Hög midja Jean Shorts Outfit Idéer

För dig som vill hitta ett enkelt sätt att se smal och ungdomlig ut, leta inte längre. Det enkla sättet jag täcker idag är att ha på mig denimshorts med hög midja. De kommer vanligtvis i form av små, lätt rippade shorts, så att de kan få dina ben att se extra långa ut. Skyskrapasnittet hjälper också visuellt att flytta midjan uppåt för att fördubbla bantningseffekten. Stylingen är väldigt enkel och rolig. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt några riktigt fina jeans med hög midja för dig. Låt oss titta på dem.

Vit långärmad t-shirt med blå denimshorts med hög midja


källa

För att förbättra den här listan över coola och attraktiva outfitidéer börjar jag med att visa ett ungdomligt och uppfriskande utseende. För toppen bör du ha en vit långärmad t-shirt med en avslappnad passform. Kombinera det med ett par blå ribbade shorts med hög midja. Använd ett par låga vita sneakers och en ljusrosa floppy hatt för att se uppfriskande och unik ut.

Svart kort skjorta med blå denimshorts med hög midja

svart kort skjorta med blå denimshorts med hög midja
källa

För dig som har lagt mycket ansträngningar för att få en smal midja är det trevligt att ha en kort t-shirt då och då för att njuta av ditt resultat. Till exempel kan du bära en svart kort t-shirt med ett par blå jeansshorts. Koppla ihop dem med vita sneakers för en avslappnad finish.

Vit kortvarig långärmad T-shirt med grå jeansshorts med muddar

vit kortvarig långärmad T-shirt med grå jeansshorts med muddar
källa

Detta är en väldigt enkel och snygg streetoutfit som kan få dig att se återhållen sexig ut. För toppen bör du ha en vitskuren, kortärmad, beskuren T-shirt med utskurna detaljer vid armbågarna. Kombinera toppen med en gråblå denimshorts med hög midja och hög midja. Bär ett par vita sandaler för att ge en uppfriskande touch till utseendet.

Grå långdragen kofta med en kort svart linne med en urringning

grå longline kofta med svart linne med scoop halsringning
källa

För att skapa det sexiga och ungdomliga gatutseendet kan du bära en svart bodycon-beskuren beskärningströja med en djup halsringning och en grå kofta med långt linne för att skapa några fina lager. Koppla ihop dem med blå denimshorts med hög midja. Bär ett par vita höga Converse för att packa upp klädseln i stil.

Svart ärmlös, figurkramande topp med ljusblå och ljusblå jeansshorts

svart ärmlös, figurkramande topp med ljusblå och ljusblå jeansshorts
källa

För att uppnå detta enkla och attraktiva utseende kan du börja med den svarta ärmlösa mock neck-toppen. Kombinera den med ett par ljusblå jeansshorts. Bär ett par vita sneakers för att skorna ska se avslappnade och rena ut. Avsluta med en svart korsväska för en pojkaktig touch.

Ljusrosa spetsad t-shirt med blå denimshorts med hög midja

Kort t-shirt med ljusrosa spetsar och blå denimshorts med hög midja
källa

Detta är en annan outfit som du kan använda för att visa upp midjan lite. För att uppnå detta utseende kan du bära en kortärmad vit spets-t-shirt. Kombinera den med ett par jeansshorts med ett blått bälte. För skorna, använd ett par grå och vita klassiker med låg topp för att komplettera det attraktiva utseendet.

Mörkblå och vit randig halterneck crop top och blå shorts

mörkblå och vit randig topp och blå shorts
källa

För att se ungdomlig och reserverad sexig ut, här är en street outfit som du kanske vill prova. Bär bara en marinblå och vit randig topp med halterneck och blå denimshorts med hög midja. Koppla ihop dessa bitar med ljusrosa sandaler för att slutföra utseendet. Det är en perfekt outfit för avslappnade hangouts.

Vit skjorta med knappar upp och svarta höghöjda minishorts

vit skjorta med knappar och svarta minishorts
källa

För att forma denna attraktiva business casual outfit kan du bära en vit knappad skjorta till toppen. Koppla ihop den med svarta denimshorts med hög midja och en knapp vänd mot dig så att du ser extra lång och smal ut. Bär ett par ljusrosa sandaler och en svart läderhandväska för att avsluta din outfit i stil.

Denimshorts med hög midja med leopardmönster och svart, figur-kramande linne

Denimshorts med hög midja med leopardmönster och svart, figur-kramande linne
källa

Detta är en mycket unik outfit som har en mogen och feminin känsla. Bär en svart linne med hög midja, denim shorts med hög midja. För resten av kläderna, ha på dig ett par svarta remmar och en snygg svart korsväska.

Svart halter crop top med ljusrosa denim shorts med hög midja

svart halterneck crop top med ljusrosa denimshorts med hög midja
källa

För dig som har följt en hälsosam kost och tränar regelbundet för att hålla dig i god form, här är en lågmäld sexig outfit som du bör ta av dig. Bär bara en svart, kort halter-topp med ljusrosa jeansshorts. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar med öppen tå för att matcha shortsen perfekt.

Svart t-shirt med grå jeansbälte

svart t-shirt med grå mini-jeansshorts med bälte
källa

För att se ren och ungdomlig ut är nyckeln till att använda begreppet ”mindre är mer”. För toppen, använd bara en svart t-shirt. Kombinera det med ett par grå mini-shorts. Lägg till ett svart läderbälte för att göra midjan mer framträdande, vilket resulterar i en bantningseffekt. Bär vita sneakers för att sätta in kläderna snyggt.

Svart älskling hals topp med blå mini jean shorts

svart topp med älskling halsringning och blå mini jeansshorts
källa

För att se sexig och attraktiv ut kan du bära en svart axelbandslös topp med en älskling hals. Koppla ihop den med ett par blå mini-jeansshorts. Använd ett par vita sneakers för att hålla kläderna enkla och uppfriskande. Avsluta med en svart korsväska för en pojkaktig touch.

Svart crop top med stamtryckt fransmantel

svart crop topp med stamtryckt kantad kappa
källa

För att uppnå denna super unika outfit, slå ihop en svart beskuren linne med en svart och vit stamkofta. Koppla ihop dem med ljusblå jeansshorts med hög midja och vita sneakers för ett ungdomligt och uppfriskande sätt att komplettera outfit.

Hoppas att du tycker om den höga midjan denim korta outfit idéer jag just presenterade för dig. Se om dessa kläder passar dig bra och om de får dig att se extra ungdomlig ut som planerat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*