Hög midja svarta skinny jeans outfit idéer

Hög midja svarta skinny jeans outfit idéer

Titta, se tunn ut, det finns två enkla saker du kan göra. Du kan bära något svart och du kan ha smala jeans. Du kan till och med kombinera dessa två saker för att multiplicera effekten. Ett av de många bra sätten, förmodligen det enklaste av allt, att göra detta är att bära svarta skinny jeans med hög midja. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanfattat några av de bästa smala och snygga svarta skinny jeansdräktidéerna med hög midja för dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå och vit rutig pojkvänströja med svarta skinny jeans med hög midja


källa

För att starta den här listan över fantastiska outfitidéer, låt mig börja med ett väldigt avslappnat och lite pojkaktigt streetlook. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en vit grafisk tee med en grå och vit rutig pojkvänskjorta över. Kombinera dem med svarta skinny jeans med hög midja. Bär ett par svarta sandaler för att skorna ska se ännu mer snygga ut.

Grå och vit randig långärmad T-shirt med svarta smala jeans med hög midja och ärmslut

grå och vit randig långärmad T-shirt med svarta smala jeans med hög midja och ärmslut
källa

Detta är en mycket intressant och kreativ street outfit. För att forma denna outfit kan du bära en grå och vit randig långärmad t-shirt med svarta skinny jeans med muddar. Använd ett par svarta läderstövlar till skorna. Använd en svart filthatt för att ge utseendet en konstnärlig touch.

Svart skinnjacka med vit spets topp med djup V-ringning och smala jeans

svart skinnjacka med djup V-ringning i vit spets och smala jeans
källa

För att forma den här sexiga klädseln som du kan bära till cocktailpartyerna kan du bära en vit spets topp med en smal passform i svart läder. Kombinera dem med svarta skinny jeans med hög midja. Bär ett par svarta öppna tå ankelband med dina skor för att göra din outfit komplett.

Svart och vit randig t-shirt med smala jeans med hög midja

svartvit randig t-shirt med smala jeans med hög midja
källa

Detta är en väldigt enkel och ren outfit som du kan ha på dig både som street outfit och business casual outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en svartvit randig t-shirt med svarta skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par svarta läder Chelsea ankelstövlar för att komplettera utseendet.

Grå linne med djup V-ringning och svarta skinny jeans med hög midja

grå linne med djup V-ringning och svarta skinny jeans med hög midja
källa

Det här är en elegant och lite kantig outfit som du definitivt kan bära till en cocktailparty. För att forma utseendet kan du bära en grå djup v-ringad t-shirt med svart krage. Kombinera dem med svarta smala jeans med hög midja. Bär ett par svarta och silver paljettklackar med paljetter för att se elegant och attraktivt ut.

Svart figursydd linne med hög midja och smala jeans och stövlar med öppen tå

svart, figur-kramande linne med hög midja skinny jeans och öppen tå stövlar
källa

För att uppnå denna fantastiska helt svarta outfit här är vad du behöver göra. Bär en svart bodycon linne för toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans med hög midja och manschett. Bär ett par svarta öppen läder snörning ankel stövlar för skorna. Slutligen ha på dig en svart läderhandväska för att slutföra outfit.

Grå och vit tryckt t-shirt med svarta skinny jeans

grå och vit tryckt T-shirt med svarta skinny jeans
källa

För att uppnå detta eleganta och lekfulla utseende kan du bära en grå och vit tryckt kortärmad T-shirt på toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans för att se extra långa och smala ut. För resten av kläderna kan du bära ett par svarta läderlägenheter och en gul koppling för att göra utseendet kreativt.

Mock Neck Form Matchande topp med leopardmönster och svarta smala jeans med hög midja

Mock-neck topp med leopardmönster och svarta skinny jeans med hög midja
källa

Detta är en ganska mogen och feminin outfit som är relativt svår att ta av. Till toppen kan du bära ett leopardmönster som passar bra med en långärmad t-shirt. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par svarta läderstövlar och en grön baseball för att komplettera outfit på ett snyggt och unikt sätt.

Rutig pojkvänskjorta med beskuren T-shirt och svarta, vaxade smala jeans med hög midja

Rutig pojkvänskjorta med förkortad T-shirt och svarta, vaxade smala jeans med hög midja
källa

För att få denna outfit som får dig att se pojkig och reserverad sexig samtidigt, här är vad du vill göra. Bär en överdimensionerad svartvitt rutig pojkvänskjorta över en svart beskuren tee. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Använd svarta remmar sandaler för att göra det coola utseendet.

Blå jeansjacka med skuren, älsklingsspets

blå denimjacka med beskuren spetstopp i svettkärna
källa

För att forma det ytterligare reserverade sexiga utseendet, bära en figur-kramning topp med en vit spets halsringning och en ljusblå jeansjacka. Kombinera dem med svarta smala jeans med hög midja. Använd ett par svarta stövletter i läder för skorna så att du ser särskilt snygg och tunn ut.

Vit t-shirt med svarta skinny jeans och stridsstövlar

vit t-shirt med svarta skinny jeans och stridsstövlar
källa

För att uppnå detta otroligt enkla och vackra vita och svarta utseende kan du börja ovan med en högkvalitativ vit slim-t-shirt. Koppla ihop den med svarta skinny jeans med hög midja för att se smal och smal ut. För skorna, ha på dig ett par svarta läder snörning ankel stövlar för att slutföra utseendet.

Ljusblå knuten chambrayskjorta med svarta jeans

ljusblå knuten chambrayskjorta med svarta jeans
källa

För att forma detta pojkaktiga utseende kan du bära en ljusblå knuten chambrayskjorta med knappar. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. För resten av utseendet kan du bära ett par svarta läderstövlar och en svart läderhandväska för att göra kläderna rena och eleganta.

Svart beskuren grafisk t-shirt med smala jeans

svart kort grafisk t-shirt med smala jeans
källa

För att se ungdomlig och snygg ut kan du bära en svart beskuren grafisk tee med höga midja svarta skinny jeans. Kombinera dessa bitar med en grå stickad hatt och ett par svarta och vita Converse-skor med låg topp för att komplettera det coola utseendet.

Hoppas att du gillar de höga midje svarta skinny jeans outfit idéerna jag just utforskade med dig i listan ovan. Du kommer att gilla dem när du vill se lång och smal ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*