Havs- och strandinspirerade vardagsrum

Havs- och strandinspirerade vardagsrum

Vi har redan berättat om havsinspirerade badrum och sovrum, och nu är det dags för ett av de viktigaste rummen i huset att umgås med vänner och familj – ett vardagsrum! Rum inspirerade av kusten, stranden och havet är så söta och mysiga! Vatten, blått och turkos är fantastiska, ljusa och lyfter ditt humör! Det finns dock inget behov av att måla ditt vardagsrum i kalla nyanser om du inte vill. Välj bara varma strandinspirerade färger och lägg till tillbehör. Tillbehör och detaljer är så fantastiska att jag inte kan sluta tänka på en sådan inredning för mitt eget bostadsutrymme! Titta bara på dessa stjärnfiskar, sjöborrar, fiskar och musslor och alla målningar med dem, de är så ömma och naturliga! Men du kan också lägga till drivved, havsglas, korall och till och med båtmodeller och flaggor. Kolla in några idéer nedan och bli inspirerad!

Färger och material

Om du vill dekorera ditt vardagsrum i en strand- eller kuststil, gå neutral – brunaktig, grädde, ljusgrå, vit, krämig, elfenben. Ta med pastellfärger eller blå accenter: ljusblå, turkos, vatten, kricka och marinblå. För att göra rummet mer fängslande, lägg till texturer med jute, trä, rotting, läder, fuskpäls, sammet och olika flätverk. Utskrifter gör inte heller rummet tråkigt: tryckta kuddar, mattor och gardiner är dina val.

möbel

Om du föredrar en modern kuststil, välj moderna möbler. Om det är en vintagestrand, välj vintage- och shabby chic-föremål, kanske vitkalkade. Neutrala möbler är ditt val för ett kustutrymme. Välj mellan vita, bruna eller krämiga klädsel och lägg till djärva tryckta kuddar i dina blå nyanser. Gå efter rotting- och korgstolar som ger utrymmet en utomhuskänsla, gå till ett soffbord och konsol av trä, eller använd en träkista som ett soffbord. Du kan också välja lädermöbler: pallar, pallar eller soffor.

dekor

Inredning på stranden eller vid havet är ingenting utan ordentlig inredning, det hjälper till att skapa en atmosfär. Gå efter galleriväggar med foton, bilder, konstverk, till och med koraller och drivved. Skapa displayhyllor med en mängd olika havsinspirerade föremål. Ljuskronor och lampor för drivved och pil, romerska pilskuggor, korgar för förvaring, drivvedspeglar och randiga avföring skapar en stämning. Njut av!

havs- och strandinspirerade-vardagsrum-10 |  Kustvardagsrum.
50+ fantastiska havs- och strandinspirerade vardagsrumsdesignidéer.
37 Havs- och strandinspirerade vardagsrum |  DigsDigs |  Strandtema.
59 Havs- och strandinspirerade vardagsrum - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*