Hawaiian Flower Tattoos Designs

Hawaiian Flower Tattoos Designs

Den hawaiiska blomman, närmare bestämt hibiskusblomman, är så vacker och har så djupa betydelser. Om du fortfarande inte vet vad det är kommer du säkert att känna igen när jag säger att det är blomman som en hawaiisk tjej ibland bär bakom örat. Med tanke på blommans vackra natur har hawaiianska blommatatueringar blivit så populära bland tatueringsälskare. De tillhör inte gruppen tatueringar som är så populära att du kommer att se dem mycket som ros- och fjärltatueringar. Men de är verkligen fortfarande mycket populära och de är mer unika. Viktigast är att tatueringen ser bäst ut när den passar personens karaktär. Så låt oss ta en titt på de bästa hawaiianska blommatatueringdesignerna och deras betydelser och se om de passar dig.

Betydelser av hawaiianska blommatatueringar

Först och främst har hibiskusblomman betydelsen av den perfekta kvinnan. Det är också en symbol för skönhet och elegans. Vissa sa att det också har betydelsen av en ung kvinna.

Det finns många färger av hibiskusblommor. Var och en av dem har också några specifika betydelser. Vita har en ytterligare betydelse av renhet. Gult representerar tur och lycka. Lila står för kunskap och mysterium. Naturligtvis betyder rött kärlek.

Olika färger av hawaiianska blommatatueringdesigner

röd hawaiisk blommatatuering

rosa hawaiian blomma tatuering

gul hawaiisk blommatatuering

lila hawaiisk blomma tatuering

blå hawaiian blomma tatuering

Svartvitt Hawaii blommatatuering

Först och främst vill jag visa dig att hawaiianska blommatatueringar kan se fantastiska ut med många olika färger. Bilderna ovan visar hur det ser ut i rött, rosa, gult, lila, blått och svartvitt. Olika färger har olika betydelser och en annan stil som passar en helt annan personlighet.

Hawaiian Flower Tattoo på övre ryggen

Hawaii blommatatuering på övre rygg

källa

röd hawaiisk blommatatuering

Den hawaiianska blommatatueringen på övre delen av ryggen är den mest populära idén för denna tatuering. Eftersom en stor hawaiisk blomma ser bra ut och attraktiv verkar överkroppen vara den del av kroppen som du naturligtvis vill att den ska vara på. En stor röd eller rosa hibiskusblomma på din övre rygg kan se fantastisk ut om du har en mycket sällskaplig personlighet.

Hawaiian blommatatuering på nedre delen av ryggen

Hawaiian blommatatuering på nedre delen av ryggen

källa

En hawaiiansk blommatatuering som sträcker sig horisontellt över nedre delen av ryggen ser vanligtvis snyggare och mindre feminin ut än en stor i övre delen av ryggen. Du kan enkelt visa upp din coola blommatatuering på nedre delen av ryggen genom att bära låga jeans.

Hawaiian Flower Tattoo på låret

Hawaiian blommatatuering på låret

Att ha en hawaiisk blommatatuering på låret är inte en mycket populär idé. Men som du kan se från exemplet ovan ser vissa hawaiiska blommor söta och unika ut. Det är mycket lämpligt för tatueringsälskare som bara gillar att flagga det på sommaren när de bär heta byxor och bikini.

Hawaiian Flower Tattoo on Calf

rosa hawaiisk blommatatuering på kalven

Å andra sidan är tatueringen på kalven mycket mer populär. Du kan inte ens dölja det med en midiklänning. Men om du gillar att visa upp din tatuering ser något som designen ovan definitivt cool ut.

Hawaiian Flower Tattoo på fotleden

liten hibiskusblommatatuering på fotleden

Jag vet att det finns många tatueringsälskare där ute som älskar en subtil på anklarna. Att ha en liten hawaiisk blommatatuering på din fotled är en trevlig idé som gör dig vacker men förblir subtil. Vissa människor gillar en större röd på anklarna, men personligen föredrar jag en liten, subtil en.

Hawaiian Flower Tattoo on Foot

hawaiian blomma tatuering promenader

källa

En stor hawaiisk blommatatuering ser bra ut på din fot. Jag anser att fötter är en av de mest snygga platserna att tatuera.

Hawaiian Flower Tattoo på handleden

Handleden Hawaii blomma tatuering

källa

Den hawaiianska blommatatueringen på handleden ser vanligtvis uppfriskande och söt ut. Faktum är att inte många har breda handleder så det är inte mycket de kan göra med det. En enkel liten fungerar bäst.

Hawaiian Flower Armband Tattoo

Hawaii blommig armband tatuering

källa

Med andra symboler fungerar ibland en tjock armbandstatuering på handleden, med tatueringar på hawaiianska blommor ser de vanligtvis bättre ut än tunna och eleganta armband.

Hawaiian Flower Ankel Armband Tattoo

Hawaii blomma fotled armband tatuering

På tal om armband tatuering, hur kan vi sakna ankel armband tatuering. Jag tycker att en tatuering med armband i Hawaii-blommor ser ännu snyggare ut än en på handleden.

Hawaiian Flower Tattoo på hela vänstra eller högra sidan av ryggen

Hawaiian blomma tatuering på full rygg

Ett par stora hawaiiska blommor som sträcker sig över hela vänstra eller högra sidan av ryggen kan se helt fantastiska ut.

Hawaiian Flower Sleeve Tattoo

Hawaii blomma tatuering ärm

De hawaiiska blommatatueringsärmarna är definitivt inte för alla, de är mer extrema och ser mer upproriska ut. För många människor kommer deras dagliga arbete förmodligen att vara det största hindret för dem att få tatueringar som en ärmtatuering eller en halvärmtatuering. Ur konstnärlig synvinkel ser de bara fantastiska ut.

