Hooded Jackor

Hoodies är extremt mysiga och mysiga jackor, mestadels gjorda av bomull, som främst används som fritidskläder hemma eller i gymmet. De ligger bekvämt på kroppen och är vanligtvis utrustade med en dragkedja.

Klassificering av kategorin med huva

Möjliga versioner

Med huva är det huvudformade tygöverdraget

är bifogade. Generellt sett är den sistnämnda modellen menad när det gäller en huvajacka, men du kan bara kalla vilken huvjacka som helst.

Olika funktioner

Detta skyddar ditt huvud och ansikte mot dåligt väder och oönskade ögon. De är vanligtvis gjorda av samma material som jackan och har ofta dragband eller band i fållen så att du kan dra dem tätt runt huvudet och ansiktet om det behövs.

I varma vinterjackor är de ofta fodrade med plysch eller fuskpäls och dubbade eller prydda. I vind- och regnjackor fästs de ofta på ett sådant sätt att de kan försvinna om de inte används i en ihålig krage.

Andra huvor kan fästas på jackan med ett knapptryck eller dragkedja. Huvtröjor och den kombinerade outfit ser ofta sportigare ut på grund av deras användbarhet.

Varm och praktisk

Huvtröjor skyddar bärarens huvud från snö, regn, kyla och vind och erbjuder ett värmande alternativ för dem som inte gillar hattar. De visar sig också vara extremt praktiska vid överraskande eller underskattade väderförändringar, som du bara inte kan glömma – jämfört med ett paraply, hatt och Co.

Beroende på materialet och snittet på hela huvjackan kan de också se romantiska och eleganta ut, till exempel på mjuka, tunga ullrockar med (konstgjorda) pälsavsnitt. Här ramar du in ansiktet med ett generöst snitt och blir därmed en stilenhet. I södra regioner bärs ljusa, luftiga huvajackor som ger enkelt skydd mot starkt solljus.

Mäns Alaskan Hardgear Turnagain Hooded Jacket |  Duluth Trading.
Pedroc Hybrid TirolWool® Celliant® herrjacka med huva |  Salewa.
Stellar SpinDye® vattentät jacka med lång huva ERJJK03284 |  Ro
Levi's Hooded Jacket för män - Navy - Dave's New Yo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*