Höga toppar

Vad är höga toppar?

Definition: När Höga toppar En speciell typ av sneaker som har något högre axel än vanliga sneakers. High-tops axel sträcker sig över anklarna. Således kan skostilen ses som den sportigare motsvarigheten till de ungefär höga fotkängorna. Höga toppar bärs ofta när man spelar basket, men är också mycket populära som fritidsskor. Höga toppar bärs mest av män eller unga män. Som androgyna unisexskor blir dock höga toppar alltmer populära bland kvinnor. Precis som modellen till vänster, som kommer från Amazon-serien, ses höga toppar ofta som sådana för enkelhets skull sneakers avsedd.

Vad är skillnaden mellan höga spetsar och chuckar?

Chuckar har vanligtvis en axel ovanför fotleden, men de är också kända som chuckar Låga chuckar, dvs med en nedre axel. Dessutom är chuckar per definition gjorda av linne. Däremot hänvisar termen till Höga toppar uteslutande på sneakers med ankelhög axel. Dessutom anger namnet Höga toppar Det finns inga begränsningar för materialet.

Konsult

Varför kan du kombinera höga toppar?

För att den ökade axeln ska bli optimal bör du kombinera höga toppar, inte med byxor som utsvängda byxor, utan snarare med byxor som är relativt smala. Ett annat, lite fräckt kombinationsalternativ är för korta kjolar. Detta skapar en underbar kontrast mellan den feminina effekten av kjolar och den androgina effekten av höga toppar. För att kombinationen ska fungera bra bör det säkerställas att berget inte har alltför fint material.

Är höga toppar lämpliga som skor för kontoret?

Som redan nämnts tillhör höga toppar sport- och fritidsskor. Även höga toppar tolereras på kontor där traditionella sneakers är dagens ordning. Höga toppar bör undvikas i finare miljöer.

Chuck Taylor All Star Unisex High Top Sko.  Converse.c
Amazon.com |  Catata högkvalitativa canvasskor för kvinnor med hög klack.
Röda kanvas högtoppar för fyllda djur |  Build-A-Bear
Elastiska spetshöga toppar - Marinblå glitter |  Boden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*