som ett objekt för speciella tillfällen. Det passar bra med rippade jeans, men är också ett trevligt tillbehör om du väljer en elegant klänning.

Orange tryck

Poncho-stridsstövlar med huva
källa
Som du kan se finns Aztec-utskriften på många olika ponchos. Det är en eller två ton, svartvitt eller färgat. Och vet du vad? Det besviker aldrig.
Om du gillar detta tryck, försök att utforma det så här fashionista. Hon bär en poncho över en blå tröja. Hon valde svarta leggings och stridsstövlar. De ger detta utseende en särskilt vinklad atmosfär.

Färgglad kort poncho

färgglada poncho blake
källa
Blake Lively är känd för sin utmärkta smak och stil. Hon älskar intressanta kläder och är inte rädd för att forma dem. Denna poncho är en av de ovanliga föremålen.
Det är färgstarkt och väldigt kort. A-linjesnittet passar perfekt till shorts eller smala jeans. Blake valde bruna stövlar med höga knän.

Hooded poncho är en mycket varm produkt. När du blir trött på att ha på dig rockar och pufferjackor kan du enkelt välja en stickad eller klassisk poncho. Du kan forma den med blusar, sportkläder och allt annat. Poncho är mycket mångsidig och får dig att se snygg ut varje gång du bär den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*