High Tech naturinspirerad lampa

High Tech naturinspirerad lampa

Vi har sett många naturinspirerade mönster, och här är en annan artikel som är inspirerad av naturen och till och med den ekologiska situationen i världen.

En glödlampa slocknade hos tre designers: Mitja Schneehage, Michael Wilde och Sofia Christidou. Tanken var att det var dags att ompröva glödlampan. Som en del av påminnelsen om att vi förstör 78 miljoner hektar av våra regnskogar varje år, är en del av denna nya glödlampadesign faktiskt tillverkad av kol som erhållits från bränd regnskog. Det är en vacker men bitter söt påminnelse om att vi måste göra något för att skydda dessa klimatstabiliserande områden från förstörelse.

Kallas ljuset av hopp, den här lampan kan ge ett djärvt uttalande i alla moderna hem och är ett måste för dem som tänker miljövänligt. Det är inte bara en modern, iögonfallande lampa utan en installation som får oss att tänka på framtiden. Även om vi är ganska humöriga och påminner oss om den läskiga framtiden, är det fortfarande ett ljus av hopp som får oss att tro att allt kommer att bli bra.

Naturinspirerad högteknologisk lampdesign med namnet Light of Hope-Home.
Hi-Tech lampa som påminner om förstörda regnskogar - DigsDi
Orkidé, högteknologisk natur En ny lampkollektion designad av.
Sculptural Tree Like Light Source Light Of Hope Bordslampa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*