Hem med ett toppat tak

MAK Studio designade ett nytt hem i Burlingame, Kalifornien som har rena linjer och mörka accenter toppade av ett lutande tak.

Minimalistiska betongtrappor leder från trottoaren till ytterdörren. En svängbar mörk trädörr hälsar besökare i huset. I ytterdörren finns en foajé med högt i tak och grå kakel. Interiören i vardagsrummet är ljus och hög, med vita väggar, en öppen planlösning och en träpanel som sträcker sig längden på rummet.

Husets sociala områden är uppdelade mellan vardagsrum och matplats, med köket på en lägre nivå. I köket matchar skåp i ljust trä träväggens accent, medan den mörka ön faller ner och bildar en sekundär matplats. Intill köket finns en andra vardagsrumsdel som vetter mot en innergård på baksidan av huset. Innergården har mörka treterrasser med träd och ett par bekväma dagbäddar.

Det stora sovrummet har en serie fönster ovanför sängen, med en andra serie fönster som ökar mängden naturligt ljus som rummet får. I huvudbadrummet finns en fåfänga i trä och mörkgrå sten under en stor spegel med dold belysning.

I ett av barnrummen ger en randig matta rummet en mjuk touch och värme. I en annan plantskola lägger blå accenter till en färgkänsla i en neutral färgpalett.

Taktyper |  24 bästa takstilar + material för ditt hem |  Dekor A
Moderna anpassningar av det klassiska gaveltaket
Ett samtida hus med topptak anländer till denna gata in.
Gable Roof House / Alphaville Architects |  ArchDai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*