Hem inspirerad av medeltida slott

Detta kaliforniska hem med flera våningar designat av Mutuus Studio påverkades av medeltida slott och industribyggnader. Hollywood Hills House, uppkallat efter sitt läge, ligger på en sluttning i Los Angeles som är prickad med buskar, kaktusar och ekar.

Huset var designat för ett par som båda arbetar i underhållningsbranschen. Kunderna orienterade sig mot sin lägenhet i New York och ville ha ett kaliforniskt hus med en ”högt ansedd design med ett blygsamt fotavtryck”.

Huset med tre våningar ligger i en sluttning på 45 procent och består av rätlinjiga volymer som ungefär bildar en V-formad planlösning. Det finns terrasser i hela bostaden där kunderna kan njuta av det behagliga klimatet i regionen. Fasaderna består av en blandning av betong, trä, glas och metall. På södra sidan av lägenheten finns de övre parenteserna ovanför tomten. Glasväggen erbjuder panoramautsikt över den glittrande staden. Offentliga och privata områden är fördelade i hela lägenheten. När han designade layouten och trafikvägarna i huset, litade Becker på sin bakgrund i dans.

En foajé, ett garage och ett stort sovrum ligger på översta våningen, medan ett mediarum, förvaringsutrymme och tvättstuga ligger på den lägsta nivån. På mellersta våningen finns ett öppet kök, en matplats och ett vardagsrum samt två sovrum, en verkstad och en studie. Baserat på de irländska resorna från kunder och många besök i stora slott i Europa, går man in i en trä- och stålbro från toppen av platsen, som spänner över en hemlig trädgård genom en monumental bronsdörr.

Hemmets finish och inredning är eklektisk men ändå noggrant övervägande – en blandning av industriell chic och gammaldags interiörer. Stilen som fastställdes i den offentliga zonen användes i hela lägenheten. Husets materialpalett innehöll betong, svart stål, koppar, ceder och rökek.

Dekorera sovrum - Maries Manor: Medieval-Knights.
LA Home inspirerad av medeltida slott och industribyggnader.
Heminredning: Modernt hus inspirerat av medeltida slott
Veckans hus: spektakulära $ 3,3 mil medeltida-inspirerade hus i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*