Hi Tech badrumsarmaturer

Hi Tech badrumsarmaturer

Litze är den senaste badklädkollektionen från Brizo. Liksom alla Brizo-kollektioner är det mer än bara ett lyxigt sätt att duscha dagligen.

Litze är en blandning av innovativ teknik och teknik med konst och design. Samlingen är i grunden stilistiskt flexibel. Till exempel låter tre olika stilhandtag designern luta sig mot en mer geometrisk och modern stil för ett mer industriellt utseende. Till och med materialen möjliggör stilflexibilitet, till exempel teakhandtag gör det möjligt att få ett mer organiskt inslag i badrummet och skapa en riktig spa-känsla.

Samlingen innehåller Brizo’s TempAssure® ventiler som känner av vattenblandningen och justerar den automatiskt för att bibehålla en exakt vattentemperatur. Temperaturen förblir konstant oavsett vad som händer i ditt hus. Duschen har också H2Okinetic®-teknik, som styr vattnets form, hastighet och termiska dynamik. Denna teknik skapar faktiskt större vattendroppar som håller värmen längre och gör sprutmönstret tätare så att du känner dig omslagen av vatten. Slutligen är hela kollektionen märkt WaterSense, så duschen levererar 1,5 liter vatten per minut utan att kompromissa med prestandan, vilket innebär att du inte ens märker att du hjälper miljön.

Vardagliga föremål som är lika vackra som de är funktionella är en sann modern lyx. En badrumssvit som ser snygg ut i kombination med den senaste tekniken och tekniken låter ganska himmelsk.

Hi-Tech badrumsinredning och hårdvara - DigsDi
Hi-Tech badrumsinredning och hårdvara |  Badrumsdesign, modernt.
Ladies Bathroom Sign Modern Designer Olika storlekar vit |  Et
Badrumstekniska innovationer som du inte vill leva med

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*