Hawaiian Flower Tattoo på axeln

Hawaii blomma tatuering axel

För dig som vill ha en stor men mindre design än den övre bakdesignen kan du överväga en relativt mindre hawaiisk blommatatuering på axeln. Du kan ha en på framsidan, baksidan, sidan eller en som sträcker sig över framsidan och baksidan av din axel.

Hawaiian Flower Tattoo på höften

Hawaiian blommatatuering på höften

Att ha en på höften är en bra idé när du har en smal, kurvig midja som du kan flagga. En gul hawaiisk blommatatuering på höften som bilden ovan får dig att se sexig och snygg ut.

Hawaiian blommatatuering till hands

Hawaiian blommatatuering till hands

källa

Att ha en hawaiisk blommatatuering på din hand är inte så populärt, men att ha en liten, subtil en på din hand är faktiskt ganska snygg och unik.

Hawaiian blommatatuering på nacken

hawaiian blomma tatuering på halsen

källa

Hawaiian blommatatuering på sidan av nacken

källa

Om du vill ha en fin tatuering som du kan täcka med ditt långa hår är en liten hawaiisk blommatatuering i nacken för dig. Å andra sidan kommer det att vara snyggt att lägga till en på sidan av nacken.

Hawaiian Flower Band Tattoo

Hawaii blomma band tatuering

källa

Till skillnad från en armbandtatuering, som vanligtvis är tunnare och görs på handleden eller fotleden, är en hawaiiansk blommatatuering vanligtvis tjockare och görs på armen, kalven, fotleden eller låret.

Hawaiian blommatatuering på underarmen

Hawaiian blommatatuering på underarmen

källa

En svartvitt hawaiisk blommatatuering kan vara mycket märkbar och snygg på underarmen.

Fram till denna punkt har vi tittat på många fantastiska idéer för hawaiianska blommatatueringar. Vi tittade på mönster i olika färger, olika stilar och på olika kroppsdelar. Nu ska jag presentera några av de bästa tatueringsidéerna som kombinerar hawaiiska blommor med andra symboler som sköldpadda, fjäril och delfin.

Hawaiian Flower Turtle Tattoo

hawaiian blomma sköldpadda tatuering

källa

hawaiian blomma sköldpadda tatuering promenader

källa

Att ha en enkel sköldpaddatatuering kan verka för söt för många människors smak, men när du parar ihop sköldpaddan med en hawaiisk blomma kan det vara en mycket snygg tatuering. Sköldpaddan och blomman smälter perfekt in i sköldpaddan som omger blomman, vilket gör den till en unik tatuering. Turtle tatuering har den symboliska betydelsen av styrka och livslängd. Den hawaiianska blommasköldpaddatatueringen representerar långvarig och passionerad kärlek.

Hawaiian blomma med fjäril tatuering

Hawaii blomma med fjärilstatuering på övre ryggen

källa

Butterfly tatuering i sig är en av de mest populära tatueringsidéerna bland tatueringsälskare. Fjärilen har en symbolisk betydelse av skönhet, nåd och kraften i drastiska förändringar. Om du vill lära dig mer om några trevliga idéer och betydelser för fjärilstatuering, klicka på länken och läs en av våra tidigare artiklar. En hawaiisk blomma med fjärilstatuering ser bra ut för att de naturligtvis ser bra ut tillsammans. Jag menar att de dyker upp tillsammans i naturen, varför inte med en tatuering. Fjärilen lägger till en liten detalj i tatueringen som verkar ge extra kraft till den symboliska betydelsen av kärlek och skönhet.

Hawaiian blomma med delfintatuering

Hawaii blomma med delfintatuering

källa

Hawaii-blomma med delfintatuering är inte en populär idé alls. Många tycker att delfiner är lite för söta för tatueringar. Men det finns en grupp människor som älskar den underliggande betydelsen av en delfin. Man tror att delfiner har den magiska energin att läka människors sinne och själ. Det är också enkelt från fred och intelligens.

Hawaiian blomma med skalle tatuering

Hawaii blomma med skalle tatuering arm

Hawaiian blomma med skalle tatueringar är definitivt de som älskar upproriskt utseende. Föreningen av den hawaiiska blomman och skalle är som att gå med två mycket motsatta känslor, medan den första representerar kärlek och skönhet och den andra representerar död och hat. Det är som att berätta för folk att de älskar eller hatar mig.

Hawaiian Flower Tattoo Cover Up

hawaiiansk blomma tatuering täcka upp

källa

Eftersom en hawaiisk blommatatuering vanligtvis ser väldigt bra ut som en stor tatuering som täcker mycket av din hud. Det finns många som använder hawaiianska blommatatueringar för att täcka över gamla tatueringar som de inte längre gillar eller som har misslyckats.

Slutligen delade jag de bästa idéerna och designerna på hawaiianska blommatatueringar som jag möjligen kunde samla på. Vi pratade om olika färger, olika stilar, olika positioner att sätta på tatueringarna och olika symboler att kombinera med hibiskusblomman. Många av dessa mönster är vackrare och femininare medan andra är snyggare och unika. Och som jag alltid tror kan en bra tatuering för en person vara bra för en annan. En bra tatuering passar personens karaktär och förbättrar personens ursprungliga skönhet.

Hoppas att du gillade att läsa detta blogginlägg och tyckte att det var till hjälp. Var noga med att kolla in våra andra artiklar, oavsett om du är en tatueringsälskare eller ett mode- och skönhetsmode i allmänhet. Låt dig alltid se bra ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*