Hemmakontorsstuga

Att arbeta hemifrån är vanligare idag, men inte alla har plats för ett hemmakontor i huset eller lägenheten, och ibland är det inte särskilt bekvämt att arbeta med andra distraherande familjemedlemmar. Vad ska jag göra? Installera en arbetsstationshytt – en geometrisk mångsidig fristad designad av Budapests designstudio Hello Wood.

Workstation Cabin är en kreativ 15-sidig bit som kan bli vad som helst: ett mycket funktionellt kontor, ett gästrum eller ett lekrum för barn. Det är ganska kompakt men har tillräckligt med utrymme inuti eftersom väggarna har skjutits i olika vinklar. Interiören öppnar sig och känns mycket större än den är. Tack vare flera takfönster och fönster med oregelbundna former översvämmas den av ljus. Oroa dig inte, det finns inbyggda lampor som räcker för att få dig att arbeta eller göra något annat du vill. Naturlig skotsk furu och stora fönster skapar ett mysigt men ändå ljust utrymme som du kan njuta av året runt. Den är isolerad och med sin inbyggda luftkonditionering erbjuder strukturen en långvarig lösning året runt, oavsett väder ute. Stugan är utrustad med den senaste tekniken och har uttag och internetåtkomst för att hålla alla tekniska enheter igång.

Den 15-sidiga monteren designades på en dator så att ritningar av designen kan skickas till en CNC-maskin för enkel tillverkning. Som med de flesta modulära prefabricerade husstrukturer byggs stugan utanför anläggningen och levereras och installeras inom några dagar för att undvika störningar i hemmet. Installera en bredvid ditt hem och njut av din integritet eller bara arbeta utan att bli distraherad!

18 fantastiska hemmakontorsdesignidéer i Rustic Sty
Designa din logg eller timmerhem för att inkludera ett hemoffi
18 fantastiska hemmakontorsdesignidéer i Rustic Sty
18 fantastiska stugahemmakontorsdesignidéer i Rustic Sty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*