Hög midja maxikjol

När det gäller kläder med hög midja är många så rädda att de kommer att se tjocka och konstiga ut om de inte har smala höfter och lårbrister. Detta kan vara fallet med jeans med hög midja, men inte med en maxikjol med hög midja. Om du formar det rätt kan en maxikjol med hög midja få dig att se mycket smalare och längre ut än du normalt ser ut. Det kan få dina ben att se så mycket längre ut. I det här blogginlägget ska jag dela med dig om några av de bästa idéerna för maxikjol med hög midja som kan få dig att se helt elegant ut.

Grå lång kjol med hög midja och svart t-shirt

grå maxikjol med hög midja

källa

Att para ihop en enkel svart t-shirt med en grå lång, hög midja kjol kan få dig att se naturligt vacker ut. Utan ljusa färger kan du få mycket uppmärksamhet med denna outfitidé som gör dig så smal och feminin. Detaljerna som sårt behövs för att denna outfit ska fungera är det långa halsbandet, det tunna bältet och klackarna.

Använd den med en axelbandslös blus

hög midja maxikjol från axelskuren blus

källa

Att kombinera en maxikjol med hög midja och en avskuren blus utan axel är den perfekta kausala och vackra outfit när sommaren kommer. Till skillnad från den tidigare outfitidén om den svarta t-skjortan och den höga midjekjolkombinationen, är den avskalade blusen svårare att ta av sig eftersom du faktiskt måste utsätta din midja och det kan vara läskigt för många människor. Men med rätt kost och motion kan du också ha en fin midja. Om du är intresserad av tips om hur du förlorar magefett, kolla in vårt blogginlägg How To Get Rid Of Love Grips.

Bär en riktigt hög midja lång kjol med en beskuren tröja

kortvarig maxitröja med hög midja

Den goda nyheten är att det finns ett sätt att bära en crop top utan att ha en perfekt midja. Du kan fortfarande se sexig och feminin ut genom att visa bara en tum hud strax ovanför din navel genom att para ihop en kort tröja med en riktigt hög midjekjol. Denna outfit kan verkligen dölja dina kärlekshandtag och få dig att se mycket högre ut genom att visuellt flytta midjan längre upp.

Blommig kjol med hög midja och jeansjacka

Jeansjacka med blommig kjol i hög midja

källa

Jag pratade om enfärgade kjolar som ser helt underbara ut. Men om du gillar att leka med något mer uppfriskande och färgstarkt, är en högvävd blommig maxikjol ett utmärkt val. Att para ihop kjolen med en vit topp och jeansjacka kan lägga till några lager och karaktär i din outfit.

Chiffong maxikjol med hög midja

hög midja chiffong maxikjol

källa

Att kombinera en hög midja chiffong maxikjol med en vit linne eller en vit blus är en mycket feminin och vacker outfitidé. Kjolen har vanligtvis flera lager där det yttersta lagret är halvtransparent. Det inre lagret kan vara en kjol av olika längd. Jag skulle rekommendera att det inre lagret är en maxikjol eller så kanske du vill att det inre lagret ska vara en knälång kjol om du hellre ser sexig ut.

Hög midja denim maxikjol

maxikjol med hög midja

Om du verkligen älskar denim och är lite uttråkad av jeans kan du prova den höga midjan maxikjolen som kan få dig att se så mycket högre ut än du skulle göra med jeans. Om du kopplar ihop den med en ärmlös svart topp kan du beskära kroppens bredd optiskt. Att kombinera det med en gröda fungerar lika bra.

Lång kjol i guld med hög midja för formella evenemang

hög midjekjol i guld

Att bära en hög midja guld maxikjol är en bra idé för en power dressing outfit för barnvagnar och formella evenemang. I många andra power-outfits betonas bara power-delen, men skönhetsdelen glöms bort. Att kombinera guldkjolen med en topp i mörk färg kan göra att du ser vacker ut och ser ut som en chef samtidigt.

Hippie maxikjol med hög midja

hög midja hippi maxikjol

Om du vill se snygg och avslappnad är det en bra idé att para ihop en vit crop top med en hög midja hippie kjol. Nyckeln till detta hippie-utseende är att se naturligt och snyggt ut. Vissa detaljer som ett långt avslappnat halsband och några snygga armband kan hjälpa dig att få fram hippie-utseendet.

Hög midja tröja maxikjol

Maxikjol med hög midja

källa

I en vit t-shirt med maxi-kjol med hög midja ger dig ett collegeutseende som är så attraktivt för män. Detta är den perfekta outfitidén för att sticka ut från mängden på våren.

Prickig lång kjol med hög midja

Shenae grimes maxikjol med hög midja

För ett mer uppfriskande utseende kan du bära en vit beskuren tröja med en hög midja prickig kjol. Du kan kombinera dem med stövlar för ett naturligt vinterutseende.

Svart puffig maxikjol med hög midja

svart puffig maxikjol med hög midja

källa

Den svarta puffkjolen är en av de mest klassiska outfitidéerna för maxikjolar med hög midja. Det faktum att det är så fluffigt gör att den övre delen av kroppen ser så tunnare ut. Du kan också enkelt kombinera den med vilken vit topp som helst, t.ex. B. en kortärmad T-shirt, en linne eller en crop top.

Svart maxikjol i hög midja i läder

svart maxiklänning i läder med hög midja

För dig som vill prova ett snyggt mörkt utseende kan du para ihop en svart maxikjol med hög midja och en svart topp och svarta stövlar. Det är faktiskt kul att prova det mörka utseendet då och då.

Bär en virkad tröja med hög midja delad maxikjol

Split, hög midja virkad tröja

När våren kommer kan du prova ett uppfriskande utseende genom att para ihop en vit virkad tröja med en blå hög midja delad lång kjol. Det är en mycket feminin outfitidé som kan dras av med vilken kroppstyp som helst.

Efter att ha lärt mig om många vackra sätt att utforma en maxikjol för alla årstider, hoppas jag att du hittar några av dessa idéer som kommer att fungera för din karaktär. De är oftast väldigt feminina outfitidéer och får dig i allmänhet att se smalare och längre ut. Om du tycker att det här blogginlägget är till hjälp, kolla in våra andra artiklar för tips om outfitidéer, piercingidéer, tatueringsidéer, fitness och mycket mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*