hawaiiansk skjorta för kvinnor

hawaiiansk skjorta för kvinnor

Hawaii-skjortan firar sin 100: e comeback: Inte konstigt, för den varma sommaren skapar tropiska känslor. Att kasta en ljustryckt och löst sittande skjorta över din svettiga kropp verkar som den bästa lösningen för att göra värmeböljan lite mer uthärdlig.

Lyckligtvis är de dagar då det ikoniska plagget mest bärs av slitstarka män med håriga kistor och strumpor i sandaler. Med dessa enkla stylingtrick blir din tröja riktigt mode!

Den viktigaste regeln: modet att modellera

Det finns inga gränser för mönstren: hibiskusblommor, surfare, hulaflickor, vulkanlandskap och vågor – allt är möjligt och vad jag vill är tillåtet.
Så vågar du! Som med alla mode-extravaganser är självförtroende den viktigaste grundstilen som bär en trend som den hawaiiska skjortan! Dra ut det från övertygelse och njut av den mycket speciella sommarkänslan.

Kombinera bara

Eftersom skjortan är tillräckligt flashig bör du kombinera den med neutrala färger som mörkblå, grå, beige eller ljusa färger. Ett skrikande tryck i kombination med andra hårda färger kan vara djärvt, men det har egentligen inte mycket att göra med stil.

Pacific Legend Hibiscus röd bomullströja för kvinnor.
Pacific Legend Parrot Blue Cotton Hawaiian Shirt för kvinnor |  AlohaOutl
Paradise Found Star Orchid Black Rayon hawaiisk skjorta för kvinnor.
Two Palms Fern Hibiscus Purple Rayon Hawaiian Shirt för kvinnor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*