Hemförlängning för konstsamlare

Denna 19th Det hundraåriga huset i Waterloo, Belgien, förvandlades till ett levande galleriutrymme för två konstsamlare av arkitekten Louis Paillard. Projektet inkluderar en träklädd förlängning med utsikt över en upphöjd park som ger intrycket av en urbana ladugård.

Förlängningen är ett anamorfiskt träpanelhus. Förlängningen var utformad för några konstsamlare och erbjuder utrymme för samtida utställningar samt vardagsrum som ett sovrum utformat som en stuga i skogen, samt en studie / bibliotek och loungeområden. De flesta av fönstren är placerade på sidan av trädgården, vilket skapar en nästan blind gatafasad, medan fler fönster placeras i taket, vilket ger naturligt och mjukt ljus till utställningsrummet.

Inredningen förvaras i en neutral färgpalett med inslag av svart och grafitgrått för drama. Den är gjord av en cool duk för att visa alla typer av konst. Möblerna är moderna och moderna för ett elegant utseende. Master-sviten är helt annorlunda – den liknar en stuga, och detta är ovanligt eftersom offentliga och privata utrymmen är så olika. Sovrummet är helt klädd i plywood och master badrummet är sten och kakel. Kolla in alla rum i denna unika förlängning!

Elegant Art Collection 10 ampere förlängningskort med 4 USB / uttag.
Konvertering och förlängning av en Air Raid Bunker i Berlin för.
Ett NYC radhus designat för konstsamlare - designmjölk |  Nyc.
Konstfyllda Hamptons fritidshus |  Hamptons hus, modernt hus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*