Havsinspirerade möbelstycken

Om du har ett strandhus eller bara vill ta med en havsbris, välj några coola, strandinspirerade bitar! Designers skapar så många vackra möbler som är dekorerade med sjöstjärnor, snäckskal och ostronskal, och du kan till och med göra några själv med hjälp av olika coola handledning på internet.

Kolla in dessa coola lampor och speglar prydda med marint liv! Du kan också hitta stolar, skänk och skåp med skal och pärlemor – de ser ut som utsökta smycken! En sådan fängslande bit är bättre att vara en sådan bit i ditt rum för att göra den snygg – håll allt annat i ditt neutrala eller djärva färgschema, men utan för mycket skorpning. Använd inte möbler som är alltför inspirerade av havet eftersom de förstör utseendet. Lägg bara till en snygg korallbaserad lampa eller en byrå täckt med ostronskal, några shabby chic bitar och du har en dröm strandinredning!

Om du inte gillar för mycket snäckskal och sjöstjärnor, gunga bara ett rep, som en reptäckt lampskärm för en nautisk känsla. En annan idé är att använda drivved i inredningen, och naturligtvis lägger vackra maneterinspirerade lampor och lampor med småsten och sjöstjärnor i glasbotten den känsliga känslan av strand estetik som du letat efter.

58 Fantastiska havsinspirerade möbelstycken |  DigsDigs |  Inredning, strand.
58 Fantastiska havsinspirerade möbelstycken |  DigsDigs |  Inredning.
59 Fantastiska havsinspirerade möbelstycken - DigsDi
58 Fantastiska havsinspirerade möbelstycken |  Sea shell dekor, Sea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*