Hem gjort i ljusa färger

Hem gjort i ljusa färger

Louisville Road House byggdes i södra London mellan 1888 och 1910 och 2LG Studio blev inbjuden att renovera huset. Huset tillhör ett gift par med ett litet barn som har återställt huset i gott skick under de senaste åren men känt att det fortfarande saknar en sammanhängande estetik.

När 2LG Studio togs ombord bestämde det sig att lägga färg till alla bostadsutrymmen. De hade fått några härliga vintagebitar från familjen och det fanns redan några starka konstverk som paret köpte tillsammans – detta hjälpte studion att få en stark uppfattning om deras stil.

Det mesta av arbetet gjordes i vardagsrummet som enligt kunderna huvudsakligen användes som en genomfart snarare än en plats att sitta och koppla av. Väggarna här är nu målade mörkrosa, baserat på de rosa detaljerna som ses på rummets befintliga sten spis. I mitten av rummet finns en djuplila matta med vackla kanter. Resterande klistermärken och streckkodsetiketter kommer fortfarande att vara synliga i genomskinliga delar av tabellen. På baksidan av rummet finns en bekvämare, ljusgrå sittmöbler och ett golv designat av 2LG Studio med ett marint blommönster. Graduerade vita lampor, som studion säger ger minimal utsikt över den traditionella ljuskronan, hänger från taket i båda områdena.

Stålblå ytor visas i hela sovrummet på övervåningen. Badrumsväggarna är klädda i ljus marmor medan babyblå kakel täcker golvet. Samma blå nyans gäller för kranarna och duschväggens kant av räfflat glas. Under badrumsspegeln finns en skräddarsydd korallorange fåfänga med räfflade, lackerade dörrar. Babyblå kakel och en korallpool finns också i gästduschrummet, som också har uppdaterats av studion.

Mid-Century Modern Home gjort i ljusa färger - DigsDi
Mid-Century Modern Home gjort i ljusa färger - DigsDi
Matchoklad Hemgjord ökenkaka Sweet-20 tum med 30 tum.
Victoria + Albert Färgglada badkar för moderna hem - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*