Heminredning med marmor accenter

Heminredning med marmor accenter

Scalpellino House är ett vackert hem som firar stenhuggeriets konst och det vackra hantverkets skönhet. Huset ligger i Melbourne, Australien och byggdes av arkitekturen och designstudion Biasol.

Den har en generös planlösning som sträcker sig över 280 kvadratmeter och är fördelad på två våningar. Rummets placering placerar sovrummen och deras respektive badrum på bottenvåningen så att första våningen kan ägnas åt sociala områden. Vardagsrummet, köket och matsalen är sammankopplade och kombineras sömlöst till en inbjudande och luftig social planlösning. Med tanke på det övergripande temat för detta projekt är sten i olika former kärnan i varje område.

Ingången är klädd i polerad blåsten, samma material som trappan är gjord av. Dess distinkta utseende och struktur kombinerar både interiören och utsidan av huset, liksom golven och deras separata funktioner. Köket har nära anknytning till husets interiör och har en elegant ö gjord av kosmisk guldgranit. Den har en vattenfallströmbrytare och samordnas med det skräddarsydda underhållningscentret i vardagsrummet. Minimalism och sofistikering är funktioner som definierar varje enskilt rum i detta vackra hem och arkitekterna har tillsammans med ägarna hittat det perfekta sättet att göra sten till en del av dess design. Andra variationer av detta material kan ses i hemmets privata områden, nämligen sovrummen med snygga sängbord och badrummen med marmorgolv, väggar och fåfänga.

Marmoraccent: Senaste trenden inom inredningsdesign - Bedårande Ho
Dramatiska marmor accenter i 3 moderna hem av Shexia Space Design.
Marmorgolv och inredning i marmorplattor som en accent i interiören.
Marmorgolv - den ädla skönheten i natursten i heminterio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*