Havsinspirerade badrumsinredningsidéer

Havsinspirerade badrum är alltid vackra och trevliga eftersom de vanligtvis görs i akvareller – mörkblå, turkos och alla andra vattenfärger. En sådan design kommer att påminna dig om stränder, solljus och semester vid havet. Kolla in de turkosa plattorna, ett badkar och vackra naturliga tillbehör – koraller, sjöstjärnor, sjöborrar – är inte det perfekta? Den nautiska inredningen med båtar och åror är också bra, särskilt för barn som definitivt skulle uppskatta ett så coolt utrymme. Nedan finns fler idéer om hur du kan dekorera ditt havs- och strandinspirerade badrum.

Färger

Vilka färger är associerade med havet eller havet? Alla blå och gröna, gråa, neutrala – välj och blanda vad du vill! Pulver och serenity blues gör rummet delikat och avkopplande, rätt blues, turkos och grönt lyser upp rummet och förbättrar ditt humör, och marinblå och vit eller grå är ett klassiskt färgschema för nautiska utrymmen. Om du föredrar traditionell inredning, gå till rött och korall. Om du gillar modern stil, lägg till solbränna, sand och mörkbrun.

material

Vad du verkligen behöver är brickor! Kaklade badrum är mycket populära och du kan använda dem för att skapa ett badrum i vilken stil som helst. Stenkakel i de färger och mönster du gillar täcker golv och väggar eller bara en uttalande vägg. Trä är också ett måste för ett havsinspirerat badrum. Integrera den i möbler, klä på badkaret och konstverk. Vävda föremål är välkomna att öka ditt badrums mysighet – få några hänglampor och korgar för förvaring. Om du är minimalistisk, gå med betong – betong fåfängor, handfat eller golv.

möbel

Valet av möbler beror på ditt badrums stil – shabby chic och vintage möbler för badrummen i dessa stilar, moderna och eleganta underdelar för moderna och minimalistiska utrymmen. Andra möbler kan innehålla pallar, nivåer och förvaringsskåp och bör matcha badrumsstil om det inte är ett mångsidigt utrymme. Om du är mångsidig, föredra möbler i olika stilar och utseende som passar. Några av dessa är vintagebitar och andra är samtida bitar.

Utrustning

Dekorationer och tillbehör gör ditt badrum mer inspirerat av havet. Ta med jutmattor, vävda föremål, snäckskal och sjöstjärnor, svampar i skålar och korgar, krukväxter och andra växter. Stenar kommer också att vara fina minnen från stränder och hav. Kolla in idéerna nedan och bli inspirerad!

15 strandbadrumsidéer |  Idéer för nautiska badrumsdesign, strand.
6 tips för ett havsinspirerat badrum: Beach Cottage Room.
Badrumsdekor med havstema - Bild av badrum och stängningar
44 havsinspirerade badrumsinredningsidéer |  DigsDigs |  Litet badrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*